Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

2024.02.09. Régebben sem volt, mégis milyen jól megvoltunk nélküle.

Jaj, ezt hányszor láttam leírva egy-egy FB posztom alatt, amikor az ivóvíztisztító berendezések előnyeit ecsetelem.

Sokszor!

Mára megtanultam kezelni az ilyen és ehhez hasonló véleményeket (sok munkám van benne) és pontosan tudom őket a helyén kezelni, hiszen csak vélemények.
Az meg mindenkinek lehet...

Viszont ha jobban belegondolunk, hogy mi nélkül voltunk meg még jól, akkor elég érdekes helyzetbe találjuk magunkat. Többek között az a készülék sem volt amin a bejegyzésemet olvasod, vagy aki okoskodva bizonygatja, hogy régebben sem volt és milyen jól megvoltunk nélküle, na meg palackos víz nélkül is.

Pár gondolati ugrással máris egy barlangban találhatjuk magunkat és szemrehányóan néznénk arra, aki tűznél suti az ennivalóját. Mert régebben még tűz sem volt, mégis milyen jól megvoltunk nélküle, pláne a beszéd és írás elötti időben.

Mert akkor még beszéd meg írás sem volt.

Remélem nem kalandoztam el és átment az, hogy mennyire nem tudok (és nem is akarok) mit kezdeni a "régebben nem volt" kezdetű dolgokra. Nevetséges az egész, illetve csak egy remete szájából tűnne hitelesenek. Nekik még én is elnézném ezt a bugyuta kijelentést!

 

Az ivóvíztisztítás igény kérdése.

Tehát amennyiben neked igényed van a jobb ivóvízre, akkor MOST VAN olyan berendezés, amivel ezt az igényedet ki tudod elégíteni.

Amennyiben nincs igényed rá, akkor még véletlenül se beszélnélek rá, sőt.

Ha neked a vezetékes csapvíz megfele, akkor lelked rajta, de ne találkozzunk a boltban amint zsugorszám pakolod az ásványvizet a kocsidba

Tartalomhoz tartozó címkék: hírlevél