Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ásványi anyagból is megárt a sok!

Minden embernek szüksége van rendszeres folyadékpótlásra, ezért természetes, hogy szinte minden háztartásban találunk különböző palackozott vizeket. A csapvíz, bár elvileg iható, nem mindenhol jó minőségű, és gyakran az íze is borzalmas a sok szertől, amit a tisztításához használnak. A palackozott vízzel azonban sok a macera: mindig figyelni kell rá, hogy legyen otthon megfelelő mennyiségű, és haza is kell cipelni a boltból. Ráadásul ezek sem egyformán jó ízűek, és a minőségükben is van különbség. Emiatt előfordulhat, hogy többfélét kell vennünk, mert a család tagjai más-más típusokat szeretnek. Ez a hercehurca azonban elkerülhető víztisztító használatával.

Nincsenek fölösleges ásványi anyagok.

 

Gondolta volna, hogy az ásványi anyagok fogyasztását is túlzásba lehet vinni? Elég abszurdnak hangzik, főleg az, hogy mindezt ásványvízfogyasztással érhetjük el, pedig igaz. Az ásványvizek összetétele különbözik abból a szempontból, hogy milyen anyagból mennyi van bennük. Ha egy márkához ragaszkodunk, és jó sokat iszunk belőle, bizony túladagolhatunk egy-egy ásványi anyagot. Persze a megfelelő folyadékbevitel fontos, semmiképp nem szeretnénk senkit arra buzdítani, hogy keveset igyon – elég arra odafigyelni, hogy ne egy márka termékét fogyasszuk nagy mennyiségben, hanem váltogassunk legalább kettőt-hármat.

 

A megoldás: tisztított víz

 

Ha nem szeretnénk az ásványvizek összetételének kibogarászásával bajlódni, de a csapvizet se szívesen isszuk meg közvetlenül, megoldás lehet számunkra a tisztított víz. Ehhez egy víztisztító berendezésre van csupán szükségünk. Igaz, ez folyamatos költséget jelent, de ez az összeg elenyésző ahhoz képest, amit a boltokban hagyunk ásványvízre. Cserébe biztosak lehetünk benne, hogy jó minőségű, tiszta vizet iszunk, amiből fogyaszthatunk bármennyit, nem fogunk magunknak ártani vele. A kényelem sem utolsó szempont: nincs más dolgunk, mint kinyitni a csapot, és megtölteni egy poharat, a berendezés ugyanis teszi a dolgát, és kiszűri a tisztításhoz használt vegyszereket!

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog