Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hogyan kerüld el a kamu víztisztítós cégeket?

Hogyan kerüld el a kamu víztisztítós cégeket?

Mint már korábban is megírtuk, víztisztító árusításával kétféle ember foglalkozik Magyarországon. Boldog és boldogtalan. Rengeteg próbálkozó invesztál egy webáruházba és tölti fel a víztisztító berendezéseket nyomott áron. Senkit sem kívánunk lebeszélni arról, hogy kedvező áron vásároljon meg bármit is, de elég gyakran az olcsó húsnak híg a leve. Ebben a cikkben bemutatom, hogy az ár mellett milyen egyéb „jelek” vannak, amik valamelyik kereskedő ellen, vagy mellett szólnak. 

 


Ha olvassa ezt a bejegyzésünket, akkor ön sok pénzt és kellemetlenséget takaríthat meg. Nem azt magyarázzuk, hogy drágábban vásároljon meg valamit, amit mindenhol olcsóbban is meg tud rendelni, hanem azt, hogy a legkedvezőbb áron vásárolva sem kell lemondania a kiváló ügyfélszolgálatról és felkészült szakember gárdáról.

Az internetes kereskedelem elterjedésével egyre több olyan „cég” jelenik meg a piacon, akik sorra eltűnnek. Ha őszinte vagyok, akkor egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi valós cég foglalkozik CSAK és kizárólag háztartási víztisztító berendezések kereskedelmével. Csak egy kezem azt is meg tudom számolni, hogy olyan cég van, akik saját raktárkészlettel, bolttal és telefonos ügyfélszolgálattal is rendelkezik. Fura, pedig ezek alapból szükségesek ahhoz, hogy a vásárló minden segítséget és alkatész/szűrőbetét utánpótlást megkapjon.
Alap elvárás ugyanis az, hogyha valamit megveszünk, akkor hosszú évekig tudjunk hozzá (esetünkben) szűrőbetétet vásásrolni, hogy a berendezés megfelelően működjön. Ugyani lehet akármilyen víztisztítója, ha nincsen hozzá megfelelő ellátottság, akkor bizony nem sokat ér.

Ezek mellet fontos még (szerintünk), hogy ha valami történik a berendezéssel, akkor szakszerűen legyen megoldva a probléma. Bevallom, hogy a mi víztisztítóink is el szoktak romlani, mert nem nagyon tudok olyan termékről, ami soha sem hibásodik meg. Ez nálunk ezt jelenti, hogy a 2 év garanciaidő alatt, minden alkatrész és szervizóradíj költséget mi fedezünk. A vásárlónak csupán el kell hozzánk juttatnia a hibás terméket és a többit mi intézzük.
A garanciaidő lejárta után pedig kedvező alkatrészárakat biztosítunk a hibás berendezés tulajdonosainak.

 

Így válassza ki azt a céget, akitől rendel.

Naponta legalább 2 megkeresést kapunk, ahol a „cserbenhagyott” és tanácstalan víztisztító tulajdonosok megoldást, vagy szűrőbetét/alkatrészt keresnek. Általában azt mondják, hogy az a cég megszűnt és eltűnt, akitől vették a gépet, vagy már a „tanácsadó” nem foglalkozik vele.
Ön kerüljön ilyen helyzetbe, válasszon jól már az elején.

 

 1. Cégtől vásároljon.
  Magánszemély, vagy egy KATÁS EV. nem tudja azt a biztonságot nyújtani, amit egy régóta működő és stabil árbevétellel működő cég. Bedobja a törülközőt és eltűnik egyik napról a másikra. Láttunk ilyet, ahol a vásárlók hoppon maradtak.

   
 2. Legyen bolt, vagy iroda.
  Bizony ez is fontos. Akármennyire is az internetes jelenlét a meghatározó (pl. webáruházak esetében), de megnyugtató tud lenni a gondolat, hogy ha akármi is van, akkor valahova be lehet menni és ott intézkedni.
  Ha pedig csak meg szeretné nézni a víztisztító berendezést vásárlás előtt, akkor ez nagyon hasznos dolog. Nem is beszélve arról, hogy ilyen esetekben lehet felmérni a kereskedők szakmai felkészültségét is.

   
 3. Legyen elérhető ügyfélszolgálat.
  Érdeklődés, vagy probléma bejelentés, ez nagyon fontos. Ha nem elérhető egy cég, akkor az olyan, mintha nem is lenne. Nagyon meg tudja keseríteni az esetleges ügyintézést a felkészült ügyfélszolgálat hiánya.

   
 4. Legyen szerviz.
  Mint írtam már, bizony minden gép életében előfordúl, hogy nem úgy működik, ahogy ideális állapotában elvárható lenne tőle. Megnyugtató tud lenni a tudat, hogy akitől vette a víztisztítót, rendelkezik szervizzel.

   
 5. Garantálják a folyamatos ellátottságot.
  Szerintünk ez a legfontosabb. Minden megrendelésünket úgy állítjuk össze, hogy a víztisztító berendezések mellé legalább dupla annyi alkatrészt és nagyságrendekkel több szűrőbetétet vásárolunk. Ez azért fontos, mert csak így tudjuk biztosítani a vásárlóinknak a folyamatos ellátottságot, azaz a folyamatos és biztonságos üzemeltetést.
Tartalomhoz tartozó címkék: megtévesztés