Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ezt te sem engedheted meg magadnak!

Ebben a bejegyzésünkben vitathatatlan tényekkel szembesítelek, amikre lehet, hogy idáig nem is gondoltál. Megtudhatod, hogy a fogyasztási adatok figyelembevételével, hol folyik el a lakosság (azaz feltételezhetően neked is) éves szinten 170.000.-Ft –ja. Hoppá, ez nem kevés pénz és milyen jó lenne, ha nem kellene kifizetni. Ugyan ez egy becsült adat, hiszen valahol ez lehet a többszöröse, valahol pedig nem, de mindenesetre anyagilag ebben a nagyságrendben kell gondolkozni az éves veszteség mértékéről.

 


 

Azért szeretem ezt a nézőpontot, mert VITATHATATLAN! Az egy meg egy jelenleg kettő. Ugyan néha be akarják magyarázni, hogy valamikor három, de a matek az reálisan rákoppint a tudálékos emberek orrára. Orvosok és egyéb kutatók véleménye is eltér arról, hogy a bizonyos betegségek elkerülésére melyik a leghatásosabb módszer. Vannak érvek és ellenérvek mindkét oldal részéről (gondol csak bele, hogy mennyi féle fogyókúra létezik), de a vége az, hogy valakinél ez, valakinél pedig egy másik fog működni. Vagy remélhetőleg csak pozitív hatása lesz rá. A döntés és felelősség, mindig az egyéné, most viszont VITATHATATLAN tényekkel fogsz szembesülni.

Ezzel nem tud senki sem vitatkozni, még TE sem!

Maradva ennél a megközelítésnél MOST megtudhatod, hogy hogyan tarthatsz a zsebedben azt az átlagosan 170.000.-Ft-ot, amit idáig feltétezhetően kidobtál az ablakon. Ez remélem eléggé jó ajánlat, ahhoz, hogy végigolvasd ezt a cikket. Mert komolyan mondom, tényleg ennyi pénzt spórolok neked!

 

 

Tudod, mire költenek az emberek egyre többet, pedig nem kellene?!

A válasz már sejthetően nem a minden évben értelmetlenül megvásárolt legújabb mobiltelefon lesz, hanem valami sokkal általánosabb dolog, amivel naponta kell, hogy érintkezz. Ha ez nincs így, akkor valami baj van.

A legfontosabb kérdés ebben a témában az, hogy miért vásárolnak az emberek egyre több olyan „dolgot”, ami saját otthonukban is van, méghozzá megközelítőleg 1000X (ezerszer) kevesebb pénzért. A most bemutatott táblázatok és adatok a legrelevánsabb forrásból, a MAGYAR ÁSVÁNYVÍZ, GYÜMÖLCSLÉ ÉS ÜDÍTŐITAL SZÖVETSÉG honlapjáról az asvanyvizek.hu-ról származnak (de még az italszovetseg.hu oldalon is lehet turkálni az adatokban). Ők csak tudják, de most szembesítsük magunkat ezekkel a fájdalmas 2015-ös adatokkal.
Ugyan 126 liter/fő lett megadva, de azt ugye tudható, hogy ez a TELJES LAKOSSÁGRA visszaosztott adat. A realitás észrevételéhez csak nyisd ki a szemed egy-egy bevásárlás alkalmával. Kegyetlen felismerés lesz!

Ebből a grafikonból jól látszik, hogy az 1979-es adathoz képest (2l/fő), 2002-ig egy lineáris fogyasztási emelkedés indult meg. 2003-tól 2007-ig történhetett valami, mert meredeken emelkedni kezdett a palackos vizek forgalma. Ez a megnövekedett forgalom pedig nem csökkent, csupán beállt egy „ésszerűbb” emelkedésbe, ha lehet egyáltalán ésszerűségről beszélni e termék kapcsán. 2015-ben tehát elérte a 126 liter/főt, ami horrorisztikus adat egy olyan dolog esetén, ami a csapból is folyik. 

 

 

 

A legnagyobb ellentmondás ebben a témában pedig az, hogy miért fizetnek az emberek olyanért, ami saját otthonukban is folyik a csapból.


 

De, persze van még jó néhány.

 • Miért autókáznak (gyakran feleslegesen) a boltba és "macerázzák" haza a PET palackokat.  
 • Miért adnak ki pénzt, egy gyakran roszabb minőségért, mint ami a csapból folyik?
 • Miért rizikozzák meg a műanyag és egy oldószer találkozást eltérő logisztikai körülmények között? 
 • Miért terhelik feleslegesen a környezete a PET palackokkal?
 • STB...

