Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ár:
69.900 Ft
64.500 Ft
Kedvezmény: 8%

Aquaphor Favorite víztisztító

Ár:
69.900 Ft
64.500 Ft
Kedvezmény: 8%
Kapható választék:
Budapesti beszerelés:
Az Aquaphor Favorite egy dekoratív, rozsdamentes acél szűrőház amelyben egy 12000 liter kapacitású párhuzamos tengelyű, speciális szűrőbetét található. Elsősorban nagy ivóvíz fogyasztású helyekre ajánlott, mint pl. több fős irodákban, óvodákba, éttermekbe..
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Az Aquaphor Favorite víztisztító jellemzői

Az Aquaphor Favorite egy 2 lépcsős víztisztító, amely 1db két lépcsős speciális koaxiális(párhuzamos tengelyű) szűrőbetét segítségével tisztítja meg a hálózati csapvizet.

Kiknek javasolt ez a készülék

Elsősorban magas ivóvíz fogyasztású helyekre lett kitalálva, ahol a 12000 literes kapacitásnak köszönhetően helyt tud állni és nem kell túl gyakori szűrőcserével számolni. Ilyen helyek a több fős irodák, óvodai és iskolai konyhák és az éttermek.

Az Aquaphor Favorite a következő anyagokat 96-100%-os hatékonysággal szűri:

  • üledék, mint a rozsda, homok, sár, pollen
  • klór, kloroform és más szerves klórvegyületek
  • fémek és nehézfémek (pl.: vas, ólom, higany, réz, alumínium)
  • petrolkémiai vegyületek
  • fenolok
  • baktérium és vírusok

Érdekesség: A klóros csapvízben a klór egyes szennyező anyagokkal reakcióba léphet és úgynevezett trihalometán (THM) vegyületeket hozhat létre, amelyekről kutatások kimutatták rákkeltő hatásukat. Mivel az Aquaphor víztisztítók 100%-os biztonsággal/alapossággal megkötik a klórt (amire csak néhány ivóvíztisztító képes), így a tisztított vízben sem lesznek jelen a rákkeltő THM vegyületek.

 

Az Aquaphor Favorite víztisztító beszerelése / sarokszelep csatlakoztatása

1. A víztisztító csatlakoztatása a mosogató pult alatti hideg víz sarokszelepre történik (kb. 5-10 perces feladat). A készülék dobozában egy "T" csatlakozó található, amelynek mérete 1/2"-os, ezért:

Ha 1/2"-os sarokszelepre történik a csatlakozás, akkor nincs szükség további csatlakozóra. He ettöl eltérő a csatlakozási méret (3/4"-3/8") akkor ezt jelezze a mehjegyzés rovatba és olyan méretű bekötőelemet csomagolunk.

2. A berendezéshez tartozó "tiszta víz" csaptelep felszereléséhez egy 11-11,5mm átmérőjű furatot kell fúrni az elhelyezni kívánt részen és ott rögzíteni azt (mosogató tálca vagy a mögötte lévő munkalapon, kb 5 perces feladat)

3. Ezt követően már csak össz kell kapcsolni a vezetétek segítségével készüléket a sarokszelep csatlakozással és a csapteleppel. (kb. 3 perces feladat)

Szűrőbetét csere 

Az Aquaphor Favorite esetében igen egyszerű a szűrőcserét, erőkifejtés nélkül 2-3 perc alatt elvégezhető, ezért nem kell pénz költeni szervízköltségre.

Javasolt szűrőbetét csere: max. 2 évente ill. 12000 liter víz megtisztítása után (amelyik előbb következik be)

A csomag a következőket tartalmazza

  • 1 db készülék ház
  • 1 db szűrőbetét
  • 1 db krómozott csaptelep
  • 1 db "T" csatlakozó 1/2 col-os vezetékek, szerelékek

Garancia: 2 év

Gyártó: Aquaphor Corporation

 

 

.

VíztisztítóDiszkont facebook   VíztisztítóDiszkont youtube

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!