Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

2024.03.01. Nem melegedni jártam az egyetemre!

Múlt hét óta sok minden történt és ha nem vagy benne a sztoriban (semmit sem vesztettél) akkor azt érdemes tudnod, hogy viszonylag sokat konzultálok állatorvosokkal.
Értsd jól! Idáig nem beszéltem egyáltalán velük, de most beszéltem legalább öttel.

Az a doki, aki a lánykutyusomon elvégzi az ivartalanítást, csattant úgy ki, hogy "nem melegedni jártam az egyetemre". Ezt arra mondta (illetve csattanta), amikor előadtam azt, hogy mennyien menyi félét mondanak egy viszonylag egyszerű rutinbeavatkozásról.

 

DE! Ugyan nincs víztisztítós egyetem, de pont elég berendezést adtam át, szereltem be és tartottam karban ahhoz 2007 óta, hogy tudjam azt, mi az egyénre szabott megfelelő választás.
Na, meg pont elég csalódott víztisztító tulajdonossal is találkoztam, akik tőlem várták a panaszaikra a hatékony megoldást. Ezt nem mindíg tudom teljesíteni :)

Ők gondoltak valamire, de valamiért nem azt kapták amire gondoltak. Tulajdonképpen az elvárásaik nem voltak köszönő viszonyban sem a reálisan elvárható paraméterekkel és célokkal.

 

Ha neked már van otthon ivóvíztisztítód, akkor tudod, hogy mit várhatsz tőle és mennyire képes megkönnyíteni a mindennapjaidat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hírlevél