Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Hidrogénes csomag 1

Gyártó: SPARTACO
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2019. október 24.

A csomag tartalma:

 • CERAMIC asztali ivóvíztisztító berendezés
 • SPARTACO HS02 hidrogénes vízkészítő palack
.

Ez nálunk alapból jár Önnek!

Leírás és Paraméterek

 

1. SPARTACO CERAMIC asztali víztisztító berendezés

 

Kettő az egyben technológiájának köszönhetően, még nagy mechanikai ls vegyi szennyeződések esetében is magabiztosan használható.

 1. 0.5 mikronos kerámia, ami teljes mértékben eltávolítja a mechanikus szennyeződések jelentős részét. Ez a szűrési finomság általában csak nagyobb, ivóvíztisztító rendszerek esetében áll rendelkezésre, így nagy hatékonysággal távolítha el a baktériumokat is a vezetékes csapvízből. Használatával enyhe vízlágyítás is elérhető, ami kellemessé teszi a tisztított ivóvíz ízét.
   
 2. Aktívszén töltet az ivóvíztisztítás klasszikusa. Általában minden vízszűrő rendszer tartalmaz aktívszenet, hiszen nagy hatékonysággal biztosít vegyi szűrést. Ez által a könnyedén megszűri a vezetékes csapvízből a klórt és rákkeltő vegyületeit (trihalometánok), valamint a nehézfémeket bizonyos mértékben.

Előnye a többi hasonló csapra szerelhető ivóvíztisztító berendezéssel szemben:

 • Nem átlátszó szűrőház
  Az UV sugárzás sok esetben ronthatja a víztisztító/szűrőbetét teljesítményét. Ebben a víztisztító berendezésben már az elején gondoskodtunk a tökéletes UV védelemről.
 • Kompakt és egyben elegáns kivitel
  A legtöbb csapra szerelhető víztisztító berendezés ormótlan és viszonylag sok helyet foglal el a mosogató mellett. A SPARTACI CERAMIC víztisztító esztétikus megjelenés mellett, kevesebb helyet fogal el mint a többi hasonló berednezés. Valamint bármely konyha elegáns megjelenését fokozza.
 • Teljesen csepegés mentes kialakítás
  Speciális illeszkedés és rögzítés a szűrőfedés és a bázisrész között. 
 • Kerámia és aktívszenes duo szűrés egy betéttel
  Telán ez a legfontosabb és leg egyedibb ebben a víztisztítóban. 0,5 mikronos résméret vetekszik a némely nagyobb rendszer hatékonyságával, ami a kerámia burkolatnak köszönhető. Ezen áthaladva a víz megtisztúl az összes mechanikai szennyeződéstől és a baktériuoktól is. Ez után a hatékony aktívszenes réteg végez vegyi tisztítást, aminek hatására a vezetékes csapvíz finom és egészséges lesz.
 • Egyértelmű szűrőbetét csere 
  Csak egyféle képpen lehetséges a szűrőbetétet kicserélni. Ez a módszer egyszerű és gyors, bárki számára könnyen megoldható.
 • Regenerálható (letisztítható) kerámia burok
  Ennek akkor fogja nagy hasznát venni, ha a vezetékes csapvíz nagyon szennyezett mechanikailag. A szűrőbetét kicsavarása után csak folyó víz alatt törölje át és máris indúl a mechanikai szűrés az elejéről.

 

 

2. SPARTACO HS02 hidrogénes víz készítő palack

 

 

.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek