Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

AKCIÓS EBBEN A HÓNAPBAN

Rendezés:
Nézet:

MEGSZÜNTETHETI A BŐRIRRITÁCIÓT
Viszkető és feszülő bőr érzet, valamint egyéb kiütések jelentkezhetnek a klóros víz hatására, amelyek kellemetlenek lehetnek.
Sokszor a klóros víz okolható a bőrszárazság, vagy súlyosabb esetben az ekcéma megjelenéséért, valamint hajunk korpásodásáért, zsírosodásáért! A klór csökkenti a samponok, kondicionálók, testápolók, olajok hatékonyságát is, megnehezítve ezzel bőrünk, hajunk egészségének megőrzését.

MEGAKADÁLYOZZA, HOGY KLÓRGÁZT LÉLEGEZZEN BE
Zuhanyozás vagy fürdés közben a meleg víz hatására pórusaink, kitágulnak, így a vízben lévő klór a bőrön át könnyen felszívódik szervezetünkbe. A klór jelen van még a zuhanyvíz gőzében is, ami a tüdőnkbe is bejut levegővételkor. Fürdőzés során belélegzett és a bőrünkbe beszívódó klór és egyéb, szintetikus vegyszerek egyértelműen károsak az emberi szervezetre. A klór erős oxidáló hatású, roncsoló méreg. Kis koncentrációjú vizes oldatában is szárítja a bőrt és a nyálkahártyát, csökkentve annak ellenálló képességét a fertőzésekkel, illetve az allergén anyagokkal szemben, így közvetve felelős a bőr és a légzőszervi allergiás tünetek kialakulásáért.

ELTÁVOLÍTJA AZ EGYÉB SZENNYEZŐDÉSEKET
Viszkető és feszülő bőr érzet, valamint egyéb kiütések jelentkezhetnek a klóros víz hatására.

MEGSZŰRI A BAKTÉRIUMOKAT IS
Eltávolítja az esetlegesen jelen lévő baktériumok nagy számát, így biztonságosabbá teheti a vezetékes vízet.

Feliratkozás