Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Előrendelési akció 201905

Idén először indul útjára az előrendelési akciónk, amelyben a most ozmózis víztisztító berendezéseket kínálunk rendkívül kedvező áron. Ha idáig halogattad és költségesnek ítélted a víztisztító berendezés vásárlását, akkor nem szabad tovább várnod, mert most olyan kedvezményes áron juthatsz hozzá, mint soha sehol.

 

+ BONUSZ: Ingyenes beszerelés az akciós megrendelésed mellé. Értéke: 10-12000 Forint

 
 
 

 

AZ ÁRAK MOST NAGYON KEDVEZŐEK!

 

Ebben az akcióban a legelterjedtebb ozmózis modelleket kínáljuk. Mindegyik berendezés rendelkezik a bekötéshez szükséges beszerelési csomaggal és csapteleppel. A víztartályos modellek 12 literes víztartállyal és emelt kapacitású 75 GPD ozmózis membránnal vannak szerelve. A Prémium modell pedig 600 GPD-s kapacitású egységgel van ellátva, ami egyedülálló teljesítményre képes ebben a kategóriában.

 

 

 • OZMÓZIS CLASSIC Normál tartályos ozmózis víztisztító berendezés emelt kapacitású (75GPD) ozmózis membránnal. 39990.-Ft
   
 • OZMÓZIS PUMP LED COMPUTER Nyomásrásegítő tartályos ozmózis víztisztító berendezés emelt kapacitású (75GPD) ozmózis membránnal nyomásrásegítő motorral és komputeres vezérléssel. 59990.-Ft
   
 • OZMÓZIS PRÉMIUM vízátfolyós rendszer emelt kapacitású 600 GPD membránnal.

 
 

MIÉRT TUDJUK ILYEN KEDVEZMÉNYESEN ADNI?

 

Mert extra nagy mennyiségben rendelünk berendezéseket, valamint azért, mert előre fizeted ki a rendelést, így nem terhel minket plusz marketing és egyéb tárolási költség. Ezzel a konstrukcióval rengeteg olyan tényezőt küszöbölünk ki, ami megdrágíthatná egy termék vételárát. Ezt a "kockázati" felárat adjuk vissza a mostani előrendelési akcióban rendelő ügyfeleinknek.
Akciónkban most akár féláron tudsz hozzájutni hatékony és megbízható berendezésekhez.

Több mint 10 éves tapasztalatunk is hozzájárul, hogy a legjobb ár/érték arányú forrásokra támaszkodva szolgáljuk ki több ezer ügyfelünket.

 

AKCIÓS MEGRENDELÉS

 

Kizárólag május 3 - május 7 között van lehetőséged megrendeli ezen az áron és szolgáltatással a kínált berendezéseket. Erről természetesen több figyelmeztető emailt is küldünk. Ebben az emailben találod meg azt a linket, amire kattintva meg tudod rendelni az előzetesen kiválasztott típust.

 

 

A megrendelés menete:

 1. Add meg a számlázási/szállítási (beszerelési) adataidat az űrlapon.
 2. Válaszd ki, hogy bankkártyával, vagy banki előreutalással szeretnéd kifizetni az előrendelésed.
 3. Fizesd ki / utald át a megrendelésed ellenértékét (banki átutalás esetén automatikus díjbekérőt küldünk). 

A megrendelési folyamat végén emailben elküldjük a számlát.

 

 

 

 

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

Ez egy előrendelési akció, így a megrendelt terméket előre kell kifizetni (ezért is ennyire kedvezményes). Erre két lehetőséget is biztosítunk.

 1. banki előreutalás
 2. bankkártyás fizetés

Az akció indulásakor emailben kapott linkre kattintva tudod megrendelni a kívánt terméket. A megrendelés leadásakor rendszerünk vagy az OTP SIMPLE bankkártyás oldalára, vezet, vagy automatikus díjbekérőt állít ki, attól függően, hogy a bankkártyás, vagy a banki előreutalás opciót választottad.

 

 

 

 

 

BESZERELÉS ÉS KISZÁLLÍTÁS
 

Az ingyenes beszereléseket Budapesten és Pest megyében júniusban végezzük, természetesen előre egyeztetett időpontban. Ez lehet hétköznap és hétvége is. Próbálunk maximálisan rugalmasak lenni, mert tudjuk, hogy nem mindenki tud otthon lenni egész nap, hogy minket várjon.

A kiszállítás május utolsó és június első hetében várható futárszolgálat segítségével. (természetesen ingyenes kiszállítással)
 

GARANCIA AMI EGYEDÜLÁLLÓ

 

Ezek a berendezések az EU-ból érkeznek hozzánk. Az extra kedvezményes ár nem megy a minőség és a garancia rovására. Természetesen ezekre a berendezésekre is FOLYAMATOS garanciát biztosítunk, ami nem jár le SOHA. Így biztosra mehetsz abban, hogy a legjobban jársz velünk, most még a megszokotnál is jobban.

 

 

 

.