Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

SPARTACO CERAMIC asztali ivóvíztisztító berendezés

Ár:
35.600 Ft
29.990 Ft (23.614 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 16%
Elérhetőség: Raktáron
víztisztító berendezés
Gyártó: Sparta Aqua
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2019. január 23.
SPARTACO CERAMIC asztali ivóvíztisztító berendezés 29.990 Ft. Asztali ivóvíztisztító

Egyszerűen bármely standard mosogató csapra szerelhető ivóvíztisztító kis berendezés kerámia betéttel és aktívszén töltettel.

 

 

. Víztisztító Diszkont vízszűrő ivóvíztisztító

Leírás és Paraméterek

SPARTACO CERAMIC asztali ivóvíztisztító berendezés 29.990 Ft Asztali ivóvíztisztító.  

Kettő az egyben technológiájának köszönhetően, még nagy mechanikai ls vegyi szennyeződések esetében is magabiztosan használható.

 1. 0.5 mikronos kerámia, ami teljes mértékben eltávolítja a mechanikus szennyeződések jelentős részét. Ez a szűrési finomság általában csak nagyobb, ivóvíztisztító rendszerek esetében áll rendelkezésre, így nagy hatékonysággal távolítha el a baktériumokat is a vezetékes csapvízből. Használatával enyhe vízlágyítás is elérhető, ami kellemessé teszi a tisztított ivóvíz ízét.
   
 2. Aktívszén töltet az ivóvíztisztítás klasszikusa. Általában minden vízszűrő rendszer tartalmaz aktívszenet, hiszen nagy hatékonysággal biztosít vegyi szűrést. Ez által a könnyedén megszűri a vezetékes csapvízből a klórt és rákkeltő vegyületeit (trihalometánok), valamint a nehézfémeket bizonyos mértékben.

Előnye a többi hasonló csapra szerelhető ivóvíztisztító berendezéssel szemben:

 • Nem átlátszó szűrőház
  Az UV sugárzás sok esetben ronthatja a víztisztító/szűrőbetét teljesítményét. Ebben a víztisztító berendezésben már az elején gondoskodtunk a tökéletes UV védelemről.
 • Kompakt és egyben elegáns kivitel
  A legtöbb csapra szerelhető víztisztító berendezés ormótlan és viszonylag sok helyet foglal el a mosogató mellett. A SPARTACI CERAMIC víztisztító esztétikus megjelenés mellett, kevesebb helyet fogal el mint a többi hasonló berednezés. Valamint bármely konyha elegáns megjelenését fokozza.
 • Teljesen csepegés mentes kialakítás
  Speciális illeszkedés és rögzítés a szűrőfedés és a bázisrész között. 
 • Kerámia és aktívszenes duo szűrés egy betéttel
  Telán ez a legfontosabb és leg egyedibb ebben a víztisztítóban. 0,5 mikronos résméret vetekszik a némely nagyobb rendszer hatékonyságával, ami a kerámia burkolatnak köszönhető. Ezen áthaladva a víz megtisztúl az összes mechanikai szennyeződéstől és a baktériuoktól is. Ez után a hatékony aktívszenes réteg végez vegyi tisztítást, aminek hatására a vezetékes csapvíz finom és egészséges lesz.
 • Egyértelmű szűrőbetét csere 
  Csak egyféle képpen lehetséges a szűrőbetétet kicserélni. Ez a módszer egyszerű és gyors, bárki számára könnyen megoldható.
 • Regenerálható (letisztítható) kerámia burok
  Ennek akkor fogja nagy hasznát venni, ha a vezetékes csapvíz nagyon szennyezett mechanikailag. A szűrőbetét kicsavarása után csak folyó víz alatt törölje át és máris indúl a mechanikai szűrés az elejéről.

 

 
Víztisztító Diszkont vízszűrő ivóvíztisztító

 

CSOMAG TARTALMA víztisztító beredndezés szűrőbetéttel, szűrőház kulcs, útváltó szelep, csővezeték
Szűrési résméret 0,5 mikron
Szűrési anyagok ultrafilter kerámia + aktívszén
Víznyomás 1-7 BAR
Áramlás sebesség max 120 liter/óra
Alkalamazási hőmérséklet 5-45 celsius
Illesztés útváltó szelep
Méret 100*320mm
Bemeneti víz minőség vezetékes csapvíz

FELSZERELÉS/ÜZEMELTETÉS

A SPARTACO CERAMIC asztali ivóvíztisztító kisberendezés csatlakozás (útváltó szelep) a meglévő mosogatócsapra kerül felhelyezésre. Bármely átalános mosogatócsapra (22/24) könnyedén felhelyezhető, akár belső, akár külső menetes is az. Az belső/külső menetes átalakításhoz adaptert mellékelünk a dobozban.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő