Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü

Víztisztító és vízszűrő berendezés

 

 

Víztisztító berendezés

Olyan eszköz, amely segít megszabadulni a vízben oldott anyagoktól és szennyeződésektől. Ezek az eszközök különböző technológiákat alkalmaznak a víz tisztítására, például szűrők, ioncserélők vagy elektromos folyamatok. A víztisztítás célja, hogy biztonságos és ízletes vizet nyújtson a fogyasztásra, valamint megvédje az egészségünket az esetleges káros anyagoktól. Ezek otthoni használatra szolgálnak, de kaphatók nagyobb méretű berendezések is, amelyek a vízhálózatokban tisztítják a vizet. A víztisztító berendezések széles körben elterjedtek a világon, különösen olyan területeken, ahol a vízminőség nem megfelelő vagy kétes. Ezen készülékek használata növeli az otthoni víz minőségét és egészséges fogyasztást biztosít a család minden tagja számára.

Nem az a kérdés, hogy lesz-e víztisztíód, csak az, hogy mikor?!

Sokan évek óta küzdenek a zavaró, szennyezett vagy klóros víz problémájával, és vágyakoznak egy jó minőségű, tiszta ivóvízre.
Az emberek egyre inkább felismerik a víztisztító berendezések előnyeit, és egyre nagyobb igény mutatkozik az otthoni víztisztítók iránt. Az otthoni víztisztítók segítségével az emberek végre megszabadulhatnak a szennyezett, kellemetlen ízű vagy szagú víztől, és biztosíthatják családjuk számára a tiszta és egészséges ivóvizet. Valamint kizárhatják életükből az egyre macerásabb és költségesebb műanyag palackos ásványvizek hazacipelését és kerülgetését :)

Válassza ki az ivóvíztisztító kategóriát.

Ha eljött az ideje, hogy befektessen egy ivóvíztisztító berendezésbe, akkor számos lehetőség közül választhat. Fontos, hogy kiválassza az ideális kategóriát, amely megfelel az Ön igényeinek és elvárásainak.

Ha nem tud dönteni, akkor hívja szakértönket a +36309017656 -os telefonszámon és segít megtalálni Ön számára legmegfelelőbb ivóvíztisztítót.
Érdemes alaposan megfontolni ezt a döntést, hiszen az ivóvíztisztító berendezés hosszú távú befektetésnek számít, és az Ön egészségét is érinti. Ne elégedjen meg kevesebbel, válassza ki a legjobbat, ami megfelel az elvárásainak, és hosszú távon is kiváló minőségű vizet biztosít.

Csapra szerelhető

Csapra szerelhető

Víztisztító és vízszűrő Csapra szerelhető
Egyszerű beépíthető

Egyszerű beépíthető

Víztisztító és vízszűrő Egyszerű beépíthető
Fordított ozmózis

Fordított ozmózis

Víztisztító és vízszűrő Fordított ozmózis

Éves átalánydíj: 39.500.-Ft
A rendszer telepítési és üzemeltetési területe: Budapest - Pest megye

.
125.500 Ft 85.500 Ft
32%

Éves átalánydíj: 59.500.-Ft
A rendszer telepítési és üzemeltetési területe: Budapest - Pest megye

.
245.500 Ft 185.500 Ft
24%

Éves átalánydíj: 79500.-Ft
A rendszer telepítési és üzemeltetési területe: Budapest - Pest megye

.
365.500 Ft 285.500 Ft
22%

Éves átalánydíj: 99500.-Ft
A rendszer telepítési és üzemeltetési területe: Budapest - Pest megye

.
485.500 Ft 385.500 Ft
21%

Miért vásárolnak ottonra vízszűrő berendezést?

  1. Egészségügyi előnyök: Az ivóvíztisztító berendezések hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, a baktériumokat és a káros anyagokat a vízből, így biztosítva, hogy tiszta és egészséges ivóvizet fogyasszanak.

  2. Költségmegtakarítás: Hosszú távon az ivóvíztisztító berendezés használata gazdaságosabb lehet, mint a folyamatosan műanyag palackos vizet vásárolni, mert megspórolhatják a palackozott víz költségeit.

  3. Környezetvédelem: Az ivóvíztisztító berendezések csökkentik a műanyag palackok használatát, így hozzájárulnak a környezet védelméhez és a hulladékcsökkentéshez.

  4. Kényelem: Az otthoni ivóvíztisztító berendezés mindig elérhető és könnyen használható. Nincs szükség műanyag palackokkal való pakolásra vagy a palackok beszerzésével járó kellemetlenségekre.

  5. Íz és minőség: Az ivóvíztisztító berendezések által biztosított tiszta víz frissebb és tisztább ízt nyújthat, mint a palackozott víz, amely hosszabb ideig lehet tárolva.

  6. Hosszú távú befektetés: Az otthoni beépíthető ivóvíztisztító berendezések tartós és hosszú távon megbízhatóak, így hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a műanyag palackos vizek.