Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Termékek Menü
0

Fordított ozmózis víztisztító berendezések

Az ozmózis víztisztító berendezések a legjobb teljesítményű háztartási ivóvíztisztító berendezések. A rendszer összetettsége miatt viszont pár kérdést felvet. Ezekre az alap felvetésekre ad frappáns válaszokat a következő kis videó. (Megtekintés idő 3p10mp).

A fenti videóban a PurePro 105P modellt láthatta, ami bizonyára jó választás lesz, ha ár/érték arányban megfelelő ozmózis víztisztító szeretne. Ha rendelkezik 4BAR fölötti vízetékes víznyomással, akkor a "P", azaz a nyomásrásegítő motor feleslegessé válik, ebben az esetben a PurePro 105 modell ajánlott. 

Mosogató pult alá szerelhető ozmózis víztisztító a legjobb háztartási ivóvíztisztító berendezés. A szinte tökéletes vízszűrési minőséget kiváló minőségű ozmózis membrán biztosítja. Ha a legjobb víztisztítót keresi, akkor csakis ozmózis rendszerű víztisztító berendezés jöhet számításba! Az átlagon felüli víztisztaságot biztosító víztisztító berendezések saját kerámiabetétes esztétikus csappal rendelkeznek, ami szépen illeszkedik a mosogatótálcához. 

Az ozmózis víztisztító berendezéseket azoknak ajánljuk, akik MINDENT szeretnének megszűrni a vezetékes csapvízből. Ennél a víztisztítási (vízszűrési) eljárásnál nagyságrendekkel hatékonyabb szűrést érünk el mint az összes többi víztisztítási típusnál.

 

Ozmózis víztisztítót csakis megbízható forrásból!

Sok víztisztító berendezénél problémát okoz a folyamatos szűrőbetét és alakatrész utánpótlás. Mivel ozmózis víztisztító szakértők vagyunk, ezért eredeti cserebetétekből és gyári alakatrészekből is folyamatosan nagy ellátottsággal rendelkezünk. Több tipushiba javítással sikerült már bizonyítanunk, hogy jó helyen jár az aki a háztartási víztisztító (vízszűrő) berendezések csúcsa, az ozmózis víztisztító berendezések után érdeklődik. 

Rendezés:
Nézet:
Az ozmózis víztisztító berendezések a legagyobb biztonságú otthoni vízszűrést teszi lehetővé.