Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Csapra szerelhető víztisztító berendezés

csapra szerelhető víztisztító berendezés

 

Az asztali, csapra szerelhető víztisztító berendezések a háztartási ivóvíztisztítók belépő kategóriája. Rendkívül kedvező vételár mellet, alacsony üzemeltetési költségek jellemzik ezeket a víztisztító berendezéseket.

Üzembe helyezésük rendkívül egyszerű, hiszen csak a már meglévő mosogatócsapra kell felhelyezni egy útváltó szelep segítségével. Ennek köszönhetően, nem kell fel és le szerelgetni a berendezést, hiszen az útváltó szelep tereli a megtisztítandó vizet a berendezésbe, vagy csak átengedi magán és így például mosogathatunk (ezt a vizet természetesen nem szűri meg).

 

A kategória legjobb ajánlata A SPARTACO CERAMIC kerámia szűrőegységes víztisztítót, ami hatékonyan távolítja el a klórt és származékait, valamint a mechanikus lebegőanyagokat a vezetékes ivóvízből 0,01 mikronos résméretig. Segítségével nagyságrendi javulást érünk el a csapvízzel, hiszen sokkal finomabbá és szagtalanná válik a víz. Kompakt méretei miatt hordozható is, amennyiben erre igény van. Hatékonyan távolítja el a baktériumokat is a mellett, hogy megtartja az ásványi anyagokat a megszűrt ivóvízben.

 

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(6)
15.990 Ft 14.990 Ft

A legelterjedtebb csapra szerelhető víztisztító berendezésünk. Masszív szűrőház ás stabil fém váltókar a vízirány megváltoztatása céljából. Bármely standard csaptelepre könnyedén felszerelhető, akár külső, akár beleső menetes. Ezüstözött és KDF tartalmú szűrőbetét egyszerre szűri a mechanikus lebegőanyagokat és a klórt, valamint egyéb vegyi szennyeződéseket is.

.
Raktáron
Gyártó: Sparta Aqua
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(6)
35.600 Ft 24.990 Ft

Egyszerűen bármely standard mosogató csapra szerelhető ivóvíztisztító kis berendezés kerámia betéttel és aktívszén töltettel.

 

 

.
Raktáron