Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Beépített víztisztító beszereléssel

Azt szeretnénk, hogy tiszta, friss ivóvíze legyen otthonában, ezért speciálisan tervezett és legfejlettebb technológiával épített prémium kategóriás rendszert telepítünk. Gondoskodunk róla, hogy egész évben működőképes maradjon - nem kell aggódnia a telepítés vagy az üzembe helyezés miatt! Nyugodt lehet, ha tudja, hogy ügyfélszolgálati csapatunk rendelkezésre áll. És mikor volt utoljára, hogy valaki évente átvizsgáltatta a szűrőjét? 

Fejleszd a háztartásodat ivóvíztisztító rendszerrel!

Megoldásunk nem csak pénzt takarít meg, hanem környezettudatos és fenntartható is!

Lássuk be, olyan korban élünk, amikor a fenntarthatóság kulcsfontosságú. Szeretnénk, ha bolygónk a még meg nem született generációk számára is fennmaradna, hogy ők is ugyanúgy, ha nem jobban élvezhessék természeti szépségét, mint mi! És ha belegondolunk, milyen keményen dolgozik mindenki minden nap, hogy a legjobbat próbálja kihozni magából, csak néha jönnek elő ilyen dolgok - de ne aggódjon, mert itt, a Víztisztíytó Diszkont-nál minden cselekedetünk arra irányul, hogy kiváló minőségű ivóvízzel lássuk el az otthonokat, miközben a hulladék csökkentését is elősegítjük

Mindannyian tudjuk, hogy a csapvizet kihívás lehet meginni,, amíg nem veszel egy szűrőrendszert. De most már van egy egyszerűbb megoldás!
Ozmózis rendszerünk eltávolítja az ólmot az ivóvízből, valamint a mikroműanyagokat vagy a gyógyszermaradványokat, így optimális víztitisztaságot tudunk elérni.

Ha olyan berendezést szeretne, amely tartós, akkor ezeket a vízkezelő rendszereinket Önnek találtuk ki. Képzett és tapasztalt szakembereket biztosítunk, akik megfelelően telepítik őket, hogy az első naptól kezdve hatékonyan működjenek!

Ne hagyja, hogy családja piszkos vizet igyon.

Beépített víztisztítónk tökéletes módja annak, hogy otthonában egész évben tiszta, friss ivóvíz álljon rendelkezésre. Speciálisan tervezett és a legmodernebb technológiát használjuk, hogy a rendszer folyamatosan működjön, így Önnek nem kell aggódnia a telepítés vagy a karbantartás miatt. Ráadásul folyamatos karbantartást és garanciát kínálunk egy éves átalánydíjas szolgáltatás keretében.

Soha többé nem kell aggódnia családja ivóvíztisztítása miatt. Beépített víztisztítónkkal bízhat abban, hogy tiszta, biztonságos vizet isznak egyenesen a saját otthoni csapjukból. Váltson még ma, és legyen biztos abban, hogy szerettei a lehető legjobb ivóvízminőséget kapják.

Rendeljen beépített víztisztítót még ma weboldalunkon!

Ultraszűrő készülék díjmentes beszereléssel

A 0,01 mikronos áteresztő képességű membránnal ellátott rendszer eltávolítja az összes főbb szerves molekulát és mikrobiológiai szennyeződést, valamint a klórt és a klórszármazékokat. Az éves átalány karbantartási díjjal és az élethosszig tartó garanciával pedig biztos lehet benne, hogy víztisztítási igényeiről gondoskodunk.

.
Nyomásrásegítős tartályos ozmózis ivóvíztisztító + UV-C lámpával, díjmentes beszereléssel

Ez a tartályos ozmózisos víztisztító rendszer tökéletes mindazok számára, akik hatékony és helytakarékos megoldást keresnek.
A 100 GPD ozmózis membrán gyors tartályfeltöltést és könnyű kezelhetőséget biztosít, a teljes körű garancia pedig garantálja a nyugalmat.

.
Átfolyós ozmózis ivóvíztisztító + UV-C lámpával, díjmentes beszereléssel

Gyorsan és egyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket a csapvízből. Ráadásul az egyedi kialakításnak köszönhetően még kisebb helyen is telepíthető.
Miért várjon? Adja meg magának azt a nyugalmat, amely azzal a tudattal jár, hogy tiszta, tiszta vizet iszik, és válassza ezt a berendezést még ma.

.

Aggódik az ivóvíz minősége miatt, de tanácstalan melyik berendezést válassza?

Megértjük, hogy Ön a legjobbat szeretné biztosítani családja számára, és ebbe beletartozik a tiszta ivóvízhez való hozzáférés is. Ezért olyan rendszereket kínálunk, amely nemcsak megtisztítja a vizet, hanem eltávolítja a káros szennyeződéseket is. Soha többé nem kell aggódnia a baktériumok, vírusok vagy más szennyeződések miatt.
Rendszereinkoptimalizáltak, így nyugodt lehet, hogy ez valóban okos befektetés lesz.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma egy ingyenes konzultációért! Segítünk megtalálni az Ön igényeihez otthonához legmegfelelőbb rendszert.