Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Víztisztító berendezések csalódás mentesen.

A háztartási víztisztító berendezésekkel napjaink egyre elismertebb konyhai kiegészítői. Felhasználóik jelentős előnyökről számolnak be, ami az életük többféleképpen is jelentős hatással van. A teljesség igénye nélkül felsorolunk pár olyan hasznot, amit minden víztisztító tulajdonos feltételes mód nélkül élvezni fog már az első használatba vétel után.

 

 • Olcsóbb, mint bármelyik más alternatíva.
  Szűrési minőségtől és kiviteltől függően 1.-Ft/liter ártól 5.-Ft/liter árig terjed a tisztított ivóvíz ára. Ez pedig töredéke a palackos vizekének, de még a vízszűrő kancsó fenntartásánál is jelentősen kedvezőbb az ára.
   
 • Macera mentes.
  Ha nem mindegy, hogy mennyi időt vesztegetünk boltokban és az sem mindegy, hogy nem kell a palackos vizet hazacipelni, ott tárolni és az üreseket pedig kidobni, akkor valóban hasznos egy otthoni víztisztító berendezés, ami megoldja ezeket a problémákat. Teljesen megszabadul a palackos vízzel kapcsolatos minden felesleges macerától.
   
 • Egészségesebb ivóvíz és főzővíz.
  Akármit is és akármennyire szűrjük meg a rendelkezésre álló vizet, az mindig „jobb”, azaz bizonyos szennyeződéstől mentesebb lesz. Így tehát egy szűrt víz mindig egészségesebb (valamilyen paraméterét tekintve), mint a normál vezetékes csapvíz.
  A szűrési minőségtől (tehát a saját igényünktől) függ az, hogy milyen mértékű lesz a vízszűrés, azaz annak a víznek a minősége, amit megiszunk, vagy főzünk belőle.
   
 • Finomabb víz, finomabb italok és ételek.
  Nem csoda, ha a szennyező és vegyi anyagoktól mentes víz finomabb (természetesebb) lesz, hiszen közelebb áll a H2O-hoz. Így minden, amit a tisztított vízből készítünk (kávé, tea, levesek, stb…) sokkal jobb íze lesz. A valódi zamatok kizárólag tisztított víz segítségével jönnek elő, a víz alapú ételekből és italokból.  
   
 • Környezetkímélő.
  Ezt a pontot hagytuk utoljára, pedig talán ez érdemelte volna az első helyet a felsorolásban. Mára már be kell látni azt, hogy a PET palackok mekkora nyomást fejtenek ki a környezetre és szennyezik azt. Egyszerűen nem fenntartható hosszú távon ez a technológia, hiszen az előállított termék (palackos vizek) nem jelentenek megoldás.
  Amennyiben tehát valamit is szeretne tenni a környezete védelmében, akkor azonnal felhagy a PET palackos vizek fogyasztásával és nem szennyezi tovább a környezetet.

 

A fentiekből jól látszik, hogy egy jól megválasztott háztartási ivóvíztisztító berendezés nagyon megkönnyíti a háztartás mindennapjait, mindezt úgy, hogy a folyamatos fenntarthatósága is jelentősen a többi alternatíva költségei alatt marad.

 

Hogyan válassz jól víztisztító berendezést?

Rengeteg ember tudatában van annak, hogy a jelenlegi ivó/főzővíz ellátása nem megfelelő. Sokak már hallottak is a háztartási víztisztításról, és nagyon sokak eljutottak már oda, hogy szeretnének egy ilyen hasznos berendezést a konyhájukba. A nagy gond viszont akkor érkezik el (és általában itt meg is áll az érdeklődő), amikor választani kell a nagy kínálat közül.

Sokszor megijednek az érdeklődők, mert nem akarnak rosszul választani és a többféle víztisztító berendezés elbizonytalanítja őket. Így sokszor nem is választanak és hagyják az egészet…
Napjainkban már mindenből sok fajta van. Nem hiszem, hogy kenyeret, mobiltelefont, autót ezért ne választanának az emberek, mert sokféle van belőlük. Pedig sokkal több féle kenyér van, mint víztisztító berendezés. MÉGIS VÁLASZTANAK!

Most nagy segítséget adunk minden érdeklődőnek, aki jelentős javulást szeretne elérni az otthoni ivóvíz minősége kapcsán.

 

 1. Szűrési minőség.
  Ez a legfontosabb része a döntési folyamatnak. Mint mindenhol, a víztisztítók esetében is minden úgy van, ahogy a vásárló szeretné. Amennyiben csak a klórt és a mechanikai szennyeződéseket szeretné megszűrni (ez a vezetékes vízszolgáltatás esetén fokozottan ajánlott). Amennyiben mindent ki szeretne szűrni a vízből, ami nem biztonságosan H2O, akkor összetettebb rendszerre lesz szüksége. Minden esetben ön dönt!
   
 2. Rendelkezésre álló hely.
  Természetesen érthető az az igény, hogy a legkisebb helyre szeretnénk elhelyezni a leendő víztisztító berendezésünket. Ez azonban nem fizikailag nem mindig megoldható. Ellenőrizze, hogy mekkora helyet tud biztosítani a berendezésnek. A méreteket megtalálja minden víztisztítónk termékleírásának az alján.
   
 3. Vételár/fenntartási költségek.
  Ez is egy konkrét határoló tényező. Nem csak azt kell megnézni, hogy egy víztisztító berendezés mennyibe kerül, hanem azt is, hogy mennyiben kerül annak a folyamatos működtetése. Ez tulajdonképpen kimerül a szűrőbetétek cseréjében.
  Amennyiben ugyanis nem cseréli ki rendszeresen (6, 12 havonta típustól függően) a vízszűrő betéteket, akkor ugyanis nem sok értelme van a víztisztító meglétének.

 

Amennyiben ezt a 3 fő pontot tisztázza magában, akkor biztosak vagyunk benne, hogy jól fog választani. A döntést még egy összehasonlító táblázattal is segíteni fogjuk a lap alján. Ha azonban ez sem elég, akkor keressen minket telefonon, vagy személyesen és segítünk kiválasztani az önnek legmegfelelőbbet.

 

 

Kinek ajánlott, hogy otthon tisztítsa a vizet?

Mindenkinek, aki iszik vizet. :)
Sokaknak megfelel a szolgáltatott vezetékes víz minősége.
Még többeknek nem és inkább 100x drágábban cipelik haza környezetkárosító palackban a vizet.
Egyre többeknek viszont nagyobbak az igényeik az éppen elégségestől, vagy a feleslegesen pazarlótól, ha az ivóvízről van szó. Nekik való a víztisztító berendezés.

Nagy hasznát akkor tapasztalja meg minden víztisztító berendezés tulajdonos, amikor egy-egy bevásárlás alkalmával mosolyog azokon, akik még mindig értelmetlenül pakolják a bevásárló kocsijukba a palackos vizeket zsugor számra.

Mindenkinek, aki szkeptikus és nem bízik a valamilyen szennyeződés a vízszolgáltatónál történő eltávolításában (hormonok, gyógyszer maradványok, mikro műanyagok), vagy éppen nem érdekli a határérték (értsd megengedett szennyezettség), akkor az ő háztartásuk kötelező tartozékának kellene, hogy legyen egy hatékony víztisztító rendszer.

Azoknak is érdekes lehet, akiknek nem ízlik a klórozott vezetékes csapvíz és jól tudják, hogy a klór kipárologtatásával a rákkeltő trihalometánok visszamaradnak. Habár a klórt a legköltséghatékonyabban lehet eltávolítani a csapvízből.

 

Mi nem a víztisztító?

Ha már valaki víztisztító berendezést vásárol, akkor szeretne minél több előnyt kipréselni belőle. Ez rendben is van, viszont sokszor nem alkalmas a leendő víztisztító berendezés az érdeklődő elképzelései megvalósításához, reálisan és fenntarthatóan.

 • A víztisztító nem vízlágyító.
 • A víztisztító berendezéseket vezetékes víz esetén lehet használni (fúrt kútnál nem).
 • A víztisztítók tulajdonképpen ivóvíztisztítók, nem az egész ház vizét tisztítják.
 • A víztisztító a konyhában vagy a mosogató csapra szerelve, vagy a mosogató alatt kap helyett, saját csapteleppel.
 • A víztisztító berendezés nem tud nem működni.
 • A víztisztító berendezésbe kell szűrőbetét cserélni.

 

 

Mi ezeket a víztisztító berendezéseket ajánljuk.

Érintettük már, hogy a víztisztító berendezésekből is nagy a kínálat, még nálunk is. De tulajdonképpen csak 3 típus van, ami közül érdemes választani. 2007 óta mi ebből a választékból adjuk el a legtöbbet, talán nem véletlenül…
Végignézve a táblázatot észrevehető, hogy megdöbbentően alacsony költségekkel lehet üzemeltetni még a legösszetettebb víztisztító rendszert is. Már csak ezzel is komolyan venni ezeket a hasznos berendezéseket.

 

     
             

 

Ha ezekből a termékekből választ, akkor garantáltan nem fog csalódni. Határozza meg a kívánt szűrési minőséget, rendelkezésre álló helyet és a vásárlásra szánt keretet. Kattintson a „TOVÁBB” gombra és a kiválasztott modell adatlapjához jut. (a link új ablakban nyílik meg)

 

 

Miért itt és miért MOST rendelné meg?

Bizonyára nem akar több pénzt kidobni az ablakon és "ki tudja milyen" vizet fogyasztani tovább. Ugyan a vezetékes vízellátás biztosít valamilyen minőséget, aminél viszont a legegyszerűbb víztisztító berendezéssel is sokkal egészségesebbet és finomabbat készíthetünk. Ez pedig nem rossz dolog! 

Reméljük az észrevehető, hogy értünk a témához. 2007 óta sok helyzettel találkoztunk és egyet sem hagytunk megoldatlanul. Nem másodállásban, vagy kiegészítő tevékenységként vagyunk elkötelezve a háztartási ivóvíztisztítás és vízkezelés mellett. Szabályosan működő cégként, ÁFÁ-s számlát (27%) állítunk ki a vásárlások mellé. Saját ügyfél szolgálati irodával és bemutatóteremmel is rendelkezünk, ahol azonnal meg is tudja minden érdeklődő vásásrolni a kiszemelt víztisztítót. Itt rendelkezésre áll szakértő kolléga, aki mindig az érdeklődő igényeinek megfelelő terméket javasolja, nem a drágábbat.

Minél tovább hózza az időt, annál később fogja a háztartási ivóvíztisztítás tényleges előnyeit élvezni. Lépjen még ma, vagy keressen minket személyesen (illetve telefonon) munkaidőben hétköznap 10-18-ig.

Reméljük, hogy önt is mielőbb ügyfeleink között köszönthetjük…

 

Tartalomhoz tartozó címkék: [ADKUÁK]