Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

2014.11. hírlevél magazin

Hírlevél magazinunk a háztartási víztisztítításról. 

Víztisztító GURU magazin 2014. november

 

Több éve porondon volt egy szakmai, felhasználó és érdeklődőbarát magazin jellegű folyamatos hírlevél. Erről értesítést kap minden partnerünk, vásárlónk, érdeklődőnk. Érdemes lesz végigolvasni, mert megszokottan hasznos és egyedi tartalmakat fog találni a víztisztításról, illetve sok más fontos dologról. Ezt pedig úgy, hogy egy szakmai kifejezést sem fogunk használni. A hírlevél végén egyedi akciós ajánlat is helyet kap, ami csak rövid ideig érvényes és csak az olvasóinknak szól (csak erről az oldalról elérhető korlátozott ideig). A magam részéről köszönöm, hogy idejéből és energiájából áldoz, hogy átolvassa magazin hírlevelünket. Több évvel ezelőtt nem is mertem volna hinni, hogy ekkora érdeklődés övezi az általam képviselt "szakmát". Igen, tudom, hogy ez nem a szigorúan vett szakmák  közé tartozik, de mégis azzá vált. Hiszen a beszerzések optimalizálása és a víztisztító berendezések típushiba javítása, készülékfejlesztések és egyéb hibaelhárítások, (nem is beszélve a tanácsadásról és ügyfélszolgálatról) lassan egy külön szakirányt képviselnek. A háztartási víztisztítás jó és fontos dolog, mi több, annyira elengedhetetlen, mint bármelyik konyhai berendezés. Remélem folyamatosan frissülő írásainkkal/tartalmainkkal sikerül Önnel és családjával is megszerettetni, vagy legalább testközelbe hozni ezeket az ésszerű és hasznos termékeket.

 

Ne csak a keze legyen tiszta!


 

 

TARTALOM:

 

 1. Valami újdonság. Bemutatkozik a PurePro asztali víztisztító szegmense (CT2000, CT 3000).
 2. Garancián belüli javításokról érdemes tudni.
 3. Csak nyugi, itt a megoldás!
 4. Best of BLOG
 5. BRÉKING!
 6. Szuper akciós ajánlat!

 

 

1. Valami újdonság.

PurePro CT2000 és PurePro CT3000 csapra szerelhető, asztali víztisztító berendezés.

 

Megérkezett az ozmózis víztisztító berendezéseiről híres PurePro gyár asztali víztisztító szegmense, a CT kategória. Természetesen több fajta csapra szerelhető víztisztítót készít a gyár, de mivel javarészt lefedett és kisajátított pár általános felépítés, ezért a CT2000 és CT3000-es modelleket tartottuk forgalmazásra érdemesnek. Szembetűnő eltérés a régebbi fajta csapra szerelhető víztisztítókkal szemben, hogy patronos kivételű szűrőegységek, gyors csatlakozással (quick) végzik a víztisztítás. Ezzel rengeteg hibajelenségtől kímélhetjük meg magunkat. A patronos kivitel többek között kizárja azt a régebben esetlegesen előforduló kellemetlen ízt, ami egy bizonyos gyártó (nem a PurePro) műanyag fertőtlenítési eljárása miatt volt érezhető. A CT2000 és CT 3000 modellek esetében ez kizárt, hiszen nincsen műanyag szűrő ház. Megszűnik továbbá a helytelenül, vagy nem eléggé meghúzott vízszűrőház okozta alsó csöpögés is, mert a dupla "O" gyűrűs, gyors csatlakozás ezt a lehetséges problémát is megszüntette. Összességében elmondható a PurePro CT2000 és CT3000-es csapra szerelhető víztisztító berendezésekről, hogy orvosolják azokat az előítéleteket és problémákat, amiket a régebbi modellek esetlegesen magukkal hordoztak. Ezek a víztisztítók már valóban praktikus félépítésűek és igényes kinézetűek. A CT2000-es 1 darab 5 mikronos (PP) szűrőbetétet és egy darab GAC aktívszenes szűrőegységgel rendelkezik. A CT3000-es modell esetében további plusz 1 egység áll rendelkezésünkre, ami egy újabb aktívszenes szűrőbetét, ami nagyban növeli a víztisztító hatékonyságát.

Ezekkel a berendezésekkel, már szinte teljes körű a PurePro háztartási víztisztító kínálata. A csapra szerelhető víztisztító szegmensben (CT széria) is megmutathatja a verhetetlen ár/érték arányt. A gyár nem véletlenül tartozik a legkedveltebb és legmegbízhatóbb víztisztító gyártók közé. Ezekkel a termékkel is bizonyosságát adta annak, hogy az alacsonyabb árfekvésben is tud prémium minőséget biztosítani.

