Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Fordított ozmózis víztisztító berendezések

ozmózis víztisztító

Mosogató pult alá szerelhető ozmózis víztisztító a legjobb háztartási ivóvíztisztító berendezés. A szinte tökéletes vízszűrési minőséget kiváló minőségű ozmózis membrán biztosítja. Ha a legjobb víztisztítót keresi, akkor csakis ozmózis rendszerű víztisztító berendezés jöhet számításba! Az átlagon felüli víztisztaságot biztosító víztisztító berendezések saját kerámiabetétes esztétikus csappal rendelkeznek, ami szépen illeszkedik a mosogatótálcához. 

Az ozmózis víztisztító berendezéseket azoknak ajánljuk, akik MINDENT szeretnének megszűrni a vezetékes csapvízből. Ennél a víztisztítási (vízszűrési) eljárásnál nagyságrendekkel hatékonyabb szűrést érünk el mint az összes többi víztisztítási típusnál.

Ozmózis víztisztítót csakis megbízható forrásból!

Sok víztisztító berendezésnél problémát okoz a folyamatos szűrőbetét és alkatrész utánpótlás. Mivel ozmózis víztisztító szakértők vagyunk, ezért eredeti cserebetétekből és gyári alkatrészekből is folyamatosan nagy ellátottsággal rendelkezünk. 

Termékeink mellé országos beszerelő és szerviz szolgáltatást biztosítunk, így önnek nem kell tövább szakembert kesnie, vagy otthon bügykölni a berendezéssel.

Legjobb tartályos és átfolyós rendszerű ozmózis víztisztító berendezésünk:

tartályoz ozmózis víztisztító   átfolyós ozmózis víztisztító
Raktáron
Ozmózis víztisztító 100 GPD-s membránnal 5 fázisban tisztítja a vizet.

Vételár: 149500.-Ft
Fenntartási költség: 39500.-Ft/év (általánydíj)

.
Raktáron
Ozmózis víztisztító 600 GPD-s membránnal 7 fázisban tisztítja a vizet.

Vételár: 199500.-Ft
Fenntartási költség: 49500.-Ft/év (általánydíj)

.
Raktáron

Az ozmózis víztisztító berendezések alap modellje. Stabil fémvázon elhelyezett 5 lépcsős szűrőrendszer, ahol függőleges vízszűrő házakban helyezkednek el az ozmózis membrán védelmére szolgáló előszűrők. Az 50 GPD-s ozmózis membrán után még egy biztonsági aktívszenes szűrőbetét szűri a víztartályból csapolandó vizet a fogyasztás előtt. Korlátlanul bővíthető kiegészítő egységekkel. A csomag tartalmazza a beszereléshez szükséges alkatrészeket és a kerámiabetétes csaptelepet is.
Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén.

.
Raktáron

Vételár: 85990.-Ft

A tartályos ozmózis víztisztítók klasszikusa nyomásrásegítő motorral. Ennek a nyomásrásegításnak köszönhetően az ozmózis membrán optimálisan víznyomással kapja a megtisztítandó vizet, amit ez által kedvezöbb vízfelhasználás mellett tisztíthat meg. 

Ez az ozmózis víztisztító minden háztartásban megállja a helyét, még abban az esetben is, ahol gyengébb a rendelkezésre álló vezetékes ivóvíz nyomása.
Ajánlott max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén.

.
Raktáron

Vételár: 159500.-Ft

Az ozmózis víztisztító berendezések csúcsát a tartály nélküli, átfolyós rendszerű víztisztító berendezések képezik. Ennél a modellnél a megtisztított víz valós időben szűrődik át az ozmózis membránokon. Ezt a szűrési teljesítményt két darab 200GPD-s ozmózis membrán (összesen 400 GPD) és extra erős nyomásrásegítő motor biztosítja. A többi szűrőbetét „M” kategóriás, ami azt jelenti, hogy a szűrőbetét egybe van építve a szűrőházzal. Cserekor egyszerűen kicsavarjuk a régit és becsavarjuk az ujjat. A legkisebb helyigényű ozmózis víztisztító berendezésünk, ami 1-7 BAR-ig optimálisan működik.
Ajánlott vezetékes csapvíz esetén.

.
Raktáron
79.500 Ft 69.500 Ft
A PurePro ERS105 háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, ivóvíztisztító berendezés.
Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén. 
.
Raktáron
78.500 Ft 73.500 Ft
Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén..
Raktáron
79.500 Ft
Ajánlott 4 BAR fölötti max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén..
Raktáron
99.950 Ft 89.500 Ft
A PurePro ERS105P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős, ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyúval.
Ajánlott max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén.
.
Raktáron
991.950 Ft 93.500 Ft
Ajánlott max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén..
Raktáron
104.950 Ft 94.500 Ft
Ajánlott max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén..

Az ozmózis víztisztító berendezések a szinte tökéletes vízszűrés miatt megszűrik a vízkövet/vízkeménységet okozó anyagokat is. Ezért a víztisztításért felelős ozmózis membránt (0,0001 mikronos résméret) a szűrési folyamat közben öblíti a rendszer. Így megakadályozható a membrán gyors bedugulása és elérhető a 2-3 éves élet tartama is. A selejtvíz/tisztított víz arány általában 4/1 érték, ami nagyban függ a bemeneti víz minőségétől és nyomásától. Az esetleges víztartály telitetségétől és levegő nyomásától. Ettől eltérő arányszámok előfordúlhatnak, ami általában felhasználási hely függő.
A megadott értékek becsült és globális értékek, nem pillanatnyi állapotra vonatkoznak. Bővebb információ itt található >>

 

Ebből a videóból sok mindent megtudhatsz az ozmózis víztisztító berendezésekről.

 

 

Ozmózis víztisztító beszerelés

 

Ebben a videóban bemutatjuk, hogy mik az ozmózis víztisztító berendezések beszerelési fázisai. Ugyan nem jelent nagy műszaki kihívást, de amennyiben nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor válaszd beszerelési szolgáltatásunkat, amit a berendezések termékoldalánál tudsz hozzá rendeli 14500.-Ft-os áron.