Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Víztisztító vízszűrő berendezés - Sparta Aqua

 

Az otthoni vezetékes ivóvíz megtisztítása egyre inkább szükségszerűbb napjainkban. Erre a feladatra alkalmasak víztisztító berendezéseink, amelyek segítségével a szolgáltatott vezetékes csapvizet még jobb minőségűvé lehet tenni. Ez után már (igénytől függően) biztonságosan felhasználható ivásra és főzésre is.

 

Kinek való az otthoni ivóvíztisztítás?

Csak azoknak érdemes ilyen berendezést otthonra választani, akiknek valamilyen oknál fogva nem megfelelő a szolgáltatott vezetékes csapvíz minősége. Persze a vízszűrő berendezés használata bőven túlmutat csak a vízminőségének a javításán. Egy ilyen hasznos konyhai kiegészítő jelentős változást képes elérni az egész háztartás mindennapjaiban, mert több előnyt is biztosít.

A tisztított ivóvíz garantáltan egészségesebb és finomabb mint a tisztítatlan. Ezt a nagyobb biztonságot úgy érjük el vízszűréssel, hogy kedvezőbb áron és macera mentesebben készíthetjük saját otthonunkban, mint a több elterjedt alternatíva (palackos ásványvíz, kancsó). Természetesen sok tévhit kering ezekről a hasznos berendezésekről, de a tény az, hogy egy megfelelően karbantartott vízszűrő berendezés (azaz folyamatosan cseréled benne a szűrőbetéteket) nem tud rosszul működni, hiszen le szűr valamit (eltávolít), nem pedig hozzáad, mint például a víztisztító tabletta. 
Vízszűrési minőségtől függően tisztítja, szűri az ivóvizet és a végeredmény minden esetben az, hogy jobb minőséget kapunk (tudod: finomabb, egészségesebb, szennyeződés mentesebb), mint a bemeneti víz minősége, ami esetünkben a szolgáltatott vezetékes csapvíz.

 

 

Ha tehát nem elégszel meg azzal ami van és nem akarsz többet a palackos ásványvizeket hazacipelni és szennyezni ezzel tovább a környezetedet, miközben egy kisebb vagyont fizetsz érte évente, akkor a sokkal ésszerűbb megoldást választod nagyságrenddel kedvezőbb áron. Otthon tisztítod meg azt amit megiszol, vagy főzöl belőle.

 

 

Víztisztító választás helyesen.

Ahhoz, hogy csalódás mentesen válassz magadnak víztisztítót, ezekre a kérdésekre kell válaszolnod. Csak így kerülheted el, hogy elégedetlen legyél. Néha halljuk mi is, hogy elégedetlenek a vízszűrő berendezéssel, de sajnos ennek a hátterében szinte minden esetben az igényeknek és lehetőségeknek nem megfelelő víztisztító készülék választása volt.

víztisztítódiszkont

 

 1. Milyen minőségű vízszűrést szeretnél?
  Ez a folyamat legérzékenyebb része. Már a legegyszerűbb csapra szerelhető asztali berendezések is jelentős javulást okoznak a szolgáltatott víz minőségében. A beépíthető egyéb modellek ezt a minőséget még továbbjavítják és komplett szerelékkel együtt érkeznek, saját csapteleppel. Az ozmózis víztisztító rendszerek pedig a legfejlettebb összetett rendszert képviselnek.
   
 2. Hova szeretnéd elhelyezni?
  Itt már kisebb a mozgás tered. A vízszűrés minősége valamelyest meghatározza a szűrő egységgel elhelyezkedését is. Az egyszerűbb modelleket 1-2 perc alatt bárki felszerelheti a meglévő mosogató csapra. Míg a fejlettebb rendszereket a mosogató alá kell beépíteni. (ehhez a beszerelési szolgáltatást nyújtunk Budapesten és Pest megyében). 
   
 3. Mennyit szánsz a vásárlásra és fenntartásra.
  Ez is fontos dolog. Hiába veszed meg ma a legjobb víztisztítót magadnak, ha időközönként nem cseréled le benne szűrőbetéteket. 
   
 4. MEGRENDELÉS
  Add le a víztisztító megrendelésed a webáruházban, vagy telefonon a 06/30-901-7656-os telefonszámon. Rendelj akár víztisztító készülékeket, vagy hozzájuk cserebetétet, készséggel állunk rendelkezésedre.

 

 

Az általunk kínált víztisztító készülék kategóriákhoz még egy kis segítség felhasználási feltételeknek megfelelően. Itt nem a kapacitásérték a fontos, hiszen mindegyik háztartási (tehát a napi tisztított víz literben nem érdekes). Tehát tulajdonképpen nem számít, hogy hány tagú a család és mennyi vizet fogyaszt, hiszen maradunk az otthoni, háztartási léptéknél.

