Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hidrogénben gazdag víz.

A hidrogénes víznek (ami tulajdonképpen molekuláris hidrogénben gazdag víz) rengeteg előnyös tulajdonsága van. Nemzetközi tanulmányok és kutatások igazolták mér ezeket a pozitív hatásokat, ami placebo kísérleteken is több szőr bizonyított. Nem csodaszer és nem szabad semmilyen gyógy/gyógyszeres kezelést abbahagyni miatta. Az a kutatásokból kiderül, hogy VALÓBAN TÁMOGATHATJA A GYÓGYULÁST és jelentős szerepe is lehet a megelőzésben.
Mi ezeket a forrásokat vettük alapul, amelyek minden kételkedőt meggyőznek a hidrogénben gazdag víz hatásairól (így nem is kívánunk magyarországi „szakemberek” értetlenségére alapozni egy fontos kérdésben): Itt a témában írt cikk >>


 

A molekuláris hidrogénben gazdag víz előnyei.

Ennek a víznek a fogyasztása szinte olyan, mint az EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS témaköre, ami nagy befolyással bír az emberi test működésére és egészségességére.
TÚL SOK VIZSGÁLAT támassza alá azt, hogy a molekuláris hidrogénben gazdag víz fogyasztása előnyös.
TÚL SOK VISSZAJELZÉS van már arról, hogy a molekuláris hidrogén fogyasztása kedvezően befolyásolta bizonyos betegségek kezelését.
TÚL SOK LABORATÓRIUMI KÍSÉRLET foglalkozik a témával, amelyek következtetése mindig az volt, hogy tényleg hasznos és egészséget támogató ez a víz.

Nem csodavíz! Csupán egy hazánkban még nem/alig vizsgált anyag (molekuláris hidrogén) meggyőzően eredményes működése. A rendszer működik, hiszen fenti tudományos hivatkozások egyértelműen ezt támasszák alá. Ebben a bejegyzésünkben tudományos hivatkozásokkal támasszuk alá ez előnyöket és azoknak hitelességét. Itt találsz legalább 27 előnyt, tudományosan alátámasztva!

 

A tényekkel nem kívánunk vitatkozni, neked sem érdemes.

Maximálisan megértek minden kételkedőt és szkeptikust, azért, mert mi is azok vagyunk. Több mint fél éve kezdtünk el foglalkozni ezzel a témával azért, mert egy tanulmányt a szemünk elé került a hidrogénben gazdag vízről. Mi is csak marketing fogásnak tartottuk ezt az egészet, ami majd gyorsan lecseng (láttunk már ilyet). Kutakodva a témában (na nem magyar nyelven) mi lepődtünk meg a legjobban, hogy ennek a területnek, mekkora szakirodalma van (na nem magyar nyelven).
TÚL SOK INFORMÁCIÓ ÉS KUTATÁS mutat annak irányába, hogy ez „hidrogénes dolog” jó!

2007 óta foglalkozunk víztisztítással/vízkezeléssel és adta magát, hogy ha már TÚL SOK adat támassza alá ennek a területnek a hasznosságát, akkor nem mehetünk el mellette. Magyarországon mindig csak a nyivákolás ment a vízkezeléssel kapcsolatban, még a klórmentesítés szintjén is. Tudományos fokozattal rendelkező emberek keverik még mindig a szerves és szervetlen kémiát és szólal fel szakmai fórumokon (és nem mondja nekik senki, hogy hatalmas baromságot mond), tehát nem nagyon érdekel minket az, hogy valaki nem figyel eléggé az iskolában, vagy lusta frissíteni a tudását, mielőtt megszólal egy témában.

Mi nem voltunk lusták. Fél évet tettünk bele abba, amit most látsz. Ha csak 1 negatív információ cáfolta volna ezt az egészet, abban a másodpercben visszakozunk. Ha csak 1 cikk foglalkozott volna azzal, hogy ez nem jó (persze nem magyar nyelven), akkor nem állunk elő saját hidrogénes víz készítő kollekcióval. Nem engedhetjük meg, hogy ne valóban hasznos dolgot kínáljunk.
A nagy tervünk pedig az, hogy népszerűsítsük ezt a szuper dolgot. Ezen kívül pedig megfizethetővé tegyük azokat a berendezéseket, amelyek ezt a rendkívül hasznos vizet készíti, akár nálad is.

 

Így néz ki a hidrogénes víz készítő berendezés.

A mai napig a köztudatban a „hidrogénes víz” megnevezés szerepel, holott a vízben természetesen van hidrogén, tehát miden víz (H2O) hidrogénes. Esetünkben a hidrogénes víz alatt, a molekuláris hidrogénben gazdag vízről beszélünk.
Berendezéseik elektrolízis segítségével állítják elő a hidrogénes vizet. Az alábbi videón láthatóak a SPARTACO hidrogénben gazdag víz készítő termékek.

 

 
 

 

 

 

SPARTACO HS01 hidrogénes víz készítő berendezés.

Igényes megjelenésével minden konyha esztétikus kiegészítője lehet. 1,5 literes kancsó kapacitása komplex felhasználást biztosít és az egész család hidrogénes vízfogyasztását is biztosítani tudja. A beépített klórszűrő egység a csapvizet élvehetőbbé és egészségesebbé teszi. 8 és 13 perces hidrogénezési és 1 perces öntisztítási programmal is rendelkezik.

Ideális választás lehet azok számára, akik otthon szeretnék élvezni a hidrogénben gazdag víz előnyeit. Jó választás továbbá, amennyiben az egész család szeretné fogyasztani a vizet. Mivel beépített klórmentesítő szűrőbetéttel is rendelkezik (kb. félévente cserélendő) ezért 2 az egyben, azaz a csapvíz ízét még finomabbá is teszi.

 

 

 

 

SPARTACO HS02 hidrogénes víz készítő palack.

A rohanó mindennapok megoldása. 0,5 literes kapacitásával könnyen hordozhatóvá is tesz a hidrogénben gazdag víz készítését. 5 perces hidrogénező programja hatékonyan dúsítja a vizet. Legyél akár otthon, úton, munkahelyen, vagy edzésen, bárhol ahol meg tudod tölteni vízzel, már készítheted is az egészséges vizet. Akkumulátora USB-n keresztül tölthető. Igényes, gumírozott kivitel mindenhol igényes megjelenést kölcsönöz.

Egy alkalomra elegendő hidrogénben gazdag vizet mindig magad vihetsz és egy gombnyomásra már el is készíti 5 perc alatt az egészséges innivalódat. 

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hidrogénes víz