Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Termékek Menü
0
06309017656

Fordított ozmózis víztisztító berendezések

Az ozmózis víztisztító berendezések a legjobb teljesítményű háztartási ivóvíztisztító berendezések. A rendszer összetettsége miatt viszont pár kérdést felvet. Ezekre az alap felvetésekre ad frappáns válaszokat a következő kis videó. (Megtekintés idő 3p10mp).

A fenti videóban a PurePro 105P modellt láthatta, ami bizonyára jó választás lesz, ha ár/érték arányban megfelelő ozmózis víztisztító szeretne. Ha rendelkezik 4BAR fölötti vízetékes víznyomással, akkor a "P", azaz a nyomásrásegítő motor feleslegessé válik, ebben az esetben a PurePro 105 modell ajánlott. 

Mosogató pult alá szerelhető ozmózis víztisztító a legjobb háztartási ivóvíztisztító berendezés. A szinte tökéletes vízszűrési minőséget kiváló minőségű ozmózis membrán biztosítja. Ha a legjobb víztisztítót keresi, akkor csakis ozmózis rendszerű víztisztító berendezés jöhet számításba! Az átlagon felüli víztisztaságot biztosító víztisztító berendezések saját kerámiabetétes esztétikus csappal rendelkeznek, ami szépen illeszkedik a mosogatótálcához. 

Az ozmózis víztisztító berendezéseket azoknak ajánljuk, akik MINDENT szeretnének megszűrni a vezetékes csapvízből. Ennél a víztisztítási (vízszűrési) eljárásnál nagyságrendekkel hatékonyabb szűrést érünk el mint az összes többi víztisztítási típusnál.

 


 

A legtöbbet eladott ozmózis víztisztító berendezéseink.

Ugyan nálunk is sokféle ozmózis víztisztító berendezést lehet kapni, de most megkönnyitjük a választásodat. Ez a három tipus a legtöbbet eladott hatékony víztisztítonk. Bármelyiket is választod, kiváló minőséget és biztonságot kapsz. Neked melyik lenne a legmegfelelöbb?

 
     
Megnevezés PurePro 106M   PurePro 106MP   PurePro 800DF
Szűrés finomság 0,0001 mikron   0,0001 mikron   0,0001 mikron
Víztartály 12 liter   12 liter   nincs
Membrán  50GPD ozmózis   50GPD ozmózis   2x200GPD ozmózis
Müködési nyomás 4-7 BAR   1-7 BAR   1-7 BAR
Vezérlés 4 utas szelep   4 utas szelep   szolenoid szelep
Szűrési lépcső 5+1   5+1   6
Vízhozam  200 liter/nap   200 liter/nap   1600 liter/nap
Ára 54990.-Ft   74990.-Ft   139480.-Ft
Fenntartási költség 1355.-Ft/hónap   1355.-Ft/hónap   2500.-Ft/hónap
  MEGNÉZEM   MEGNÉZEM   MEGNÉZEM
 

Ozmózis víztisztítót csakis megbízható forrásból!

Sok víztisztító berendezénél problémát okoz a folyamatos szűrőbetét és alakatrész utánpótlás. Mivel ozmózis víztisztító szakértők vagyunk, ezért eredeti cserebetétekből és gyári alakatrészekből is folyamatosan nagy ellátottsággal rendelkezünk. Több tipushiba javítással sikerült már bizonyítanunk, hogy jó helyen jár az aki a háztartási víztisztító (vízszűrő) berendezések csúcsa, az ozmózis víztisztító berendezések után érdeklődik. 

Rendezés:
Raktáron
59.990 Ft 49.980 Ft

Az ozmózis víztisztító berendezések alap modellje. Stabil fémvázon elhelyezett 5 lépcsős szűrőrendszer, ahol függőleges vízszűrőházakban helyezkednek el az ozmózis membrán védelmére szolgáló előszűrők. Az 50GPD-s ozmózis membrán után még egy biztonsági aktívszenes szűrőbetét szűri a víztartálytóból csapolandó vizet a fogyasztás előtt. Korlátlanul bővíthető kiegészítő egységekkel. A csomag tartalmazza a beszereléshez szükséges alkatrészeket és a kerámiabetétes csaptelepet is.
Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba.

Raktáron
64.990 Ft 54.990 Ft

Hatlépcsős ozmózis víztisztító. Teljesen megegyezik a 105-os, alap ozmózis víztisztító modellel, de aktív szén utószűrő után egy biokerámia energetizáló egység van felszerelve. Membrán mérete 50GPD, ami ideális max. 6 fős háztartások számára, ahol legalább 4 BAR a vezetékes víz nyomása. A csomag tartalmazza a beszereléshez szükséges alkatrészeket és a kerámiabetétes csaptelepet is.

Raktáron
149.990 Ft 139.480 Ft

Az ozmózis víztisztító berendezések csúcsát a tartály nélküli, átfolyós rendszerű víztisztító berendezések képezik. Ennél a modellnél a megtisztított víz valós időben szűrődik át az ozmózis membránokon. Ezt a szűrési teljesítményt két darab 200GPD-s ozmózis membrán (összesen 400 GPD) és extra erős nyomásrásegítő motor biztosítja. A többi szűrőbetét „M” kategóriás, ami azt jelenti, hogy a szűrőbetét egybe van építve a szűrőházzal. Cserekor egyszerűen kicsavarjuk a régit és becsavarjuk az ujjat. A legkisebb helyigényű ozmózis víztisztító berendezésünk, ami 1-7 BAR-ig optimálisan működik.

Az ozmózis víztisztító berendezések a legagyobb biztonságú otthoni vízszűrést teszi lehetővé.