Fontos! A PurePro CT2000 és CT3000-es asztali víztisztító berendezés Magyarországon csak nálunk érhető el. Már megszokható módon, hosszútávra tervezzük víztisztító berendezéseink fenntarthatóságát, így cserebetét és alkatrész ellátottságról is gondoskodtunk.

Tekintse meg a webáruházunkban a termékeket bevezető áron.

 

 

2. Garancián belüli és azon kívüli víztisztító javítás

Ezt érdemes tudni a víztisztító berendezések szervizeléséről.

Víztisztító berendezéseinket 1 év teljes körű garanciával forgalmazzuk. Ez alól kivételek az ozmózis víztisztító berendezések, mert ott 5 év garanciát biztosítunk. Ez idáig alap, de mégis szokott pár kérdés felvetődni ezzel kapcsolatban, amit most tisztázni fogunk. Először is csak úgy tudunk garanciát biztosítani, ha a víztisztító tulajdonos is biztosítja a berendezésnek a megfelelő szűrőbetéteket és azok rendszeres időközönkénti cseréjét. Ez alatt azt értjük, hogy csak a nálunk vásárolt vízszűrőbetétek használatával tudjuk azt a kiváló minőséget és garanciát biztosítani, mint amit a víztisztító használó alapból elvárhat. Ez természetes, hiszen nem tudunk utángyártott és valahonnan beszerzett szűrőbetétekre garanciát vállalni, azok működési biztonságáért felelni. A biztonság kedvéért, cégünk által kiállított szűrőbetét számlára is szükség van, hiszen ez valami hasonló mint az autóknál a szerízkönyv megléte. Persze ekkor is fennáll az a lehetőség, hogy a vásárló nem cserélte ki a megvásárolt szűrőbetétekkel a régieket, vagy rosszul hajtotta végre a karbantartást. Ezt a rizikófaktort mi bevállaljuk, mint hibaszázalék.
A víztisztító berendezések javítását budapesti szervizünkben (1202. Budapest, Csallóköz utca 57.) végezzük. A javítás végeztével informáljuk a tulajdonost és kérésére akár futárszolgálattal küldjük meg részére. A futárköltséget (990.-Ft) természetesen a tulajdonosnak kell állnia. Amennyiben azt szeretné, hogy szerviz technikusunk helyben oldja meg a problémát, akkor erre is lehetőséget tudunk biztosítani Budapesten és Pest megyében. Ekkor viszont szakemberünk kiszállási díját a tulajdonosnak kell fizetnie. A garanciaidőn belüli szervizeléskor használt alkatrészek és szerelési anyagok természetesen díjmentesek. Garanciaidőn kívüli javításról is gondoskodunk. Ebben az esetben viszont az alkatrészek és munkaköltségek a vásárlót terhelik.
Bevezetésre került a szervizigény és problémabejelentési lehetőség a webáruházunkban. Itt találja››

Tehát érdemes folyamatosan és időben lecserélnie a szűrőbetéteket. Ehhez Önnek, mint partnerünknek, 15%-os folyamatos kedvezményt biztosítunk. Ez a kedvezmény a http://viztisztitodiszkont.hu webáruházunkban érvényesíthető.

Víztisztító cserebetéteinket itt találja. Az itt látható árakból Önnel még 15% kedvezmény lejön, amit a kosár oldalon a kód megadásával tud érvényesíteni. Ha bizonytalan abban, hogy melyik cserebetétet kell választania, akkor ezen az oldalon válassza ki a víztisztító készülékét és láthatja, hogy milyen szűrőbetéteket rendelnie.
A kupon rovatba írja be a következő kódot: sp2107 és máris 15%-os kedvezményt kap!

A legfelhasználóbarátabb ozmózis víztisztítónk 5 év garanciával és megnövelt kapcitássú ozmózis membránnal itt található!

 

3. Csak nyugi! Itt a megoldás...

Nem áll el a selejt víz az ozmózis víztisztító első beüzemeléskor.

Ebben a hibaelhárításban egy standard ozmózis víztisztító beüzemelésekor előforduló hibával (illetve hibának látszó dologgal) foglalkozunk. A tartályos ozmózis víztisztítóknál (tulajdonképpen fordított ozmózis, de az ozmózis az elterjedtebb) általános hiba, hogy első beüzemeléskor kissé türelmetlenek vagyunk és gyorsan szeretnénk látni a tisztított vizet. Ez nagy gond, hiszen az általában 50GPD-s ozmózis membránnal szerelt víztisztítók napi (24 óra) hozzávetőleg 200 liter hozammal rendelkeznek. Ez percenként 0,14 liternek felel meg. Ebből láthatjuk, hogy eltart egy ideig, amíg feltöltődik a 12 literes víztartály. Ez az első beüzemeléskor akár 4-5 órát is igénybe vehet. Azt javasoljuk tehát, hogy ellenőrizze, hogy a víztartály megtelt és csak utána kezdje meg csapolni a tiszta víz csapon a már megtisztított vizet.

