Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Beszéljünk őszintén a mostani akcióról! (2018.05.)

Beszéljünk őszintén a mostani akcióról! (2018.05.)

Amikor egy cég eszméletlen nagy árengedményt ad, annak lehet több oka. Sok évig küzdöttem a fekete péntek és a hozzá hasonló akciók ellen, de be kellett adni a derekamat. Ha működik egy stratégia, akkor bizony nincs mit tenni, be kell állni a sorba és változtatni az állásponton.

Magam részéről nem szeretem a hatalmas akciókat, mi több, gyanúsnak találom. Lehet, hogy valami érték csökkentett vacakot akarnak rám sózni, aztán dörzsölik a markukat és soha nem is látom a „céget”, akármilyen hasfájásom van a termékével kapcsolatban. Én már csak ilyen vagyok…

Aki ismer, az tudja, hogy nem szeretek engedményeket adni. Utasítottam már vissza 8 számjegyű projekteket is (minden beképzeltség nélkül) mert úgy gondolom, hogy az általunk képviselt „iparágban” kimagasló értéket és biztonságot adunk. Nem másodállásban foglalkozunk a témával és szeretem azt hinni, hogy hazai viszonylatban elég jól tesszük a dolgunkat.
Nem tudunk és nem is akarunk kóklerekkel és egynyári vállalkozások rettentő alacsony áraival versenyezni. Ha ezt tettük volna, akkor nem léteznénk már 2007 óta.

 

Hogy mi miért adunk most ekkora engedményeket?

Beszélhetnék a világbékéről és az esőerdők pusztításának megelőzéséről, de nem teszem (pedig ezek is fontos dolgok). Álmomból felkeltve is ki tudok olyan butaságokat találni, mint a „szabin van a főnök és most kiárulunk mindent”, vagy a „kell a hely a raktárba” és társai. Ha ilyeneket látsz, akkor azok inkább jópofák, mintsem a valóságot fedik. Meg akarnak szabadulni a készlettől és ezért hajlandóak lemondani az árrésük bizonyos részéről.

Esetünkben is természetesen valamilyen szinten is a pénzre vezethető vissza a dolog, de egy kicsit más a helyzet.

 

 1. Saját import termékeink bevezetése.
  Lehet, hogy tudod már, de egy ideje saját márkás termékkínálattal rendelkezünk, amit SPARTACO márkanéven kínálunk. Megtalálható itt az egyszerű csapra szerelhető, beépíthető ultraszűrős és az ozmózis víztisztító rendszer is. Ezek mindegyike olyan újításokat tartalmaz, amelyek a hazai piacon úttörőnek számítanak. Egyszerűbbek és jobbak, mint a régebbi modellek. Rengeteg hibát és hiányosságot oldottunk meg.
  Megtalálható még a saját kínálatunkban a molekuláris hidrogén dúsító berendezések, amelyek a nemzetközi piacon hatalmas slágernek számítanak. Azért mert tényleg működnek.
  Ennek a termékkínálatnak a kialakítása a hátunk mögött lévő 10 éves tapasztalatnak köszönhető. Lehetett volna ilyen is meg olyan is. Nem véletlenül döntöttünk ezek mellett a termékek mellett. Ezek a megfelelőek és kész!
   
 2. Kifutó termékek kvázi kiárusítása.
  Persze az új kínálat hozza magával, hogy a régivel nem akarunk foglalkozni már. Nem megszabadulni akarunk a témától/termékektől, hanem minden energiánkat az új kínálat felfuttatásának szenteljük. Ez természetesen hozza magával azt is, hogy teljesítmény gazdálkodási szempontokból nem előnyös ez a mélységű kínálat.
  Remélhetőleg az mindenki számára egyértelmű, hogy ezek a termékek hibátlanul működnek, vadonatújjak és a megszokott háttértámogatást (szerviz, alkatrész és szűrőbetét ellátottság) biztosítjuk hozzájuk. Egyszerűbben most olcsóbak.

 

Meggyőződésem az, hogy ha tudunk valamit jobban és költséghatékonyabban csinálni, akkor azzal kell foglalkoznunk. Tulajdonképpen tehát a fenti két oka van a jelenlegi akciónknak, ahol nagyrészt feláron juthatsz hozzá bizonyos termékekhez.

 

Nem rendelek most, mert úgy is lesz később talán jobb akciótok.

Természetesen később is lesznek akcióink. Mint a bejegyzés elején írtam, működnek, tehát alkalmazzuk őket a továbbiakban is.

DE!

 • Ilyen alacsony áron SOHA TÖBBET nem fogsz tudni hozzájutni.
 • Ha a kifutó készlet elfogy, akkor SOHA TÖBBET nem látod nálunk viszont.
 • A SPARTACO ULTRA víztisztító berendezésünket pedig május 31.-től le is vesszük a web áruházas kínálatból, mert csak havidíjas szolgáltatásunkkal egyűt lesz elérhető. (a havidíjas szolgáltatásunkról annak indulása előtt tájékoztatót küldünk, ha IDE KATTINTVA megadod az email címedet.

Szeretjük a fejlődést és azt, hogy egyre jobb és jobb termékekkel tudunk szolgálni az érdeklődőknek.

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog