Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Háztartási ivóvíztisztítás önnél is fontos lehet

Sokan tudják már, hogy az ország jelentős területén csapvizeink nem a legjobb minőségűek, hiszen a vezetékes vízszolgáltatók nem minden esetben képesek jó minőségű ivóvizet szolgáltattatni háztartásunkba. Sokszor túlklórozott, vagy az idejétmúlt vízvezetékeink miatt büdös, esetleg vasízű a víz. A nem megfelelő víztisztítás és túlzott vegyszerhasználat miatt pedig főleg a gyerekek rengeteg fertőzésnek vannak kitéve. Éppen ezért nagyon sokan használnak már a háztartásukban könnyen hozzáférhető és egyszerű kezelésű vízszűrő kancsókat. Ezeknek is megvannak viszont a veszélyei, amiről általában kevés szó esik.
A vízszűrő kancsók alkalmi szűrésre alkalmasak csupán. Könnyen befertőződhetnek, mivel jellemzően nem lehet ellátni őket bakteriális védelemmel, valamint a szűrő típusától függően, szinte teljesen kiszűrik a klórt, ami a fertőtlenítésért felel, viszont nem pótolják mással.

Az instant kancsó nem jó megoldás!

A másik problémát pedig az jelenti, hogy  alacsony hatékonyságúak és liter/forint költségük eléggé magas. Ezzel szemben víztisztító berendezéseink megszűrik a mechanikai szennyeződések (homok, sár, rozsda) és a káros anyagokat, így teszik a vezetékes ivóvizet biztonságossá, hogy bátran fogyaszthatjuk az otthoni csapvizet. Mindez klór és vegyi anyag mentes, tiszta és finom ivóvízzel megoldható, amit víztisztító készülékünk a nap 24 órájában biztosít. Ez garantálja, hogy nemcsak tiszta vizet fogyaszthat, de főzéskor ételeit szintén tisztított vízzel készítheti el, valamint állatai, növényei tiszta vízigényéről is gondoskodhat. Egy víztisztító berendezés a legpraktikusabb megoldás minderre.
A szakembereink által továbbfejlesztett víztisztító berendezéseinkkel megoldható nemcsak a vezetékes vízhálózaton található szennyeződések eltávolítása és a biztonságos ivóvíz elérése, hanem költségeink csökkentése is. Hiszen ezzel a készülékkel nélkülözhetővé válik az ásványvíz és egyéb ivóvizek vásárlása, hazacipelése, ami főleg a nyári hónapokban hatalmas segítség otthonunkban. Ezáltal pénzt és energiát spórolhat magának és felesleges azon aggódnia, hogy esetleg víz nélkül marad otthonában.
A víztisztító berendezések helytakarékossága és praktikussága miatt a legkevésbé sem fogja zavarni a mindennapokban. Évenként egyszeri szervizeléssel örökre megoldhatja a klóros, esetenként kellemetlen szagú, rossz minőségű csapvíz mellőzését!

A szűrőbetét cserére utaló információink csupán tájékoztató jellegűek. A konkrét szűrőbetétcsere minden esetben a bemeneti víz minőségétől és a felhasznált víz mennyiségétől függ.

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog