Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Haladj te is a korral!

Haladj te is a korral!

Feleségemmel minap egy multiban jártam (nevezzük TESCO -nak) és pont az ásványvizes soron vezetett át az utunk. Csak kapkodtam a fejem, hogy mennyiféle palackozott víz van MILYEN ÁRAKON. Egy gondolat járt csak a fejembe, hogy „mennyire értelmetlen, viszont drága”. Nem csak azért gondolok ilyet, mert víztisztító berendezésekkel foglalkozom, hanem azért mert valóban ésszerűtlen olyanért kb. 1000x többet fizetni (és utána még haza is cipelni), mint ami a csapból is folyik. Ha ehhez még azt is hozzáveszem, hogy a vezetékes csapíz PR folyamatosan a szolgáltatott vízminőséget dicsőíti, akkor végkép érthetetlen, hogy miért dobják ki a palackos vizet vásárlók a pénzüket az ablakon.

 

 


A Sodastream pár héttel ezelőtt frappánsan nekiment az ásványvizes iparnak, amolyan TRÓNOK HARCA stílusban. Kiss videójukban egyenesen cikinek állítják be a palackos víz vásárlását és valljuk be, hogy nem sok értelme van ezeknek a túlárazott vizeknek. Ugyan a szódás cég a vízminőségre nem tér ki csak az ízérzetre, meg a szénsavasságra, de ha valaki szénsavas üdítőt akar inni, akkor nem kel azt sem hazacipelni, eléggé húzós áron.

Ebből a megmozdulásból is látható, hogy természetesen olyan cégek hívják fel a figyelmet valamely problémára, akik valamilyen szinten érdekeltek az adott piacon.
Természetesen, hiszen azzal foglalkoznak...

 

 

Korszerűtlenek és túlárazott palackos vizek.

 

Ahol biztosított a vezetékes ivóvíz ellátás (és az jó is), ott semmi értelme a palakos ivóvíz vásárlásnak. Értelmetlen és felesleges pénzkidobás!
Az alábbi negatívumai vannak az ásványvizeknek:

 

  • drága

  • környezetszennyező

  • feleslegesen terheli a vesét

  • macerás

  • pluszmunkát okoz

Belátható tehát, hogy nem éri meg ilyen termékeket venni a továbbiakban, hiszen vannak már olyan berendezések, amelyekkel saját otthonunkban tudjuk tisztítani a vezetékes csapvizet.

 

Haladunk a korral.

 

Jelenlegi életünk és háztartásaink tele van zsúfolva azokkal a praktikus termékekkel, amelyek nagyban megkönnyítik a mindennapi életet és a házimunkát. Emlékszem még arra az időre, amikor az automata mosógépekre és mikrohullámú sütőkre néztek mint az űrlényekre. Mára már szinte miden háztartásban helyet kaptak ezek a berendezések, ép úgy, mint hasznos társaik. Biztosan neked is vannak olyan berendezéseid amiket azért vásároltál, hogy egyszerűbb és könnyebb legyen az életed.

Nem ideológiai kérdés az, hogy a felhasználók egyszerűbben és gyorsabban szeretnének letudni bizonyos munkafolyamatokat a legkevesebb macerával. Erre fényes bizonyíték, a régi jégszekrények eltűnése, amikbe még nem is annyira régen, meg kellett venni a jégtömböket. Mi lenne, ha még ma is ennyire macerás lenne a hűtés és nem lenne hűtőgép.

Már nem járunk a patakhoz ruhát mosni, de általában már mosókonyhák sincsenek fenntartva azért, hogy ott manuálisan mossuk a ruháinkat valamilyen módszerrel.

 

 

 

Ugye mennyire egyszerűbb ilyen gépekkel felszerelt háztartásban élni?

 

 

Mit lehet várni egy víztisztító berendezéstől?

Gyakran az a gond bizonyos termékekkel, hogy csodavárás lengi őket körül. Mivel a víztisztító berendezéseknek van egyfajta egészségmegőrző tulajdonsága is, ezért néha előfordul, hogy csodákat várnak egy ilyen berendezéstől. Csoda helyett pedig csupán megtisztítja a vizet a víztisztító berendezés a szűrőegységei által. ENNYI! Tényleg nem több.

A legjobb az, hogy megválasztható a víztisztítás/vízkezelés minősége.
Amennyiben csak a klórtól és a mechanikus szennyeződésektől szeretné magát óvni, akkor válasszon egy könnyedén csapra szerelhető asztali víztisztító berendezést. Ebből kombi asztali víztisztítót válasszák a legtöbben.

Ha szeretné ezt az aktívszenes és mechanikus szűrésű rendszert a mosogató alá beszereli és saját csapot akar a mosogató tálcába, akkor az egyéb beszerelhető víztisztító berendezés a megfelelő kategória. Ezeknek nagy előnye, hogy további egységekkel is kiegészíthető. Ebben a kategóriában a legkeresettebb a PurePro S300-as modellje.

Viszont ha nem szeretnél a határértékekkel foglalkozni és nem elégszik meg mással, mint a legtökéletesebb háztartási ivóvízszűrési minőséggel, abban az ozmózis víztisztító kategória modelljei a neked való termékek. A végeredmény tiszta és biztonságos H2O. Az ozmózis víztisztítók közül a PurePro 105 SUPER a legkeresettebb modell nálunk, mert rendkívüli ár/érték aránnyal rendelkezik.

 

Válaszd bármely terméket is, abban biztos lehetsz, hogy jelentősen megkönnyíti az életedet és modernizálja a háztartásod!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog