Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

CT-8 (RO) ultrakönnyű 5 lépcsős fordított ozmózis víztisztító nyomásfokozó pumpával

A CT-8 típusú RO 5 lépcsős fordótott ozmózis víztisztító a Puricom új fejlesztése, amely már 1,5 bar víznyomásnál is képes a teljes értékű víztisztításra.

Ezt az eredményt a víz áramlásának áttervezésével és az alkalmazott előszűrők és a tokozott RO membrán még hatékonyabb kialakításával érték el. Elvi felépításe azonos a hagyományos víztisztítókéval. A háromlépcsős előszűrés után következik az RO membrán, majd az utószűrő. A CT-8 víztartálya teljesen új, műanyag konstrukció, cserélhető gumimembránnal és gyorscsatlakozókkal.

Az alkalmazott bajonettzáras előszűrők, valamint a készülék gyorscsatlakozói végtelenül leegyszerűsítik a karbantartást.

.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Miért tőlünk vásárolj?

Budapesti és Pest megyei beszerelés és szűrőcsere Garanciával vállaljuk
Technikai támogatás Hívja a +36309017656 -os telefonszámot
Ozmózis ivóvíztisztító specialisták vagyunk 2007 óta

Leírás és Paraméterek

PURICOM® CT-8 FORDÍTOTT OZMÓZIS (RO) VÍZTISZTÍTÓ

A CT-8 típusú RO víztisztító a Puricom új fejlesztése, amely már 1,5 bar víznyomásnál is képes a teljes értékű víztisztításra. Ezt az eredményt a víz áramlásának áttervezésével és az alkalmazott előszűrők és a tokozott RO membrán még hatékonyabb kialakításával érték el. Elvi felépításe azonos a hagyományos víztisztítókéval. A háromlépcsős előszűrés után következik az RO membrán, majd az utószűrő.

Az alkalmazott bajonettzáras előszűrők, valamint a készülék gyorscsatlakozói végtelenül leegyszerűsítik a karbantartást.

A készlet tartalma:

 • 5 mikronos FT polipropilén előszűrő
 • Aktívszén (GAC) FT előszűrő
 • 1 mikronos FT polipropilén előszűrő
 • RO membrán szűrő
 • Víztartály
 • kifolyócsap “Oslo”
 • Kézikönyv, szerelési kellékek

Szűrőbetétek

 • 5 mikronos FT polipropilén előszűrő, amely a nagyobb mechanikai szennyeződések felfogására alkalmas. (5µm-tól nagyobb rozsda, homok, iszap)
 • Aktívszén (GAC) FT előszűrő, eltávolítja a vízben lévő klórt és származékait (trihalometán és trihaloetilén). Megköti az oldott szerves anyagokat (kőolajszármazékok, szerves savak, növényvédő szerek) oldott gázokat és műtrágyaszármazékokat.
 • 1 mikronos FT polipropilén előszűrő, amely a kisebb mechanikai szennyeződések felfogására alkalmas. (1µm-tól nagyobb rozsda, homok, iszap és egyéb elszíneződést okozó lebegőanyagok)
 • RO (fordított ozmózis) membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap), amely eltávolítja a kórokózókat, baktériumokat és a 0,0001 mikrontól nagyobb szennyeződéseket.
 • Aktívszén FT utószűrő, amely a tartályból kifolyó vizet kezeli, így a lehető legtisztább ivóvizet készíti.

A csomag minden szerelési anyagot és szűrőbetétet tartalmaz! A készüléket úgy tervezték, hogy a lehető legfelhasználóbarátabb legyen, ezáltal a telepítése is könnyedén megoldható. A magyar nyelvű használati útmutató lépésről lépésre segít az üzembe helyezésben.

Amennyiben a felszerelés helyén (vízbekötésnél)  nem 3/8″-os csőméret van, hanem 1/2″ vagy 3/4″, rendeléskor jelezze felénk és a megfelelő bekötő idommal küldjük a berendezést.

Szűrőbetétek javasolt csereideje:

Szűrőbetétek:
A 4 db szűrőbetét cseréjét 6-12 havonta javasoljuk.
Puricom CT-8 szűrőbetét készlet

RO membrán:
Az RO membrán cseréjét, 24-36 havonta javasolt cserélni
Puricom 50 GPD tokozott RO membrán

.

Felhasználás 201/2001. (X. 25.) Korm. rendelet szerint csak ipari felhasználásra, technikai víz előállításához alkalmazható! "Ivóvízbiztonságiengedély-köteles technológiák" és "újonnan létesülő használati melegvíz és a medencés fürdővíz kezelő eljárások" esetében nem.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!