Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Termékek Menü
0
06309017656

Víztisztító berendezés

 

A háztartási ivóvíztisztító és vízszűrő termékeink vezetékes víz megléte esetén nagy könnyebbséget nyújtanak a felhasználóknak.  Rengetegféle víztisztítót kínálnak különböző cégek. Ezeknek nagy része jó választásnak tűnik, míg a másik része korántsem az.
Kínálatunkban csak olyan berendezéseket talál, amelyek már hosszú évek óta (2007 –től) bizonyítottak a vásárlóink körében. Szervizelésük, hosszú távú karbantartásuk valamint alkatrész ellátottságuk megoldott. Ügyfeleinknek az árgarancia mellé kiemelt ügyfélszolgálatot és INFO vonalat is kapnak, ami egyedülálló, viszont nagyban megkönnyíti a víztisztító tulajdonosok életét.

 

Ha a legegyszerűbb kell!

Csapra szerelhető asztali víztisztító berendezések közül a legtöbben a SPARTA WATER víztisztító berendezést választották, ami kétfázisú vízszűrő egységgel van szerelve. Ennek köszönhetően hatékonyan távolítja el a bemeneti vezetékes csapvízből a klórt és vegyületeit, valamint a mechanikus lebegőanyagokat (homok, sár, iszap, rozsda). Üzembe helyezése nagyon egyszerű és az alacsony vételár mellett a legkedvezőbb üzemletetési költsége is ennek a berendezésünknek van. Hozzávetőleg 1 liter szűrt/tisztított víz szűrőbetét költsége 0,7.-Ft ami egyedülállóan alacsony.

 

Ha már fejlettebbet szeretne!

A beépíthető víztisztítók közül a PurePro S300 víztisztító viszi a pálmát. Ugyan a mosogató alá kell behelyezni, de nagyon kis helyen is elfér. Gyors rögzítéses szűrőbetétjeit könnyedén ki lehet cserélni, semmiféle felkészültséget és szakértelmet nem igényel, maximum 1-2 perc. Háromfázisú szűrőegységei duplán erős klórszűrést végeznek, valamint a mechanikai szennyeződéseket is eltávolítják. Ideális megoldás szinte bármely háztatásba.

 

Ha a legjobb víztisztító kell!

Ozmózis víztisztító berendezések közül vitathatatlanul a PurePro 105 ozmózis víztisztító a legkedveltebb modellünk, amit egyszerű felépítmény és univerzális szűrőbetétek jellemeznek. Nem véletlenül áll ez a modell már hosszú évek óta az eladási listánk élén. A legkedvezőbb ár/értéket csak ez az ozmózis víztisztítónk garantálja ebben a kategóriánkban. Ezeknél az ozmózis víztisztító berendezéseknél a nagy hatékonyságú víztisztítás miatt ajánlott a visszasózó egység használata, amit a termékoldalon tud a berendezéshez rendelni. Ezt a kiegészítőt mi szereljük fel a víztisztítóra.
Tartály nélküli ozmózis víztisztító berendezésből csakis a PurePro 800DF ozmózis víztisztító ajánljuk, ami az ozmózis víztisztító kategória csúcsát képviseli. Valós időben tisztítja meg a vizet, így garantálva az állandó tiszta víz ellátást akár egy kisebb irodának is.

 

 

Válasszon a víztisztító kategóriák közül!

Rendezés:
Várható szállítás: 2018. február 20.
Raktáron
Gyártó: Sparta Aqua
14.990 Ft 9.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
A legegyszerűbb és ezért a legtöbbet vásárolt víztisztító berendezésünk.
A meglévő csaptelepre kell csatlakoztatni egy útváltó csapocska (szelep) segítségével, ami minden standard 22/24-es, akár belső vagy külső menetes csapteleppel kompatibilis.
Felhelyezése igen egyszerű, ezért még hordozható víztisztítóként is alkalmazható, hiszen maximum 1 perc alatt felszerelhető bármely csaptelepre, akár munkahelyen, nyaralóban, vagy egy utazás alkalmával. Méretei igen kompaktak, így könnyen belefér egy szatyorba, vagy táskába.
Várható szállítás: 2018. február 20.
Raktáron
Gyártó: PurePro USA
28.500 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Könnyedén beüzemelhető és minimális helyen is elfér ez a mosogató alá beszerelhető víztisztító berendezés. Háromfázisú vízszűrése (2 darab aktívszán + 1 darab mechanikus szűrő) ideális szinte bármely háztartásba, ahol a lebegőanyagokat és a klórt szeretnék nagybiztonsággal megszűrni a vezetékes ivóvízből. Gyorscsatlakozós szűrőbetéteinek köszönhetően a „karbantartás” nem több 1 percnél, tehát mindenki könnyen elvégezheti szerszám nélkül is.

Várható szállítás: 2018. február 20.
Raktáron
Gyártó: PurePro USA
68.580 Ft 59.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Az ozmózis víztisztító berendezések alap modellje. Stabil fémvázon elhelyezett 5 lépcsős szűrőrendszer, ahol függőleges vízszűrőházakban helyezkednek el az ozmózis membrán védelmére szolgáló előszűrők. Az 50GPD-s ozmózis membrán után még egy biztonsági aktívszenes szűrőbetét szűri a víztartálytóból csapolandó vizet a fogyasztás előtt. Korlátlanul bővíthető kiegészítő egységekkel. A csomag tartalmazza a beszereléshez szükséges alkatrészeket és a kerámiabetétes csaptelepet is.
Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba.

Várható szállítás: 2018. február 20.
Raktáron
Várható szállítás: 2018. február 20.
Raktáron
Gyártó: PurePro USA
175.600 Ft 149.990 Ft

Az ozmózis víztisztító berendezések csúcsát a tartály nélküli, átfolyós rendszerű víztisztító berendezések képezik. Ennél a modellnél a megtisztított víz valós időben szűrődik át az ozmózis membránokon. Ezt a szűrési teljesítményt két darab 200GPD-s ozmózis membrán (összesen 400 GPD) és extra erős nyomásrásegítő motor biztosítja. A többi szűrőbetét „M” kategóriás, ami azt jelenti, hogy a szűrőbetét egybe van építve a szűrőházzal. Cserekor egyszerűen kicsavarjuk a régit és becsavarjuk az ujjat. A legkisebb helyigényű ozmózis víztisztító berendezésünk, ami 1-7 BAR-ig optimálisan működik.

Csalódás előtt ezt jó, ha tudod!


Csak a TE érdekedben hívjuk fel a figyelmet arra, hogy megbízható és erre szakosodott cégtől rendelj magadnak otthonra víztisztítót. Csak Te tudsz ugyanis akkorát csalódni egy megfelelő háttér nélküli kereskedőben, hogy a végén azt mondod, „Bárcsak ne vettem volna víztisztítót!”.
Soha ne higgy el áltudományos félrevezetéseket, amik tisztított víznek gyógyító hatást tulajdonítanak. A tiszta csupán azt jelenti, hogy tiszta!

Ne nehezítsd meg magadnak az életedet, kizárólag szakkereskedéstől rendelj magadnak víztisztítót. Meglepődnél, de a silány minőség és nulla háttér szinte minden esetben drágább, mint hinnéd. Ezt a pluszköltséget pedig TE fogod kifizetni, de nem csak a pénztárcád rovására.
Kerüld el azt a rengeteg vesződséget és feleslegesen elpazarolt időt, amit szűrőbetét, alkatrész, vagy éppen szerviz felkutatásával töltesz. Nálunk mindent egy helyen megtalálsz már 2007 óta, hogy boldogan használd a víztisztítódat otthon.