Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Termékek Menü
0
06309017656

Fordított ozmózis víztisztító berendezések

 

Az ozmózis víztisztító berendezések a legjobb teljesítményű háztartási ivóvíztisztító berendezések. A rendszer összetettsége miatt viszont pár kérdést felvet. Ezekre az alap felvetésekre ad frappáns válaszokat a következő kis videó. (Megtekintés idő 3p10mp).

 

A PurePro 105P modell bizonyára jó választás lesz, ha ár/érték arányban megfelelő ozmózis víztisztító szeretne. Ha rendelkezik 4BAR fölötti vezetékes víznyomással, akkor a "P", azaz a nyomásrásegítő motor feleslegessé válik, ebben az esetben a PurePro 105 modell ajánlott. 

Mosogató pult alá szerelhető ozmózis víztisztító a legjobb háztartási ivóvíztisztító berendezés. A szinte tökéletes vízszűrési minőséget kiváló minőségű ozmózis membrán biztosítja. Ha a legjobb víztisztítót keresi, akkor csakis ozmózis rendszerű víztisztító berendezés jöhet számításba! Az átlagon felüli víztisztaságot biztosító víztisztító berendezések saját kerámiabetétes esztétikus csappal rendelkeznek, ami szépen illeszkedik a mosogatótálcához. 

Az ozmózis víztisztító berendezéseket azoknak ajánljuk, akik MINDENT szeretnének megszűrni a vezetékes csapvízből. Ennél a víztisztítási (vízszűrési) eljárásnál nagyságrendekkel hatékonyabb szűrést érünk el mint az összes többi víztisztítási típusnál.

 

Ozmózis víztisztítót csakis megbízható forrásból!

Sok víztisztító berendezésnél problémát okoz a folyamatos szűrőbetét és alkatrész utánpótlás. Mivel ozmózis víztisztító szakértők vagyunk, ezért eredeti cserebetétekből és gyári alkatrészekből is folyamatosan nagy ellátottsággal rendelkezünk. 

Rendezés:
Raktáron
55.600 Ft 49.990 Ft

Az ozmózis víztisztító berendezések alap modellje. Stabil fémvázon elhelyezett 5 lépcsős szűrőrendszer, ahol függőleges vízszűrőházakban helyezkednek el az ozmózis membrán védelmére szolgáló előszűrők. Az 50GPD-s ozmózis membrán után még egy biztonsági aktívszenes szűrőbetét szűri a víztartálytóból csapolandó vizet a fogyasztás előtt. Korlátlanul bővíthető kiegészítő egységekkel. A csomag tartalmazza a beszereléshez szükséges alkatrészeket és a kerámiabetétes csaptelepet is.
Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba.

Raktáron
60.500 Ft 54.990 Ft

Hatlépcsős ozmózis víztisztító. Teljesen megegyezik a 105-os, alap ozmózis víztisztító modellel, de aktív szén utószűrő után egy biokerámia energetizáló egység van felszerelve. Membrán mérete 50GPD, ami ideális max. 6 fős háztartások számára, ahol legalább 4 BAR a vezetékes víz nyomása. A csomag tartalmazza a beszereléshez szükséges alkatrészeket és a kerámiabetétes csaptelepet is.

Raktáron
149.990 Ft 139.990 Ft

Az ozmózis víztisztító berendezések csúcsát a tartály nélküli, átfolyós rendszerű víztisztító berendezések képezik. Ennél a modellnél a megtisztított víz valós időben szűrődik át az ozmózis membránokon. Ezt a szűrési teljesítményt két darab 200GPD-s ozmózis membrán (összesen 400 GPD) és extra erős nyomásrásegítő motor biztosítja. A többi szűrőbetét „M” kategóriás, ami azt jelenti, hogy a szűrőbetét egybe van építve a szűrőházzal. Cserekor egyszerűen kicsavarjuk a régit és becsavarjuk az ujjat. A legkisebb helyigényű ozmózis víztisztító berendezésünk, ami 1-7 BAR-ig optimálisan működik.