Ez a cikk, csak gazdasági szemszögből vizsgálódik, ezért nem ásunk ennél lejjebb. Természetesen valahol miden problémát el lehet vezetni valamilyen gazdasági vetületig, de a fenti MIÉRTEK tényleg eléggé húsba vágnak, hiszen ÉRTELMETLEN. 

 

Akkor jó egy befektetés, ha biztosan megtérül.

A Wall Street farkasa óta tudható, hogy a biztos befektetésnek kínált termékek nem mindig azok, aminek láttatják őket. Ha meg rajtavesztesz, akkor mindenki mossa a kezét, hiszen csak egy lehetőséget kínált, semmi többet.
 Nem írogatnánk ilyen és ehhez hasonló cikkeket, ha nem lenne ésszerű megoldásunk, ami nem mellesleg (a fenti grafikon figyelembevételével) jó befektetés. Nem jó befektetésnek tűnik, nem csak egy lehetőség, hanem valósan JÓ BEFEKTETÉS. Nincsenek rejtett költségek és eshetőségek! Valóban éves szinten megközelítőleg 170.000.-Ft-os hagy egy átlagos háztartás zsebében. Értelemszerűen, hiszen ha nem kell valamiért fizetned, akkor annak az ára a zsebedben marad. Tehát megkímélted magad egy felesleges veszteségétől. Tulajdonképpen nem csak egytől, de most a pénztárcádra vigyázunk.

 

 

Mi azt ajánljuk neked, hogy a helyett, hogy hazacipeled a palackos vizeket, tedd tisztábbá, fogyaszthatóbbá és élvezetesebbé a vezetékes csapvizet.

 

 

Jól hangzik? Remélem igen!

Így nem kell feleslegesen és sokszoros áron megvenned azt, amit otthon is kitűnővé tehetsz igényeid szerint. Te döntöd el, hogy meddig fizetsz olyanért nagyságrendekkel többet, ami egyszerűen megoldható otthon. A helyes kérdés nem az, hogy megengedheted-e magadnak, az, hogy otthon tedd tisztává a vezetékes vizet, hanem az, hogy megengedheted-e magadnak, hogy ne otthon tedd tisztábbá a vezetékes csapvizedet.

Erre a feladatra mi otthoni ivóvíztisztító berendezéseket kínálunk, amelyek segítségével nagyságrendekkel olcsóbban jutsz hozzá macera mentesen az egészséges és biztonságos ivóvízhez, miközben a környezetedet is jelentősen kíméled. 

 

 

Amit rosszul tudtál az otthoni víztisztításról.

Évtizedeken keresztül olyan termékeket kínáltak megvételre, amelyek enyhén szólva is túl voltak árazva. A cserebetétek és alkatrészek ellátása is eléggé kétséges volt, ha meg mégis lehetett kapni, akkor az is méreg drága volt. Szóval, elterjedt ezekről a termékekről, hogy rizikósak és drágák. Azaz nem éri meg velük foglalkozni.
Sajnos ismerve a hazai felhozatalt és a múltat, maximálisan egyet kell, hogy értsek minden szkeptikus emberrel. Ezt azért is teszem, mert én is eléggé bizalmatlan vagyok sok mindennel kapcsolatban.

Mára már elértünk oda, hogy az emberek nagy része bizalmatlan a vezetékes csapvízzel kapcsolatba, aminek köszönhetően láthatjuk, hogy mennyire megnövekedett a palackos ásványvíznek nevezett termékek forgalma. Pedig a sok ideig egy átlátszó MŰANYAG palackban, ki tudja, hogy milyen körülmények között tárolt oldószer (napfény, hőmérséklet) rengeteg aggályra ad okot.

Ezért is az otthoni ivóvíztisztítás tulajdonképpen a bizalmatlanság megszüntetésével foglalkozik, hiszen a valamiért már nem favorizált csapvizet teszi BIZTONSÁGOSSÁ a felhasználó igényei szerint.

Ebből az illusztrációból jól látszik az a hatalmas szakadék, ami az egyes tiszta víz alternatívák között. Ebben a grafikonban ugyanis 2+3 alternatívát hasonlítottunk össze literre vetített költségét tekintve. 
Jól látható, hogy még egy gyengébb minőségű palackos ásványvíz ára is jelentősen az egyéb alternatívák főlé lendül.
Őt követi a már elfogadott státusznak örvendő vízszűrő kancsó, ami már egy jobb megoldás, viszont még mindig igencsak költséges a fenntartása. Nem is beszélve a lassú lecsepegésig. De minden esetre már jobb mint a palackok cipelése.