Érdemes a beszerelés utáni reggelen ellenőrizni a selejt víz csövet mielőtt csapolnánk a tiszta víz csapból. Ez azért fontos, hogy a készülékben található négyes szelep helyes működéséről meggyőződjünk. Ha azt tapasztaljuk, hogy nem áll el a selejt víz, akkor értesítsen minket, hogy küldhessünk egy csere négyesszelepet.

 

4. Best of BLOG

Ha víztisztítás, akkor rengeteg óóókos és óóókoskodó álláspont, mi több, áltudományos tartalom található az interneten. Azt vettem észre, hogy vannak olyan dolgok, amikhez mindenki ért. Ide tartozik természetesen a háztartási víztisztítás is és a víztisztító berendezések, amikhez már kedves anyósom is bizonyára nagyon ért. De ezt az örömöt nem hagyom meg a kedves mamának, mert bizony nem mindig van úgy, ahogyan Ő és óóókos hozzáértők gondolják. Történt egy szép napon, hogy meguntam ezt a nagy katyvaszt (nem ismerem a szó pontos jelentését, de szerintem ide illik) és kiírtam magamból, hogy mit gondolok erről. Itt találja a bejegyzést!

 

5. BÉRÉKING

 • 2014. november 1.-től futárszolgálati díjunk 1270-Ft-ről, 990.-Ft-ra csökkent. 15000.- Ft feletti vásárlás esetén ingyenes. Ez átlagos méretű és maximum 40 kg-os csomagra értendő az egész ország területén. Ami nem változott, az a 24 órás kiszállítási készség (munkanap), amit nagy raktárkészletünk és Trans O Flex futárpartnerünk biztosít.
 • Leváltottuk az asztali víztisztító beszállítót, ingadozó minőség miatt (normál felépítmény). A beszállító sajnos nem tudott megoldást találni a megfelelő műanyag fertőtlenítésre. Ez néha fura ízt okozhatott a tisztított víz ízében. Részünkről nem kívánunk olyan partnerrel együtt dolgozni, aki nem tud megoldást kínálni a felmerülő problémákra, így váltani kényszerültünk. Ez a döntésünk nem befolyásolja az normál asztali víztisztító berendezések árát.
 • Garanciaidőnk (ozmózis víztoisztító, asztali víztisztító és egyéb-pult alá szerelhető víztisztító esetében) a megszokott 1, illetve 2 évről 5 évre növekedett. Ezzel egyedülállóan kitejesztett biztonságot tudunk szavatolni vásárlóinknak. 

 

6. Szuper akciós ajánlat!
Összeállítottunk pár csomag ajánlatot, ami biztosan érdekelni fogja...

Ezekben a csomag ajánlatokban a legjobban bevált termékeket egészítettük ki és alakítottunk teljes körüvé. Így nem csak az ivó/főző víz kerül tisztításra, hanem a tisztálkodó és a mosóvíz is. Egyes csomagok esetében még központi víztisztító is helyet kap a sok hasznos kiegészítő alakatrész és termék mellet. Így nagyban fokozhatjuk a víztisztító berendezésünk hatásfokát és minőségét. 
A csomagokban többek között, talál olyan termékeket amellyek jelentősen hozzájárulnak kiadásai csökkentéséhez, az ivóvízellátáson kívül is. Segítségükken nem feltétlen kell vegyszereket és egyéb esetlegesen káros anyagokat használni a céljaink eléréséhez. A kínálatot úgy állítottuk össze, hogy az bárkinek elérhető legyen pénztárca függően.

 1. Víztisztító MINI csomag Azoknak, akik a legolcsóbb megoldást keresik.
 2. Víztisztító ALAP csomag Azoknak, akik már többre vágynak, mint a legolcsóbb.
 3. Víztisztító QUICK pH lúgosító csomag Azoknak, akik több fázis víztisztítás mellet még lúgosítani is akanak.
 4. Ozmózis víztisztító ALAP csomag Tiszta víz extrákkal.
 5. Ozmózis víztisztító PLUSZ csomag Gyors kezelhetőség és extra biztonság, sok kiegészítővel.
 6. Ozmózis víztisztító SZUPER csomag Ez tényleg szuper, rengeteg extrával.
 7. IONIZÁTOR csomag Egyszerű és stabil víz ionizálás és lúgosítás.
 8. Lúgosító víztisztító MEGA csomag Ez a csúcs! No comment...

 

Tartalomhoz tartozó címkék: landing