Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A kávé valódi zamata

A kávé valódi zamata

A kávégépek ellensége.

Az ünnepek környéken egyre több kv főző reklám jelenik meg a reklámszünetekben. Ez néha odáig is elfajul, hogy egy multiban "kóstoltatják" az isteni folyadékot a hiper-szuper berendezésből.
Tetszetős és általában az emberek isznak kv-t, akkor biztos jó lesz a fa alá is, vagy egyéb alkalomból ajándékba.
Valóban ez így van, viszont nem szabad megfeledkezni arról, hogy a kávé-t mi alkotja javarészben. IGEN, a víz. Tehát ha egy klóros csapvízből főzött kávé-nál szeretnénk érezni a valódi zamatot és krémességet, akkor el vagyunk varázsolva. A megoldás egyszerű, ki kell iktatnunk az ízmegkötő anyagokat a vízből, jelen esetben a KLÓRT!
A termékkínálós hölgy pultján is volt egy klórmentesítő kancsó, amivel azt a minőséget tudta garantálni, amire a kóstoló tömeg az mondja: Hmmmmmmmmmmmmmmmm ez tényleg finom.
Tehát klórmentes ivóvízből tudunk csak valóban ízletest kávé-t, vagy teát készíteni.

 

Klórmentesítés, vagy lőttek a valódi zamatnak

A klórmentesítés nem nehéz dolog vezetékes csapvíz esetében. Erre elegendő egy aktívszenes vízszűrés,  egy csapra szerelhető víztisztító berendezés. Már ezzel az egyszerű lépéssel rengeteget tettük az kávé valódi ízéért.
Mi több, a kávéfőző berendezést is kíméltük, hiszen a klór neki sem tesz jót.
A klórmentesítő betétek az üledék anyagokat is megszűrik, tehet egyéb ismeretlen, zavarosságot okozó anyagokat is eltávolít.

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog