Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Beépíthető csomag

Gyártó: SPARTACO
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2019. október 22.

A csomag tartalma:

 • ULTRA beépíthető ivóvíztisztító berendezés
 • SPARTACO WHITE10 többrétegű zuhanyszűrő
.

Ez nálunk alapból jár Önnek!

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Víztisztító beszerelés Budapesten Víztisztító beszerelés Budapesten
9.990 Ft
Víztisztító beszerelés Pest megyében Víztisztító beszerelés Pest megyében
11.990 Ft

Leírás és Paraméterek

 

1. SPARTACO ULTRA ultraszűrő 6 lépcsős beépíthető ivóvíztisztító készülék

 

Szűrőfázisok felépítése:

 1. 5 mikronos PP szűrő (homok, por, kolloidok, sár, rozsda)
 2. GAC granulált aktívszén szűrő (eltávolítja a klórt és a kellemetlen szagokat)
 3. CTO aktívszén block (klór és vegyi anyag szűrés)
 4. Gyantás lágyító egység (Eltávolítja a nehézfémek jelentős részét és lágyítja a vizet)
 5. UF membrán 0,01 mikronos résméretű szűréssel (kórokozók és baktérium eltávolítása a vízből fizikai szűréssel)
 6. GAC aktívszén szűrő (a szűrt víz ízének javítása)

 

 

2. SPARTACO WHITE10 többrétegű zuhanyszűrő

 

Ez egy olyan zuhanyszűrő, amit a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell szerelni. A szűrőbetéten áthaladó vizet megtisztítja. A szűrőbetétben lévő KDF töltet szűrésének hatékonyságát az alábbi anyagok segítik: aktívszén.  A víznyomást jelentős mértékben nem változtatja meg. A zuhanyszűrőt szétcsavarva a benne lévő szűrőbetét könnyedén kicserélhető, ha az elhasználódott. Különösebb karbantartást a zuhanyszűrő nem igényel. Ha a szűrőbetét elhasználódott és már nem szűr hatékonyan, a szűrőházat szétcsavarva a benne lévő szűrőbetét könnyen kicserélhető. Szűrőbetét kapacitása: a  zuhanyszűrő maximum 48.000 liter víz megtisztítására képes, utána szűrőbetét csere szükséges. Ez gyakorlatilag évenkénti vízszűrőbetétcserét jelent családonként, természetesen a felhasznált víz mennyiségének és minőségének függvényében. Megszűri a vezetékes csapvízben általában megtalálható káros anyagokat, illetve azokat a szennyeződéseket, amelyek testünkkel való érintkezés elkerülendő.

 

A zuhanyszűrő felszerelés pár perc

 

 

 

A zuhanyszűrő szűrőbetét felépítése

 

 

 1. NAGY SŰRŰSÉGŰ ROZSDAMENTES HÁLÓ
  Ez a csőhálózatból esetlegesen leváló, de még mindig nagyon apró (mikronos) keresztmetszetszerű lebegő anyagok ellen véd.
   
 2. PP PAMUT RÉTEG
  A mechanikai szűrő védi a fő szűrőegységeket a lebegő szennyeződésektől, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést, illetve akadályozza meg, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.
   
 3. MINERALIZÁLT GOLYÓK
  Javíthatja az immunitást, megelőzheti a bőrbetegségeket.
   
 4. KERÁMIA GOLYÓK
  A gyors folyású patakok kövei között futó víz energiaszintjét és rácsszerkezetét adja vissza a vezetékes víznek. Az energetizált élő vizet strukturált víznek nevezzük. A kerámiagolyók által kibocsátott infravörös fény megrezegteti a részecskéket, felbontja a hidrogén kötéseket (H-O), csökkenti a klaszterek méretét, oxigéndús lesz a víz és a nagyobb vibráció által nő energiaszintje. Az ilyen víz sokkal gyorsabban felszívódik a szervezetben, jobban hidratál, jótékonyan hat az élettani folyamatokra és semlegesíti a szabad gyököket.

   
 5. LÚGOSÍTÓ GOLYÓK
  Feladata a víz kémhatásának lúgos irányba történő eltolása, továbbá a víz antioxidációs (ORP) szintjének javítása.

   
 6. MAIFAN KŐ RÉTEG
  A Maifan kő összetett ásványi anyag, gyakran alkalmazzák a gyógyászat területén is. Általános ásványi anyagokon (K, Na, Ca, Mg, P,) túl tartalmazza még az alábbi anyagokat: Si, Al, Fe, Zn, Cu, Mo, Se. A maifan kő segíti a víz megfelelő pH-értékének beállítását, biológiai "tevékenységét" és mineralizált (ásványi anyag) minőségét. A Maifan kő továbbá kiold aminosavat is, amely nélkülözhetetlen az emberi szervezet számára. A Maifan kőből vízbe oldódó ionizált ásványi anyagok és más elemek könnyen felszívódnak a szervezetbe.

   
 7. KALCIUM-SZULFIT
  A kalcium-szulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére. A KDF zuhanyszűrőben szerepe csak másodlagos, a KDF-55 réteg szűrőhatását egészíti ki.

   
 8. KDF-55
  KDF egy szabadalmaztatott vízszűrési technológia. A KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki, mely során a szennyeződéseket ártalmatlan anyagokká alakítja át. E kémiai folyamat felhasználásával  a KDF egyrészt a klórszűrésében játszik fontos szerepet, másrészt meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását a szűrőben, ezáltal támogatva a szűrő hatékonyságát. A KDF töltet ezen felül eltávolítja a növényvédő szereket és csökkenti a hidrogén szulfidot, a nehézfém koncentrációt (ólom, arzén, higany, kadmium), a vasat és magnéziumot, a krómot. Lágyítja a vizet.

   
 9. KÓKUSZ AKTÍV SZÉN
  Az aktívszén kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap, rozsda), a kellemetlen szag- és íz anyagokat. Az aktívszén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok 98%-át, pl.: aromás szénhidrogének [fenolok, kőolaj származékok (benzol)], szerves savak. Eltávolítja a vízből az oldott gázokat, a növény védőszereket (peszticideket), műtrágya származékokat, és más vegyi anyagokat, oldószereket, mérgeket, valamint csökkenti a vastartalmat. Az aktívszén szűrőtöltet alkalmas klór, valamint a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak, és gyakran a bőrirritációt, kellemetlen kiütéseket okozhatnak az arra érzékenyeknél, így a zuhanyszűrőben még egy védelmi vonalat biztosít a klór ellen.

   
 10. PP PAMUT RÉTEG
  A mechanikai szűrő védi a fő szűrőegységeket a lebegő szennyeződésektől, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést, illetve akadályozza meg, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.

   
.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek