Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Itt az ideje ezt is biztosítani.

Itt az ideje ezt is biztosítani.

Elérkezett a kötelező gépjármű biztosítások cserélgetésének, vagy automatikus meghosszabbításának ideje. Részemről a legkevésbé értek a biztosításokhoz, csak azt tudom, hogy FIZETNI KELL. Hurrá, még egy dolog, amit fizetni lehet. Természetesen sok mindentől függ az ilyen és ehhez hasonló biztosítások díja, de az biztos, hogy egy KGFB 20000.-Ft magasságában van egy évben. Fizetjük tehát, mert fizetni kell, de megvizsgálta valaha is, hogy mit kap ezért a pénzért? Megnézte azt, hogy mit kap az egyéb biztosításra fizetett pénzéért. Nyugodt attól a „biztonságtól”?


 

A vízszolgáltatók után nem a biztosítósokat kívánom magamra haragítani, de vannak „érdekes” dolgok ezzel az egésszel kapcsolatban. Egy biztosítótársaság saját kötvényében ígéretet tesz arra, hogy bizonyos vállalási ár mellet, amennyiben téged valamilyen biztosítási esemény ér, VALAMIT csinálni fog, VALAMILYEN mértékben. Fogadjunk, hogy nem tudod pontosan, hogyha ellopják a kocsidat, akkor mikor és milyen mértékben leszel „kártalanítva”. Tudod, hogy idáig mennyit fizettél ki CASCO-ra, illetve egyéb biztosításokra? Ha összeadod, akkor biztosan meg fogsz lepődni. Én meglepődtem!

 

 

Mi van, ha mégis?!

Nos, erre a szösszenetre épül a biztosítótársaságok realitása. Ezért a csöppnyi aggályért létezik még biztosítás és ezért fizetnek még mindig érte. Mi van, ha pont ma lopják el a kocsit, törnek be, vagy lesz valami is? Idáig fizettem évekig és a rengeteg pénz most mehet a levesbe, mert nem kapok semmit, mert felmondtam a biztosítást. Ez hasonlatos ahhoz a lottózóhoz, aki 20-30 éve ugyanazokkal a számokkal játszik, de az egyik héten elfelejti megjátszani őket. Tudod, hogy melyik héten? Azon, amelyik kihúzzák azokat a számokat. De kegyetlen egy ilyen történet!

Mi van, ha mégis! Már nem elégszünk meg a biztonsági övvel, hanem már légzsák is kell. Annál jobb, minél több van. Biztonságból soha nem lehet elég. Én attól félek a legjobban, hogy ami ma használok, eszek, lélegzek, tapintok, vagy valamilyen kapcsolatba kerülök vele, arról később kiderül, hogy nem egészséges, azaz KÁROS. Komolyan mondom, hogy gyakran elgondolkodom azon, hogy a mindennapos használati tárgyaink és dolgaink milyen veszélyeket jelentenek, jelenthetnek. Lelki szemeim előtt látom, hogy 5-10-20-100 év múlva, tudósok kimutatják, hogy az és az milyen káros volt. Tudod az azbesztet is szép számmal használták, aztán nem is olyan soká, kiderült, hogy mennyire egészség károsító.

 

 

Arzén és miegymás a vízben.

Az ivóvízzel bevitt arzén az egész emésztőrendszert megterheli, ezért a magas arzéntartalmú vizet fogyasztó lakosság körében gyakrabban fordul elő gyomor, máj, hólyag és vastagbélrák is. Az arzén forralással sem távolítható el az ivóvízből, így a főtt ételekben is benne marad. – forrás 24.hu

Szerintem ennyi elég, nem nagyon mennék bele abba, hogy mennyi szennyeződés lehet a csapvízben és mennyit mérnek belőle. Ha valamikor valahol valaki kimutatja a lehetséges veszélyeket, akkor már lehet, hogy késő lesz. JA! Már kimutatták!!!

Ha a legtökéletesebb ivóvízszűrést szeretnéd otthonra, akkor neked csakis az ozmózis víztisztító berendezések felelhetnek meg. Komolyan mondom, hogy más szóba sem jöhet! Ezek közül mi a PurePro 105 normál ozmózis víztisztító berendezést ajánljuk, mert ennek a legjobb az ár/érték aránya és a legolcsóbb fenntartani. Havi szintre vetítve megközelítőleg 940.-Ft kerül csak a szűrőbetét hozzá.

Biztosítsd be azt amit közvetlenül a szervezetedbe töltesz. Megéri!

 

Te mennyire vagy biztonsági játékos?

Ismerőseim szerint túlzásba viszem a biztonságra törekvést. Lehet, de nem érdekel. Az én és családom biztonságát nekem kell „megoldanom”. Nem várhatok másra és adott szituációban nem is várhatom mástól, hogy majd ő oldja meg az én problémámat. Tehát igen, számomra a biztonság nagyon sokat jelent. Mindent megteszek azért, hogy a legkevesebbet aggódjam e miatt. Sokat teszek azért is, hogy egy esetlegesen kialakult problémás helyzetben a legkisebb „veszteséggel” ússzam meg.

Vásárlóink jelentős része hasonlóan gondolkozik, mint én. Érdekes, hogy a biztonság mindig feláras, mi több, elég sokba kerül. Gondolom nem csak marketing zsenialitás az, hogy akármennyire is próbálják elhitetni mindenkivel azt, hogy a vezetékes csapvíz milyen egészséges, a palackos ásványvíznek (vagy annak nevezett valami) a legtöbbet eladott élelmiszer. Biztos Te is vettél már, vagy láttál ilyen vizeket a kocsijukba pakoló embereket. ŐK ÉRTELMETLENÜL SOKAT FIZETNEK A BIZTONSÁG LÁTSZATÁÉRT!

Természetesen nem kell a legösszetettebb víztisztító rendszert választani ahhoz, hogy növeljük a vezetékes csapvíz biztonságát. Válaszd bármelyik berendezésünket, abban biztos lehetsz, hogy a tisztított/szűrt víz egészségesebb, finomabb és biztonságosabb, mintha nem tisztítanád. Válaszd mindig a neked legjobbat!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog hírlevél