 • Válaszd az ASZTALI IVÓVÍZTISZTÍTÓ vízszűrő kategóriát, ha leggyorsabb megoldásra vágysz. Használatával jelentősen javul a csapvíz élvezeti értéke, mert a klórt és a mechanikai szennyeződéseket eltávolítja. Ha nem akarsz semmi fúrást, faragást, akkor ez a kategória jó neked. Megtartja az ásványi anyagokat a szűrt vízben.
 • Válaszd az EGYÉB BEÉPÍTHETŐ IVÓVÍZTISZTÍTÓ vízszűrő kategóriát, ha egy kicsit jobbat akarsz mint az ASZTALI és értelemszerűen beépíthető modell kell neked. A két kategória vízszűrési minősége nagyjából megegyezik (persze berendezése válogatja), csak az elhelyezkedés tér el. Megtartja az ásványi anyagokat a szűrt vízben.
 • Válaszd a FORDÍTOTT OZMÓZIS VÍZTISZTÍTÓ rendszereket, ha a legösszetettebb és legnagyobb szűrési biztonságot adó vízszűrő berendezés kell számodra. Ezek is beépíthető modellek, de működésük sokkal bonyolultabb és nyomásérzékenyebb. Sok háztartásba ez már felesleges szokott lenni. Nem tartja meg a tisztított vízben az ásványi anyagokat. Tudni kell ezekről a víztisztító készülékekről, hogy a legjobb minőségű vízszűrésről gondoskodnak.

Válaszd ki most, hogy számodra melyik a megfelelő, hogy ne veszítsd tovább pénzt és el tudd kezdeni az egészségesebb és macera mentesebb otthonod működtetését környezetkímélően. Ha további segítségre lenne szükséged, kérlek keress minket a 06/30-901-7656-os telefonszámon munkaidőben, vagy írj levelet az info@spartacokft.hu címre. Összetettebb feladatok esetén vállaljuk az otthoni ivóvízszűrő rendszerek tervezését is.

Ha elkavarodtál a víztisztító készülékek választása közben és tanácsadásra szorulsz, hívj fel telefonon és segítünk a legjobbat választani számodra.

 

Víztisztító készülék kategóriák

Most már sok mindent tudsz arról, hogy neked melyik a megfelelő. Csak rajtad múlik, hogy mikor kezded el az a komfortosabb életet, amit ezek a vízszűrő berendezések biztosítanak. Válaszd bármelyik berendezésünk, biztosak vagyunk benne, hogy sokkal jobb, mint az, ha tisztítatlanul iszod a csapvizet, vagy főzöl belőle. Arról nem is szólva, hogy 1-6 hónap alatt könnyedén megtérülhet számodra is, ha idáig palackos ásványvizet ivott a család.

Asztali ivóvíztisztító Asztali ivóvíztisztító
Víztisztító készülék Asztali ivóvíztisztító
Ozmózis víztisztító Ozmózis víztisztító
Víztisztító készülék Ozmózis víztisztító

Továbbfejlesztett víztisztító készülékek segítségével megszüntettük az egyes kategóriákra jellemző tipushibákat. Válaszd a SPARTACO víztisztítókat, ami a saját márkánk a víztisztításban. Ezek a berendezések még nagyobb üzemelési biztonságot és jobb minőséget garantálnak, mint a klasszikus modellek.

 

 

 

Miért fontos neked is víztisztítót használni?

Amit azonnal megtapasztalsz az az, hogy sokkal kevesebbet fogsz költeni bevásárlások során. Amennyiben idáig vásároltál folyamatosan palackos ásványvizet, akkor éves szinte tetemes pénzt hagytál a pénztárnál. Ez a következő grafikon segítségével mutatjuk be részletesebben, ahol az elterjedt alternatívákat hasonlítottuk össze a továbbfejlesztett víztisztító készülékek-el és azok szűrőbetét költségeivel.

 

Természetesen egy víztisztító berendezés meg kell először vásásrolni, ami kiadás. Ez a befektetés viszont nagyon gyorsan megtérül, hiszen az akár 250.000.-Ft-os éves ásványvíz vásárlást elfelejtheti, akinek van otthonában ilyen hasznos vízszűrő berendezés.

Amikor elméleti liter/Forint költséget nézzük, akkor még meglepőbb az eltérés. Az asztali, csapra szerelhető vízszűrő 2.-Ft/liter, a beépíthető változaté 3.-Ft/liter, míg a csúcs modern ozmózis vízszűrő is csak 4.-Ft/liter minimum szűrőbetét költséggel üzemel. 

Rendezés:
Nézet: