Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Egészségügyi termék a víztisztító?

2016. 01. 23. 14:15:15
Mielött víztisztító vásárásláson gondolkozik, érdemes szem elött tartania azt, hogy tulajdonképpen mi is a víztisztító vásárlásának a célja. Természetesen maga a víztisztító beszerzése, de tualjdonképpen mit vár az új szerzeménytől?

Sokan azért vásárolnak víztisztítót, mert azt hiszik, hogy valamilyen betegségükre gyógyírt jelentenek ezek az amúgy hasznos konyhai termékeke. Sajnos ez az irány hatalmas zsákutca, hiszen semelyik víztisztító forgalmazó nem vállalhat fel egészségügyi javulást. Sajnos az is tévútnak mutkozott, amikor a víztisztító berendezéseket meg lehetett vásásrolni egészségpénztárra, illetve még mindíg meg lehet. Vannak olyan kereskedők akik gyógyászati segédeszköz engedélyt is szerztek a portékájuknak, mert annyira a gyógyításra fókusálnak a víztisztító berendezésekkel kapcsolatban.

Sajnálatos módon mára már alap elvárás lett az, hogy a víztisztító berendezések gyógyítsanak, vagy legalább is valamilyen gyógyhatást fejtsenek ki. Ez a helyzet köszönhető a fent irtaknak és betudható rengeteg cég káros mentelitásának is. Ide tartozik, hogy ezek a cégek, akik a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a víztisztító és a gyógyítás kapacsolatának, sorra szünnek meg és válnak elérhetetlenné a tervezett szűrőbetétcseréről gondoskodni vágyó vásárlóik számára is.

Valós elvárásunk a víztisztító berendezésekkel kapcsolatban csupán az lehet, hogy tisztítsák és így egészségesebbé tegyék a rendelkezésünkre álló vezetékes vizet. Teszik ezt úgy, hogy ez a képességékük nagyrészt a bemeneti víz minőségétől és a felhasznált víz mennyiségétől függ.
A víztisztító berendezések nem csodatermékek. Nem fogják senkinek a rákos megbetegedését meggyógyítani, csupán használatukkal egészségesebbek lehetünk, ha már annyira sokan ragszkodnak ehhez az "egészséges" vonalvezetéshez.
Ezzek az erővel a mikróhullámú sütő is egy egészségügyi segédcikk, hiszen ha nem melegítem meg a több napos főtt étlelt, akkor elcsapom a gyomromat és lehet, hogy egész nap a mellékhelységen leszek megtalálható. Ez ugye elég nagy képtelenség, hiszen a mikróhullámú sütötől senki sem várja el, hogy az egészségünket szolgálja, de a működése annál több kérdést vet fel az egészségünkre nézve...

A víztisztító berendezések használata EVIDENS!
Ki ne akarna tiszta, biztonságos és nem mellékesen finom ivóvizet fogyasztnai, abban a korban, mikor sokan már "tudatosnak" nevezik magukat, habár még vásárlási szokásik nem érték el a valóban tudatos szintet.

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog