Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > >

Kapcsolat

Szolgáltató adatai

Cégnév: Spartaco Kft.
Szolgáltató székhelye: 1183. Budapest, Gyömrői út 89. (üzleti tevékenység/kiszolgálás itt nincs)

Cégjegyzékszám: 01-09-887163
Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Fővárosi cégbíróság
Bankszámlaszám: 10104167-04562600-01003007
Alapítás: 2007.10.10.
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-66126/2013.
E-mail:  info@spartacokft.hu

Telefonszám: 06/30-901-7656 (H-P 10-18 -ig)
Adószám: 14062360-2-43

 

Szállítással és fizetéssel kapcsolatos információk

Szállítási és számlázási határ: Csak magyarországi címre állítunk ki számlát. Csak magyarországi konkrét címre és kizárólag konkrét személynek szállítunk ki. Csomagfelvevő, csomagátadó pontra NEM (pick-pack pont, stb...)

Szállítás : Mi a Trans O Flex futárcég szolgáltatásait vesszük igénybe. 
0-9999.-Ft-ig: 1500.-Ft
10000-39999.-Ft-ig: 1270.-Ft
40000-99999.-Ft-ig: 990.-Ft

100000.- Ft-tól ingyenes.

A fenti szállítási díjjak tartalmazzák az utánvétkezelés költségét (utánvételes fizetés esetén), valamint a csomagolási költséget is.
Sajnos a szállítás időbeli megkötéséért nem tudunk felelősséget vállalni, hiszen ez a futárcég feladata. Részünkről a legrövidebb időn belül átadjuk a rendelését futárpartnerünknek. Az ő munkájukat nem mi koordináljuk. Kérjük tehát, hogy a "reggel 9-re" kérem az árút és egyéb időbeli megkötéseket ne tegyenek részünkre, mert érdemben nem tudunk mit kezdeni ilyen információval.

 

Fizetési lehetőségek:

Utánvéttel a futárszolgálatnak fizetve.
Banki előreutalással.
PayPal online fizetéssel.
Bankkártyával az OTP SIMPLE rendszerén keresztül.

 

Szervíz szolgáltatások

Beszerelés. Ezt a szolgáltatásunkat csak Budapesten és Pest megyében tudjuk biztosítani. A beszerelés díjja 12.000.-Ft. Ezekben az esetekben a szervizes kolléga szállítja ki a megrendelt termékeket, azért külön nem kell fizetni. Amennyeiben szeretné szolgáltatásunkat igénybe venni, kérem azt jelezze a rendelése leadása közben a megjegyzés rovatba. A Pest megyei beszerelési díj a növekedhet a távolság függvényében.

Hibabejelentés. Amennyiben hibát szeretne bejelenteni, akkor használja a következő  hiba bejelentési űrlapot!   Munkatársaink a leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot és gyors megoldást nyújtanak az esetlegesen felmerült problémára. A hiba megoldásához minden esetben szükséges a számla számot is megadni a bejelentő űrlapon. Amennyiben a hiba megoldása távsegítség nyújtás formájában nem megoldható, a termékek jelentős részét, saját budapesti szervizünkben javítjuk. Ez vonatkozik a garancia időn belüli és a garanciaidőn túli meghibásodásokra is. Minden esetben a szükség lesz a számla sorszámára.

 

Garanciák

Többszörös garancia. Az általunk forgalmazott termékekre a legkiválóbb garanciát vállaljuk, ami önnek alapból jár.

  1. A berendezésekhez saját garanciát biztosítunk.
    Ez azt jelenti, hogy önnek nem kell problémát megoldania, hiszen az a mi feladatunk. Elösször telefonos segítségnyújtással próbáljuk megoldani az esetlegesen fellépő problémát. Amennyiben ez nem vezet eredményre, akkor szervizünk orvosolja a felmerülő problémát. A fennálló hibákat minden esetben megszüntetjük és tesztelve, hibamentesen adjuk vissza a víztisztító berendezést.
  2. Ellátottság garancia.
    A víztisztító berendezésekkel kapcsolatban gyakran tapasztaljuk, hogy sajnálatos módon nem megoldott a cserebetétek ellátása. Ezzel megkérdőjeleződik a berendezések szakszerű fenntarthatósága, illetve hasznossága. Minden általunk forgalmazott víztisztító mellé a vásárlástól számított minimum 5 évig biztosítjuk az eredeti szűrőbetéteket és gyári szerelési anyagokat.
  3. Vízminőség garancia. (ozmózis víztisztító berendezések esetében) 10 év vízminőség * garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* AZT jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg / liter, vagy Az oldott anyag tartalmú alatti víz áramlik lenni, akkor garantáljuk, Hogy A tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg / liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)
  4. Folyamatos árgarancia ivóvíztisztító berendezéseinkre.
    Ezzel garantáljuk azt, hogy a mi árainknál olcsóbbat nem talál. Ha mégis, kérem jelezze felénk és mi biztosan jobb árat biztosítunk.

Egyéb információk

Árajánlat kérés/árajánlat adás: Kérjük csak abban az esetben kérjen tőlünk árajánlatot, amennyiben legalább 10, általunk forgalmazott termékről van szó. Egy darabra nem adunk ajánlatot, hiszen a darabár világosan fel van tüntetve a termékek mellet. Kérem csakis KONKRÉT, általunk forgalmazott termékkel kapcsolatban keresnek minket tehát a "300mmx500mm-es 25-ös furatú szűrőbetét kellene" megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni. Kérünk minden árajánlat kérőt (legyen az akár költségvetési szervezet), hogy ne Ők kössék ki, hogyan és mikor kívánnak fizetni a termékeinkért, mert ezt a jogot fenntartjuk magunknak és nem is kívánunk róla lemondani. Későbbi kifizetéses utalásra nem szolgálunk ki senkit, csak előre utalásra. Az ilyen megkeresésekre sem válaszolunk. 
Tömegesen kiküldött árajánlatkérésekre és egyéb inkorrekt üzleti magatartásban sem tudunk partnerek lenni. 

Tartalmaink: A weboldalon található minden tartalom szerzői jog védelem alatt áll. Azoknak felhasználása, másolása szigorúan tilos és kártérítési eljárást von maga után. Az összes képi és videós anyagra is vonatkozik a jog védelem, mivel ezek is saját tulajdonunkban vannak.

Büszkék vagyunk arra, hogy értünk ahhoz amit csinálunk. Rengeteg blogbejegyzés és egyéb megjelenés áll a hátunk mögött. A webáruházban található termékekhez egyedi tartalmakat készítettünk és videón is megtekintheti a bemutatásokat. Amennyiben még ezek után is vannak megválaszolatlan kérdések, akkor az alábbi űrlap segítségével lépjen velünk kapcsolatba és kérése esetén ingyenes felhívjuk a válaszokkal.

 

Egy gyakori félreértést azonban tisztázni kell.

Az ivóvíztisztítást és a víztisztító berendezéseket sem mi találtuk ki. Ezeket a berendezéseket nem is mi készítettük, alkatrészeit nem mi gyártjuk, csupán forgalmazzuk és szervizeljük őket. Ugyan teljes mellszélességgel kiállunk a háztartási ivóvíztisztítás mellet, de ezt fontos megérteni. Sajnos semmi olyan dologért nem tudjuk a felelősséget vállalni, amit a vásárló a víztisztító berendezésbe beleképzel, illetve az üzemeltetésből kifolyólag változik. Tapasztalataink szerint megadott időközönkénti szűrőbetétek cseréjével nagy biztonságban és hatékonysággal lehet üzemeltetni az általunk forgalmazott vízszűrő egységeket.

Az általunk nyújtott szolgáltatásnak köszönhetően minden ügyfelünknek hosszú távú együttműködést, ellátottsággaranciát és ez által biztonságos üzemeletetést tudunk nyújtani.

 

Érdeklődés és egyéni információ. Termékeinkhez részletes, saját fejlesztésű tartalmakat biztosítunk, több helyen videóval. A termék oldalon megtalálhatóak a berendezések gépkönyvei és egyéb hasznos letölthető dokumentációk. Ezen kívül folyamatosan frissülő tartalmainkat és hibamegoldásinkat a Víztisztító GURU blog oldalunkon olvashat, ami az egyetlen hazai víztisztító blog . A webáruház működéséről és az általánosan feltett kérdésekről a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK menüpontban olvashat. Amennyiben termékeinkkel kapcsolatosan szeretne érdeklődni, kérem használja a lenti űrlapot. Ha konkrét termékről van szó, akkor adja meg a termék hivatkozási linkjét (url) is.