Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

FRISSÍTÉSI AJÁNLAT

Ez a lehetőség az ivóvíztisztítás egy új dimenzióját vetíti előre, ahol kézen fogva jár a kimagasló minőség és profi egyedülálló szolgáltatás. Ebben így mi vagyunk az úttörők ezzel a hazai piacon.

A tesztelés 2 éve fut és legalább 10 fő változtatást kellett végeznem rajta, hogy elérje jelenlegi, remélhetőleg tökéletes formáját. A béta tesztek lezajlottak és mind az ivóvíztisztító rendszerek, mind a szolgálgatási háttér jól vizsgáztak minden körülmények között.

Tehát most, 10+ év tapasztalat és 2 éves tesztidőszak után élesítjük az értékesítést.

E mellé, természetesen egy olyan háttér szolgáltatás is jár, ami egyedülálló és szerintem maximális kényelmet valamint biztonságot képes nyújtani ügyfeleinknek. Ez már nem csak egy vásárlói státusz, hanem jóval több, amivel garantálom, hogy elégedett leszel.

Mivel Te már vásároltál tőlünk, ezért szeretnék neked egy nagyon kedvező ajánlattal szolgálni, amivel frissítheted egy magasabb minőségre a meglévő berendezésedet, illetve prémium háttérszolgáltatási is ....

Mennyivel tudnak többet ezek a rendszerek?

Itt már nem a csupán a víztisztító szót használjuk, hanem inkább a rendszert. Ebben az ajánlatban ugyanis tényleg egy rendszert kapsz, nem csupán egy víztisztítót. Ez a rendszer szintű hozzáállás nem csak a magában az ivóvíztisztító rendszerben merül ki, hanem a hozzá adott háttérszolgálatásban is megmutatkozik, mint ahogy már ezt korábban mondtam.

A rendszer alapja természetesen egy többlépcsős ozmózis víztisztító, de ezt jelentősen felturbóztuk, illetve optimalizáltuk.

Így a következőket tartalmazzák már ezek a rendszerek:

- erős nyomás rásegítő motor, ami azért jó mert, így mindíg egyenletes és kiegyensúlyozott lesz a vízszűrés
emelt kapacitású ozmózis membránok, ami azért jó mert, vagy gyorsabb tartálytöltődést, vagy az átfolyós modellek esetében gyorsabb csapolási sebességet képesek biztosítani
vezérlés dupla szolenoid szelep és érzékelőkkel, ami azért jó mert biztosan megállítja a selejtvizet és minimalizálja annak nagyságát
elektronikus vízszivárgás érzékelő, ami azért jó mert így mindíg biztosra mehetsz.
- UV baktérium és vírusölő fertőtlenítő lámpa, ami azért jó mert a legnagyobb biztonságot hosszútávon így kaphatod
Horizontális felépítmény, ami azért jó mert így érjük el a legnagyobb helytakarékosságot
Iilletve választható energizáló, lúgosító, vagy visszasózó egység

Mivel ezeknél a rendszereknél jelentős az elektronika, ezért a működtetésükhöz elektromos ellátás szükséges.

Nincs megjeleníthető termék.