Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Hibabejelentő

Ha el tud romlani, akkor el is romlik! Mint minden gép, vagy berendezés, ez alól a víztisztítók sem kivételek. A nagy baj az lenne, ha nem lennénk felkészülve az általunk forgalamazott termékek összes hibamegoldására. Megnyugtatom, felvagyunk készülve szaktudással és szerelkezve minden szükséges alakatrésszel.

Amennyiben valamelyik nálunk vásárolt terméknél hibát tapsztal, kérkük töltse ki az alábbi űrlapot. Ez után rövid időn belül kiderítjük a hiba lehetséges okát és megoldást kínálunk. Kérjük amennyiben hibát észlel, ne hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat, mert írásban leadott hibajelentését könyebben ki tudjuk vizsgálni és továbbítani a témaban illetékes szakember felé. Kérjük az összes mezőt töltse ki!


A "TOVÁBB" gomb benyomásával elküldi felénk a hibajelentést. A probléma felderítése után, megadott elérhetőségei egyikén keressük a megoldással. Amennyiben a probléma kijavítása szervíz beavatkozást igényel, akkor arról külön értesítjük. Minden hibás berendezést budapesti telephelyünkön javítunk. (11183. Budapest, Gyömrői út 89.)
Csak nyugalom, a segítség már úton van...