Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Fordított ozmózis víztisztító berendezések

ozmózis víztisztító

Mosogató pult alá szerelhető ozmózis víztisztító a legjobb háztartási ivóvíztisztító berendezés. A szinte tökéletes vízszűrési minőséget kiváló minőségű ozmózis membrán biztosítja. Ha a legjobb víztisztítót keresi, akkor csakis ozmózis rendszerű víztisztító berendezés jöhet számításba! Az átlagon felüli víztisztaságot biztosító víztisztító berendezések saját kerámiabetétes esztétikus csappal rendelkeznek, ami szépen illeszkedik a mosogatótálcához. 

A legjobb víztisztító otthonodba egy mosogató alatti ozmózis rendszer. Ezek a hatékony és hatásos szűrők szinte tökéletes minőségű ivóvizet biztosítanak. 
A mosogató alatti ozmózis víztisztító a legjobb háztartási ivóvízszűrő. A kiváló minőségű membrán szinte tökéletes szűrési minőséget biztosít, és ez a rendszer segít elkerülni a csap- vagy kútvízben található káros vegyi anyagokat is! Ha van valami, amire mindannyiunknak szüksége van ahhoz, hogy egészségesek maradjunk, az a jóízű H2O.

Az ozmózis víztisztító berendezéseket azoknak ajánljuk, akik MINDENT szeretnének megszűrni a vezetékes csapvízből. Ennél a víztisztítási (vízszűrési) eljárásnál nagyságrendekkel hatékonyabb szűrést érünk el mint az összes többi víztisztítási típusnál.

Ozmózis víztisztítót csakis megbízható forrásból!

Sok víztisztító berendezésnél problémát okoz a folyamatos szűrőbetét és alkatrész utánpótlás. Mivel ozmózis víztisztító szakértők vagyunk, ezért eredeti cserebetétekből és gyári alkatrészekből is folyamatosan nagy ellátottsággal rendelkezünk. 

Termékeink mellé országos beszerelő és szerviz szolgáltatást biztosítunk, így önnek nem kell tövább szakembert kesnie, vagy otthon bügykölni a berendezéssel.
Sok víztisztító rendszerrel az a probléma, hogy a szűrőbetét és a pótalkatrészek gyorsan elhasználódnak. Szerencsére az ozmózis technológia szakértőiként nagy raktárkészlettel rendelkezünk eredeti csere szűrőkből.

Raktáron
185.500 Ft

A tartályos ozmózis ivóvíztisztító rendszer kényelmes, hatékony és gazdaságos megoldás az otthoni ivóvíz minőségének javítására. A folyamatos karbantartás és szűrőcserékkel nem kell foglalkozni, és a szolgáltatás garantáltan magas színvonalat biztosít.

Éves átalánydíj: 49.500.-Ft
A rendszer telepítési és üzemeltetési területe: Budapest - Pest megye
Más beszerelési területeken ettől eltérő árazás lehet. 

.
Raktáron
285.500 Ft

Az átfolyós ozmózis ivóvíztisztító rendszert szakember szereli be, nagyon hatékonyan működik és kiváló minőségű ivóvizet biztosít az egész család számára. Ez az ivóvíztisztító rendszer lehet az egyik legjobb választás az otthoni ivóvíz minőségének javítására.

Éves átalánydíj: 69500.-Ft
A rendszer telepítési és üzemeltetési területe: Budapest - Pest megye
Más beszerelési területeken ettől eltérő árazás lehet. 

.