A következő 3 kategória, a mi általunk felállított vízszűrés minőségi kategorizálás. 
Az egyszerűbb asztali víztisztító berendezések már 1.-Ft/litertől nagyban megkönnyítik a háztartások életét. Beépíthető víztisztító már 2.-Ft/litertől üzemeltethető. A legnagyobb biztonságot nyújtó és összetett ozmózis víztisztító rendszer szűrőbetét fenntartási költsége csupán 3.-Ft/litertől kezdődnek. 
Ezek az árak az alsó hangon 40-50.-Ft-os minimum ásványvíz árhoz képest pedig csak töredék értékek.

 

Tehát az otthoni víztisztító berendezések használata gazdaságilag nagyon is indokolt, mert:

 • Nagyságrendekkel kevesebbe kerül a fenntartásuk, mint a palackos ásványvizeké, vagy akár a vízszűrő kancsóké.
 • Megtakarítod a folyamatos szállítási költséget, mind a beszerzésnél, mind a hulladék eltávolításakor.
 • Rengeteg időt takarítasz meg és macerától kíméled meg magad.

 

 

Kifogások helyett megoldások!

 

Neked melyik víztisztító a megfelelő?

Ha nagyon egyszerűen akarnék erre válaszolni, akkor azt válaszd, amelyik neked a leginkább megfelelő. Persze itt vannak igények (ha lehet, akkor minél jobbat minél olcsóbban), de figyelembe kell venni a fenntartási költségeket is.
Természetesen egy összetettebb ozmózis víztisztító rendszer üzemeltetése többe kerül, mint egy egyszerűbb csapra szerelhető, asztali ivóvíztisztító berendezésé. Így van ez minden termék esetében (pl. az autóknál jól látszanak nagyságrendi üzemeltetési költségek), miért pont a háztartási ivóvíztisztító berendezések lennének ezek alól kivételek.

   

Ebből a gyors áttekintésből az látszik, hogy a szűrési minőség növekedésével egyenesen arányosan növekszik a fenntartási költség is, ami esetünkben a tisztított ivóvíz literre vetített szűrőbetét költsége. Ezek az adatok természetesen csak becsültek, hiszen mint minden a víztisztításban, MINDEN a bemeneti víz minőségétől és a felhasznált víz mennyiségétől függ.

 

 • Asztali ivóvíztisztító berendezés
  Ezeket a praktikus ivóvíz tisztítókat bármely standard (22/24), akár belső, akár külső menetes konyhai mosogatócsapra egyszerűen fel lehet szerelni. Kétfázisú kombi vízszűrő betétjének köszönhetően hatékonyan távolítja el a klórt és az egyéb mechanikai szennyező anyagokat. Segítségével jelentősen javul a csapvíz élvezeti értéke, azaz finom lesz és eltűnik a klórszag is.
   
 • Egyszerű beépíthető víztisztító berendezés
  Ezek a víztisztítók már a mosogató pult alá helyezhetőek és saját kerámiabetétes csappal rendelkeznek, amit a mosogató tálca (akár fém, akár gránit) kell egy 12-es furat segítségével rögzíteni. Több fázisban tisztítják a csapvizet, ezáltal hatékonyabban birkóznak meg a szennyeződésekkel, amikből jelentősebb hatást a klórra és a mechanikus szennyeződésekre fejt ki.
   
 • Ozmózis víztisztító rendszer
  A háztartási ivóvíztisztítás csúcsát képviselik. MINDENT megszűr, ami nem tisztán és biztonságosan H2O. Elhelyezkedése megegyezik az egyszerű beépíthető víztisztítókkal, illetve kiegészül egy technikai víz ággal, amin keresztül vezeti el a berendezés a megszűrt szennyeződéseket. Ennél a technoló giánál jelenleg (és még nagyon sokáig) nincsen feljebb. 

 

 

 

Tedd a háztartásodat MOST gazdaságosabbá!

Ne várj tovább és ne veszíts több pénzt. Használd a legtöbbet eladott berendezéseinket, amikben biztosan TE SEM fogsz csalódni. Jó ha tudod, de mi saját raktárkészlettel, saját szervizzel dolgozunk és folyamatos ügyfél támogatást biztosítunk.

Egyedülálló, 5 év MAGYAR GARANCIÁT adunk ezekhez a berendezésekhez, hogy a legnagyobb biztonságba érezd magad. Minden esetlegesen felmerülő problémára felkészült technikus és eredeti, garantált alkatrész készlet áll rendelkezésünkre
Cserebetéteink eredeti, gyári betétek, amelyek biztosítják, hogy a víztisztítók kiváló üzemelését.

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog praktikus