Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Fordított ozmózis víztisztító berendezések

ozmózis víztisztító

Mosogató pult alá szerelhető ozmózis víztisztító a legjobb háztartási ivóvíztisztító berendezés. A szinte tökéletes vízszűrési minőséget kiváló minőségű ozmózis membrán biztosítja. Ha a legjobb víztisztítót keresi, akkor csakis ozmózis rendszerű víztisztító berendezés jöhet számításba! Az átlagon felüli víztisztaságot biztosító víztisztító berendezések saját kerámiabetétes esztétikus csappal rendelkeznek, ami szépen illeszkedik a mosogatótálcához. 

Az ozmózis víztisztító berendezéseket azoknak ajánljuk, akik MINDENT szeretnének megszűrni a vezetékes csapvízből. Ennél a víztisztítási (vízszűrési) eljárásnál nagyságrendekkel hatékonyabb szűrést érünk el mint az összes többi víztisztítási típusnál.

Ozmózis víztisztítót csakis megbízható forrásból!

Sok víztisztító berendezésnél problémát okoz a folyamatos szűrőbetét és alkatrész utánpótlás. Mivel ozmózis víztisztító szakértők vagyunk, ezért eredeti cserebetétekből és gyári alkatrészekből is folyamatosan nagy ellátottsággal rendelkezünk. 

Termékeink mellé országos beszerelő és szerviz szolgáltatást biztosítunk, így önnek nem kell tövább szakembert kesnie, vagy otthon bügykölni a berendezéssel.

Raktáron
59.950 Ft 49.500 Ft

Az ozmózis víztisztító berendezések alap modellje. Stabil fémvázon elhelyezett 5 lépcsős szűrőrendszer, ahol függőleges vízszűrő házakban helyezkednek el az ozmózis membrán védelmére szolgáló előszűrők. Az 50 GPD-s ozmózis membrán után még egy biztonsági aktívszenes szűrőbetét szűri a víztartályból csapolandó vizet a fogyasztás előtt. Korlátlanul bővíthető kiegészítő egységekkel. A csomag tartalmazza a beszereléshez szükséges alkatrészeket és a kerámiabetétes csaptelepet is.
Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba.

.
Raktáron
74.950 Ft 64.500 Ft
A PurePro ERS105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, ivóvíztisztító berendezés. .
Raktáron
81.950 Ft 75.500 Ft

A tartályos ozmózis víztisztítók klasszikusa nyomásrásegítő motorral. Ennek a nyomásrásegításnak köszönhetően az ozmózis membrán optimálisan víznyomással kapja a megtisztítandó vizet, amit ez által kedvezöbb vízfelhasználás mellett tisztíthat meg. 

Ez az ozmózis víztisztító minden háztartásban megállja a helyét, még abban az esetben is, ahol gyengébb a rendelkezésre álló vezetékes ivóvíz nyomása.

.
Raktáron
89.950 Ft 79.500 Ft
A PurePro ERS105P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyúval..
Raktáron
154.950 Ft 145.500 Ft

Az ozmózis víztisztító berendezések csúcsát a tartály nélküli, átfolyós rendszerű víztisztító berendezések képezik. Ennél a modellnél a megtisztított víz valós időben szűrődik át az ozmózis membránokon. Ezt a szűrési teljesítményt két darab 200GPD-s ozmózis membrán (összesen 400 GPD) és extra erős nyomásrásegítő motor biztosítja. A többi szűrőbetét „M” kategóriás, ami azt jelenti, hogy a szűrőbetét egybe van építve a szűrőházzal. Cserekor egyszerűen kicsavarjuk a régit és becsavarjuk az ujjat. A legkisebb helyigényű ozmózis víztisztító berendezésünk, ami 1-7 BAR-ig optimálisan működik.

.

Ebből a videóból sok mindent megtudhatsz az ozmózis víztisztító berendezésekről.

 

 

Ozmózis víztisztító beszerelés

 

Ebben a videóban bemutatjuk, hogy mik az ozmózis víztisztító berendezések beszerelési fázisai. Ugyan nem jelent nagy műszaki kihívást, de amennyiben nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor válaszd beszerelési szolgáltatásunkat, amit a berendezések termékoldalánál tudsz hozzá rendeli 14500.-Ft-os áron.