Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Fordított ozmózis víztisztító berendezések

 

 

A SPARTACO HIDRO  modell bizonyára jó választás lesz, ha ár/érték arányban megfelelő ozmózis víztisztító szeretne. Ha pedig a legmodernebb ozmózisos technológia (tartály nélküli, átfolyós) rendszert szeretné, akkor alacsony áron, akkor a SPARTACO 400 az ideális választás.

Mosogató pult alá szerelhető ozmózis víztisztító a legjobb háztartási ivóvíztisztító berendezés. A szinte tökéletes vízszűrési minőséget kiváló minőségű ozmózis membrán biztosítja. Ha a legjobb víztisztítót keresi, akkor csakis ozmózis rendszerű víztisztító berendezés jöhet számításba! Az átlagon felüli víztisztaságot biztosító víztisztító berendezések saját kerámiabetétes esztétikus csappal rendelkeznek, ami szépen illeszkedik a mosogatótálcához. 

Az ozmózis víztisztító berendezéseket azoknak ajánljuk, akik MINDENT szeretnének megszűrni a vezetékes csapvízből. Ennél a víztisztítási (vízszűrési) eljárásnál nagyságrendekkel hatékonyabb szűrést érünk el mint az összes többi víztisztítási típusnál.

 

 

Ozmózis víztisztítót csakis megbízható forrásból!

Sok víztisztító berendezésnél problémát okoz a folyamatos szűrőbetét és alkatrész utánpótlás. Mivel ozmózis víztisztító szakértők vagyunk, ezért eredeti cserebetétekből és gyári alkatrészekből is folyamatosan nagy ellátottsággal rendelkezünk. 

 

Ha másfajta víztisztító berendezés érdekli, akkor kérjük kattintson a linkre.

 

Rendezés:
Nézet: