Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Biztonságos háttér víztisztító vásárláskor.

Biztonságos háttér víztisztító vásárláskor.

Mivel rengeteg „cég” és web áruház kínálatában megtalálhatóak a háztartási ivóvíztisztító berendezések és egyéb vízszűrő termékek, ezért az árazásuk eléggé homogén lett. Tehát nincs kiugró eltérés a víztisztító árak között. Viszont amiben biztos, hogy van, az a háttér és az ügyfélkezelés, tehát a vásárló biztonságérzete.

Bizonyára ön is vásárolt már olyan dolgot, ami ugyan nem került sokba, viszont azt érezte, hogy akár fizetett volna egy kicsivel többet is érte, ha kaphatott volna szakmai támogatást. Illetve talán az is előfordult önnel, hogy csak azért nem használja valamelyik megvásárolt terméket, mert „nem ért hozzá” és macerásnak tartja annak üzemeltetését.
Talán úgy is járt már, hogy csak azért nem vásárolt meg egy terméket, mert attól félt, hogy mi lesz ha valami probléma támad és nem tudja, hogy egyáltalán kaphat-e segítséget.

 

Biztonság, amiért nem kell pluszban fizetnie.

Víztisztító berendezések esetében is lehetnek problémák, hiszen mégiscsak egy „gépről” van szó, ami meg tud hibásodni és folyamatos karbantartást igényel.
Mi nem azt mondjuk, hogy olyan víztisztítókat forgalmazunk, amelyek soha nem romlanak el, hanem azt állítjuk, hogy ha rendellenes működés lép fel, akkor azt 100%-os javítási aránnyal kezeljük. Mind ezt úgy, hogy az ügyfélnek a legkisebb macerát okozzuk.

A hibajelentésekre gyorsan reagálunk és először „távsegítség” formájában próbáljuk megoldani a problémát (SUPPORT szolgáltatás). Amennyiben így sem oldódik meg a probléma, akkor csere alkatrészt kínálunk fel, amit az ügyfél könnyedén kicserélhet a saját berendezésén. Ha ez sem vezet sikerre, akkor a víztisztítót bekérjük a budapesti szervizünkbe és a szerviz technikusunk tárja fel a problémát és javaslatot tesz a megoldásra. Az ügyféllel történő egyeztetés után a javítási folyamat elkezdődik, és tesztelés után értesítjük a szervizelt gép átvehetőségéről.
Amennyiben nem tud személyesen a termékért bejönni hozzánk, akkor 990.-Ft ellenében futárszolgálattal kiszállítjuk a megadott helyre.

 

A sikerünk az apró részletekben van.

A fenti folyamat bejáratott kereskedelmi csatornákat és magas szintű szakembereket feltételez. Ezeknek birtokában büszkén állítjuk azt, hogy minden ügyfelünknek olyan biztonságot tudunk garantálni, ami egyedülálló. Tudjuk, hogy a legnagyobb ügyfél elégedettséget csak úgy érhetjük el, ha az ilyen és ehhez hasonló alapvető szolgáltatásokról gondoskodunk. Ezek mellé természetesen árgaranciát is vállalunk, mert az az alap!

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító szerviz