Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Termékek Menü
06309017656

AMWAY ESPRING víztisztító

Víztisztító GURU
AMWAY ESPRING víztisztító

Pár évvel ezelőtt a Víztisztító GURU szakmai blogunkon közzétettünk egy olyan bejegyzést, ahol az AMWAY által értékesített ESPRING víztisztító berendezést (amway víztisztító, vagy espring víztisztító ként is ismert) elemeztünk ki. Nagyon téved az, aki azt hiszi, hogy az ilyen elemzések arról szólnak, hogy lehúzzunk bizony márkákat, amelyeket nem forgalmazunk az általunk forgalmazott márkákhoz képest.
A bejegyzést azóta nem hozzáférhető, mert eléggé „lendületes” formában volt megírva (mert rászolgált), ami céges irányelveinkbe már nem fér bele.
Most azonban valami ujjat tudhattunk meg erről a varázs víztisztítóról.

Már az elején tisztázzuk gyorsan, hogy nem kívánunk senkit sem lejáratni és senkivel sem kakaskodni. Ennek a bejegyzésnek az az apropója, hogy egy AMWAY üzleti vállalkozó olyan internetes hirdetést futtat, ami így szól:

Sajnos ezzel is lehetne vitatkozni, mert egy 2012-es valamilyen internetes oldal valamilyen adatára hivatkozik, aminek nem feltétlen kell bedőlni (itt található a nem túl informatív cikk). Ne is menjünk bele ennek az áladatnak a valószínűségébe. Az igaz, hogy az AMWAY nagyon régi cég és ennyi idő alatt lehetőségük volt sok ilyen víztisztítónak nevezett tárgyat a híveik között teríteni indokolatlanul magas áron. Habár az ár relatív, de mindenesetre tudható, hogy az amway espring víztisztító reálisan, nem tud annyibe kerülni, mint amennyit kérnek érte.

Ismerve azért a realitást és valamelyest rálátva a hazai eladásokra is bizton kijelenthetjük, hogy az AMWAY ESPRING víztisztító berendezése korántsem a legtöbbet eladott ivóvíztisztító berendezés. Még ha ezt az adatot nem mindenki tudja magáévá tenni, ez így van!

Mivel már jó ideje a látómezőnkben van ez a „víztisztító” (láttunk már rosszabbat is, amit víztisztítónak próbáltak eladni) pontosan tudjuk, hogy Magyarországon inkább ez igaz erre a termékre:

 

Szerintünk legtöbbet lecserélt víztisztító!

 

Bizony, rengeteg vásárlónk panaszkodik erre a termékre és inkább vásárol egy sokkal hatékonyabb ozmózis víztisztító berendezést azon az áron, amibe ennek a berendezésnek csak a cserebetétje kerül, amit viszont évente kellene megvásárolni.

Bevallom őszintén, hogy mi nem vagyunk olyan jó értékesítők és üzletkötők, mint azok, akik az AMWAY-nél az ESPRING víztisztító berendezések értékesítésével foglalkoznak. Magunkat inkább szaktanácsadóként szeretem pozícionálni, akik nem akarnak mindenáron ráverni valakire valamit, ami talán nem is kell neki, pláne nem ilyen magas áron. Persze a magas ár relatív, de elég sok időt töltöttünk már el ebben az iparban, hogy ki merhetjük mondani, hogy egyvalami végkép nem az ár, nem minőségjelző. Ugyan sokakban még tévesen él az, hogy a drágább biztos jobb is. DE NEM!
Erre ugyanis nagyszerű példának látszanak az ilyen és ehhez hasonló cégek, akik okoskodó értékesítési szöveggel kínálják az amúgy elég szegényes szűrési minőségről tanúskodó portékájukat. 

Nem lehet sokat és szakszerűségben magas színvonalat elvárni azoktól a víztisztító berendezésekétől, amelyek leírásában ilyenek szerepelnek, mint például „A cső hosszúsága a kívánt méretre alakítható”. WOOOW! És a csoda célszerszámot ollónak nevezik. Nem mondod komolyan, hogy ilyeneket tud! Le lehet vágni a kívánt méretre a csövet!? Ezek feltalálták a spanyolviaszt!

Az amway espring víztisztító berendezésben szereplő szűrési minőséget egy 2-3000.-Ft értékű szűrővel is elérhetjük, valamint egy UV lámpa szett ára sem nagyon lendül 25-30000.-Ft fölé. Ennek tudatában tehát túlzottan ambiciózus a közel 3000000.-Ft-os vételár, na de egy ilyen szabadalom bizonyára minden pénzt megér.

Nem mennénk bele a „technológia” fikázásába, de az már biztos, hogy az UV lámpa használatánál nem az a szakszerű, hogy csak akkor működik, amikor átfolyik rajta a víz, hiszen folyamatosan működnie kell, hiszen csak akkor sterilizál. Ez akkora baklövés, ha én úgy reklámoznék egy hűtőt, hogy csak akkor hőt, ha kinyitja az ajtaját és világit a belseje. Hiszen ha nem vagyok ott akkor minek is világítana, azaz minek működne?!
Na az ilyen és ehhez hasonló okoskodások és „pozitívumként beállítom a negatívumot” dolgok miatt van tele a hócipőnk azzal, hogy olyan butaságokra képesek leírni egy „nagynevű” cég honlapjára, mint amit leírnak.

Itt pedig egy demó videó, ahol a hölgy nagyon meggyőző. :)

Nálunk ez úgy hangzik, hogy a legkedveltebb ivóvíztisztító berendezés nálunk a PurePro 800DF. A legjobb ár/érték aránnyal rendelkező ozmózis rendszerrel működi berendezésünk pedig a PurePro 105-ös modell.

JA!
Egyéni és partnereink felmérése szerint 2013, 2014, 2015-ben a legtöbbet eladott, nagy hatékonyságú ozmózis víztisztító Magyarországon a PurePro 105 ozmózis víztisztító rendszere lett. Gratulálunk neki az elért eredményhez és további sikert kívánunk a gyengébb minőségű és az eladási számokban is elmaradt víztisztítóknak. :) 

Tartalomhoz tartozó címkék: más
Feliratkozás