Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Csapra szerelhető víztisztító berendezés

 

Az asztali, csapra szerelhető víztisztító berendezések a háztartási ivóvíztisztítók belépő kategóriája. Rendkívül kedvező vételár mellet, alacsony üzemeltetési költségek jellemzik ezeket a víztisztító berendezéseket.

Üzembe helyezésük rendkívül egyszerű, hiszen csak a már meglévő mosogatócsapra kell felhelyezni egy útváltó szelep segítségével. Ennek köszönhetően, nem kell fel és le szerelgetni a berendezést, hiszen az útváltó szelep tereli a megtisztítandó vizet a berendezésbe, vagy csak átengedi magán és így például mosogathatunk (ezt a vizet természetesen nem szűri meg).

A kategória legjobb ajánlata A SPARTACO CERAMIC kerámia szűrőegységes víztisztítót, ami hatékonyan távolítja el a klórt és származékait, valamint a mechanikus lebegőanyagokat a vezetékes ivóvízből 0,01 mikronos résméretig. Segítségével nagyságrendi javulást érünk el a csapvízzel, hiszen sokkal finomabbá és szagtalanná válik a víz. Kompakt méretei miatt hordozható is, amennyiben erre igény van. Hatékonyan távolítja el a baktériumokat is a mellett, hogy megtartja az ásványi anyagokat a megszűrt ivóvízben.

Rendezés:
Gyártó: PurePro USA
34.990 Ft 19.990 Ft

Könnyedén bármely standard csaptelepre felszerelhető víztisztító berendezés. Két lépcsős vízszűrői aktívszenet és egy mechanikus szűrőbetét tartalmaz. A nagykapacitású szűrőbetéteket egy mozdulattal ki lehet cserélni és még szerszámot sem igényel. Útváltó csapjának köszönhetően nem kell le/fel szerelnie. Hasznos és praktikus konyhai kiegészítő, ami könnyedén elfér a mosogató mellet.

.
Raktáron
Gyártó: Sparta Aqua
35.600 Ft 29.990 Ft

Egyszerűen bármely standard mosogató csapra szerelhető ivóvíztisztító kis berendezés kerámia betéttel és aktívszén töltettel.

 

 

.
Raktáron
 

 

Csalódás előtt ezt jó, ha tudod!


Csak a TE érdekedben hívjuk fel a figyelmet arra, hogy megbízható és erre szakosodott cégtől rendelj magadnak otthonra víztisztítót. Csak Te tudsz ugyanis akkorát csalódni egy megfelelő háttér nélküli kereskedőben, hogy a végén azt mondod, „Bárcsak ne vettem volna víztisztítót!”.
Soha ne higgy el áltudományos félrevezetéseket, amik tisztított víznek gyógyító hatást tulajdonítanak. A tiszta csupán azt jelenti, hogy tiszta!

Ne nehezítsd meg magadnak az életedet, kizárólag szakkereskedéstől rendelj magadnak víztisztítót. Meglepődnél, de a silány minőség és nulla háttér szinte minden esetben drágább, mint hinnéd. Ezt a pluszköltséget pedig TE fogod kifizetni, de nem csak a pénztárcád rovására.
Kerüld el azt a rengeteg vesződséget és feleslegesen elpazarolt időt, amit szűrőbetét, alkatrész, vagy éppen szerviz felkutatásával töltesz. Nálunk mindent egy helyen megtalálsz már 2007 óta, hogy boldogan használd a víztisztítódat otthon.