Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Kapcsolat

Email: info@viztisztitodiszkont.hu
Telefon:
+36309017656

FONTOS!
Az alábbi témakörökkel nem foglalkozunk:

-fúrt kút víztisztítása és vízkezelése
​-vízlágyítás 
-nem a kínálatunkban szereplő termékkel kapcsolatos tanácsadás

-valamint a következő márkák szűrőbetéteivel és hibaelhárításaival sem: LUX, ZEPTER, AMWAY 

 


 

Szállítással és fizetéssel kapcsolatos információk

Szállítási és számlázási határ: Csak magyarországi címre állítunk ki számlát. Csak magyarországi konkrét címre és kizárólag konkrét személynek szállítunk ki. Csomagfelvevő, csomagátadó pontra NEM (pick-pack pont, stb...)

Szállítás : Mi az Expressone futárcég szolgáltatásait vesszük igénybe. 
0-5000.-Ft-ig: 2000.-Ft
5000-10000.-Ft-ig: 1500.-Ft
10000-30000.-Ft-ig: 1000.-Ft 
30000.-Ft felett: INGYENES

A fenti szállítási díjjak tartalmazzák az utánvétkezelés költségét (utánvételes fizetés esetén), valamint a csomagolási költséget is.
Sajnos a szállítás időbeli megkötéséért nem tudunk felelősséget vállalni, hiszen ez a futárcég feladata. Részünkről a legrövidebb időn belül átadjuk a rendelését futárpartnerünknek. Az ő munkájukat nem mi koordináljuk. Kérjük tehát, hogy a "reggel 9-re" kérem az árút és egyéb időbeli megkötéseket ne tegyenek részünkre, mert érdemben nem tudunk mit kezdeni ilyen információval.

Fizetési lehetőségek:

Utánvéttel a futárszolgálatnak fizetve.
Banki előreutalással.

 

Szolgáltatások

Szolgáltatásainkat kizárólag csak Budapesten és Pest megyében tudjuk alapáron biztosítani.
Amennyiben ettől eltérő kiszállási címre szeretné igénybevenni szolgáltatásainkat, azt a kiindulási helyünktől, 100.-Ft/km-es kiszállási díj felárral (oda+vissza) tudjuk biztosítani.

Víztisztító beszerelés díjja 24.500.-Ft. Ezekben az esetekben általában a szervizes kolléga szállítja ki a megrendelt termékeket, azért külön nem kell fizetni. Amennyeiben szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, kérem azt jelezze a rendelése leadása közben a megjegyzés rovatba. 

Szűrőbetétcsere. Ennek a szolgálatásunknak a munkadíja 14.500.-Ft. + természetesen a cserélendő szűrőbetétcsomagot meg kell rendelni.

Hibabejelentés. Amennyiben hibát szeretne bejelenteni, akkor a hiba leírását küldje az info@viztisztitodiszkont.hu email címre. 
A hiba megoldását a termék importőre végzi, tehát a felvett hibajegyet továbbítjuk a termék magyarországi ellátójához.
Az importőr cég gondoskodik a termék szervizeléséről/esetleges cseréjéről.

Egyéb információk

Tapasztalataink szerint megadott időközönkénti szűrőbetétek cseréjével nagy biztonságban és hatékonysággal lehet üzemeltetni az általunk forgalmazott vízszűrő egységeket.
Az ivóvíztisztítást és a víztisztító berendezéseket sem mi találtuk ki. Ezeket a berendezéseket nem is mi készítettük, alkatrészeit nem mi gyártjuk, csupán forgalmazzuk és beszereljük őket. Ugyan teljes mellszélességgel kiállunk a háztartási ivóvíztisztítás mellet, de ezt fontos megérteni. Sajnos semmi olyan dologért nem tudjuk a felelősséget vállalni, amit a vásárló a víztisztító berendezésbe beleképzel, illetve az üzemeltetésből kifolyólag változik.

Tartalmaink: A weboldalon található minden tartalom szerzői jog védelem alatt áll. Azoknak felhasználása, másolása szigorúan tilos és kártérítési eljárást von maga után. Az összes képi és videós anyagra is vonatkozik a jog védelem, mivel ezek is saját tulajdonunkban vannak.

Termékeink: Európa Unió irányelveknek megfelelő. 201/2001. (X. 25.) Korm. rendelet szerint csak ipari felhasználásra, technikai víz előállításához alkalmazható! "Ivóvízbiztonságiengedély-köteles technológiák" és "újonnan létesülő használati melegvíz és a medencés fürdővíz kezelő eljárások" esetében nem.