Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.

hidrogénes víz

Sejtszinten is stresszmentesen, hidrogénes vízzel

2017. 11. 22. 07:21:39
 

 

 

Tény, hogy szinte megszámolni sem lehet, hányféle termék kínál számunkra kiegyensúlyozottabb, fittebb, nyugodtabb életet. Ha meglévő egészségi problémáid révén amúgy is fogékonyabb vagy az életminőséget javító megoldások iránt, akkor érthető, hogy alaposan megfontolod, kinek szavazol bizalmat. A természet nyújtotta válaszoknál eredetibbeket szerencsére aligha találhatunk arra, hogyan tehetnénk még többet testi-szellemi jólétünkért.

 

A vízfogyasztás magasabb, minőségi szintre emelése az egyik legkézenfekvőbb mód arra, hogy tegyünk magunkért, még konkrétabban sejtjeink egészségéért.

 

Figyelem, nem az elkortyolt víz megfelelő mennyiségéről van szó (bár az is fontos), hanem a minőségről.

 

Hidrogénes víz készítő előrendelési akció vége

2017. 11. 20. 17:24:08

2017.11.21. éjfélkor véget ér a hidrogénes víz készítő berendezéseink bevezető, előrendelési akciója. Az akció keretén belül FÉLÁRON TUDOD MEGRENDELNI ezeket a tudományosan is alátámasztottan hasznos termékeket. (itt találod a tudományos alapokat) Aki ismeri a magyarországi felhozatalt, az pontosan tudja, hogy ez egy nagyon kedvező ár, hiszen az előrendelési ár többszöröséért lehet hozzájutni az ilyen és hasonló berendezésekhez. Tehát MOST nagyon megéri megrendelni előrendelésben.

Az elmúlt időszak számunkra is nagyon tanulságos volt, hiszen rengeteg kérdést kaptunk és félreértés sikerült eloszlatnunk. 

Hidrogénben gazdag víz.

2017. 11. 15. 16:31:32

A hidrogénes víznek (ami tulajdonképpen molekuláris hidrogénben gazdag víz) rengeteg előnyös tulajdonsága van. Nemzetközi tanulmányok és kutatások igazolták mér ezeket a pozitív hatásokat, ami placebo kísérleteken is több szőr bizonyított. Nem csodaszer és nem szabad semmilyen gyógy/gyógyszeres kezelést abbahagyni miatta. Az a kutatásokból kiderül, hogy VALÓBAN TÁMOGATHATJA A GYÓGYULÁST és jelentős szerepe is lehet a megelőzésben.
Mi ezeket a forrásokat vettük alapul, amelyek minden kételkedőt meggyőznek a hidrogénben gazdag víz hatásairól (így nem is kívánunk magyarországi „szakemberek” értetlenségére alapozni egy fontos kérdésben): Itt a témában írt cikk >>

27 előny a hidrogénes víz fogyasztásával kapcsolatban

2017. 11. 10. 16:11:18

 

Amikor először hallottam a hidrogénben gazdag vízről, azt hittem, megint csak egy átveréssel állok szemben. Aztán elkezdtem kicsit kutakodni, utánajártam a dolognak. Végül arra jutottam, hogy valóban rengeteg potenciál van a hidrogénes vízben, hiszen már számos tanulmányt írtak róla (ugyan nem magyar nyelven, mert valahogy hozzánk minden később érkezik meg valamiért).

Mivel pedig olyan mennyiségű pozitív állítás áll a mellett, hogy egészségügyi okokból is érdemes hidrogénben gazdagabbá tenni az ivóvizet, ezért fél évet szántam arra, hogy a legjobb (hatékony és megfizethető) megoldást biztosítsam az érdeklődőinknek.

A témára jellemző, hogy szinte csak Magyarországon vannak olyan emberek, akik a vezetékes csapvíz megtisztítását boszorkányságnak vélik. A hidrogénnel dúsabbá tételét pedig egyenesen istenkáromlásnak élik meg. Ebben a cikkben megmutatom, hogy mekkora butaság ez.
NOS, távol áll tőlem, hogy ezekkel a beidegződésekkel felvegyem a harcot, de most hitelesen és hivatkozásokkal (mivel a témában a fentiek miatt elenyésző a megbízható forrás, ezért angol nyelvű) támasztom alá, hogy miért lehet mindenki számára „érdekes” és hasznos az, ha a csapvizet hidrogénnel dúsabbá teszi. A cikk nagy része a selfhacked.com által készített anyag magyar fordítása.