Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

A rák ellenszere nem a tisztított víz + egy igaz történet!

A rák ellenszere nem a tisztított víz + egy igaz történet!

Huh, ez egy kemény bejegyzés lesz és garantáltan sokakat provokálni fog. E mellet pedig rámutat víztisztítás (értékesítés) árnyoldalára, amivel még napjainkban is sokan visszaélnek. Tehetik ezt azért, mert az internettel egyűt rengeteg olyan „médium” szabadult az érdeklődőkre, amik nem mondanak igazat. Nem kell szépíteni a dolgokat, HAZUDNAK és megtévesztenek. Ezt csak addig teszik, amíg nem kapnak egy kiadós GVH bírságot, vagy a fogyasztóvédelem el nem kezd érdeklődni náluk. Szóval meg vannak számlálva a napjaik ezeknek a csalóknak, mert az idő nem nekik dolgozik.

 


 

Természetesen megértem azokat az embereket, akik minden fűszálba meg akarnak kapaszkodni, ha az egészségükről (életükről) van szó. Sajnálatos módon ezzel a sarlatánok is tisztában vannak.
Amikor évekkel ezelőtt édesanyámmal várakoztam egy szakrendelésen, akkor hozzánk is odajött egy megnyerő modorú üzletkötő, hogy érdeklődjön, az állapotunk felöl, lista építés céljából. Ez a „fiatalember” egy neves üzletkötő cég munkatársa volt, akik nagyon régen már a piacon vannak. Ismerve a cég kínálatát, bizonyára víztisztító berendezést is kínáltak volna az egészségügyi problémánkra (ami nem is volt, mert csak általános kivizsgáláson voltunk).
De valaki nem ússza meg ilyen olcsón!

 

A legrosszabb sztorim.

Ez az eset sajnos velem történt meg. Úgy 5 évvel ezelőtt történhetett, hogy vásároltak nálunk egy lúgosító víz ionizátor berendezést. Kecskeméti volt a vásárló hölgy és én vittem ki neki a berendezést, mert pont arrafelé volt dolgom. Ha már kivittem neki, még fel is szereltem gyorsan a konyhai csapjára (nem volt nagy munka) és kellemesen elbeszélgettünk. Aranyos kedves néni volt…

Eltelhetett 1 év, amikor egy felkavaró emailt kaptam, amiben arra kérnek, hogy fizessem vissza ennek a lúgosító víz ionizátor vételárát, mert a hölgy (az email író édesanyja) meghalt.
A levél kitért még arra is, hogy ez a visszatérítési igény azért jogszerű, mert a berendezést a rák ellenszereként árusítják. Itt fontos, hogy nem mi árusítjuk így, hanem olyanok, akik kétszeres áron kínálták egy termékbemutatón, csak nálunk rendelték meg, mert olcsóbb volt (ez később derült ki). Mi viszont ilyen butaságot nem irtunk le és nem is mondtunk.

Napokig nem tudtam magamhoz térni az email okozta hatás alól. Nem tudtam, hogy mit csináljak. Nem tudtam, hogy mit kell tennem ilyen helyzetben. Aztán gondoltam egy nagyot és felhívtam az email íróját.
Először részvétet nyilvánítottam. Sajnos tudom, hogy milyen elveszíteni egy szülőt, ezért kissé meg is voltam szeppenve, majd rátértem arra, hogy mi is ez az egész.
Kiderült, hogy a hölgy utolsó reménye a rák ellenszereként prezentált csodavíz készülék volt. Egy termékbemutatón ugyanis meggyőzte őt egy szimpatikus fiatalember, hogy ez a megoldás a rákra, így a kezeléseket is elhagyhatja. ÚR ISTEN!!! Ki veszi a bátorságot ahhoz, hogy ilyeneket merjen mondani egy beteg embernek. Most már tudom, hogy kik azok, akik ennyire gátlástalanok… Jó néhányan már a GVH és a fogyasztóvédelem látóterébe is kerültek.

 

 

A tisztított víz nem varázslat.

Akármennyire is bizonygatják és hordanak össze minden butaságot, de a tisztított víz tényleg nem varázslat. (Ebből a kedvencem az, amikor a víz DNS-ével foglalkoznak. Van is fent a YouTube-n egy videó ezen a címen) Annyi az egész, hogy a megszűrendő víz átmegy egy egységen, amiből ha kijön, valamelyik paramétere tisztább lesz, azaz mérséklődni fog a szennyeződés. Kevesebb lesz benne a klór, mechanikus szennyeződés, vagy egyéb más vegyi anyag. Tehát valamilyen szinten egészségesebb lesz, hiszen a H2O tisztán a legjobb.

Ezt az egészségességet nem úgy kell érteni, mint ahogy sokan érteni akarják, hanem úgy, hogyha nincs benne az adott szennyeződésből, akkor azzal sem kel megterhelni feleslegesen a szervezetünket. Bizonyára tehát egészségesebb, mintha benne lennének azok szennyeződések, amelyeknek valamilyen egészségügyi határértéket szabnak meg. Ha meg kiderül, hogy az a határérték hibás, majd változtatnak rajta.

Most nem megyek bele az ásványi anyagok fel nem szívódásába és az értelmetlen kemény víz ivásába (palackos ásványvíz), elégedjünk meg annyival, hogy a tisztább jobb. Ha beteg, akkor a probléma megszüntetése végett orvoshoz menjen, ne víztisztító vásároljon. Részünkről csak annyit tudunk vállalni, hogy megmutatjuk, hogy önnek melyik víztisztító berendezés a megfelelő. Ezért hoztuk létre azt a programunkat, ami garantáltan pénztárcakímélő és jó megoldást mutat.