Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ár:
285.500 Ft

Ivóvíz védelmi rendszer - 3

Ár:
285.500 Ft
Átfolyós ozmózis ivóvíztisztító + UV-C lámpával, díjmentes beszereléssel

Gyorsan és egyszerűen eltávolítja a szennyeződéseket a csapvízből. Ráadásul az egyedi kialakításnak köszönhetően még kisebb helyen is telepíthető.
Miért várjon? Adja meg magának azt a nyugalmat, amely azzal a tudattal jár, hogy tiszta, tiszta vizet iszik, és válassza ezt a berendezést még ma.

.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Megbízható víztisztító rendszert keres, amely a legkeményebb szennyeződésekkel is megbirkózik? Ne keressen tovább! Ozmózis rendszerünk nagy teljesítményű nyomásmotorral és megnövelt összkapacitású, 600 GPD ozmózis membránnal van felszerelve, így az egyik leghatékonyabb rendszer a piacon. És mivel tudjuk, hogy a hely szűkös lehet, egyedülálló kialakításunk lehetővé teszi a telepítést még kisebb helyeken is. Ráadásul a karbantartási szolgáltatásunk részét képező éves szűrőbetétcserével verhetetlen, az ivóvízbiztonság garantált.

A rendszer egyedi felépítése lehetővé teszi, akár kisebb helyekre történő beszerelést is. Mivel vízszűrő egységei horizontálisan vannak egy konzolra felszerelve, ezért nagyon helytakarékos megoldás.

Beszerelést automatikusan biztosítunk a berendezéshez, így a felhasználónak már ezzel nem kell bajlódnia. (a beszerelés pontos időpontját a beszerelést végző szakember egyezteti le)

A szűrőbetét cseréket általánydíjas karbantartás keretében, évente végezzük a beszereléstől számított minden évforduló napján (+/-10nap). Ennek alap ára 69.500.-Ft/év, ami tartalmazza a szükséges szűrőbetétek árát, a kiszállási és munkadíjat is. Az aktuális karbantartással kapcsolatban mi keressük telefonon és egyeztetjük a munkavégzés pontos időpontját.

Garancia és jótállás: Erre a berendezésre egyedülálló és teljeskörű garanciát biztosítunk.
Mivel folyamatosan mi végezzük a berendezés karbantartását (évente egyszer) ezért ingyenesen kivonuló szervizszolgáltatást is biztosítunk a folyamatos és megbízható üzemeltetés érdekében. Ez annyit jelent, hogy bármely rendeltetésszerű használat mellett fellépő problémát ingyenesen hárítunk el. Sem kiszállási díjat, sem pedig a csere alkatrész árát nem kell kifizetnie a felhasználónak. Ezt természetesen csak akkor tudjuk garantálni, ha minden tervezett karbantartást elvégeztünk a berendezésen.

Ezeket a szennyeződéseket távolítja el a vezetékes csapvízből: gyógyszermaradványok, hormonok, mikroműanyag és minden 0,0001 mikronnál nagyobb részecske, íz és szagrontó anyagok, klór és származékai, ólom és nehézfémek, azbeszt, arzén, nitrit/nitrát, műtrágya, méreg, szerves anyagok

Ez a vízszűrési eljárás a legmagasabb szintű szűrt ivóvizet képes otthonában előállítani, mert megszűr MINDEN szennyeződést ami a 0,0001 mikronos résméretű vízszűrőjén már nem képes áthatolni.

A víztisztító rendszer felépítése: 7 lépcsős vízszűrő egységek konzolra szerelve, csaptelep és beszerelési tartozékok.
Valamint nyomásrásegítő motor és LCD solenoid szelepes vezérlés.

FONTOS! A készülék működéséhez 220-os csatlakozás szükséges.

A 7 lépcsős szűrési fázis felépítése: 5 mikronos PP előszűrő, GAC aktívszén előszűrő, 1 mikronos PP előszűrő, 3x200 GPD ozmózis membrán, aktívszén utószűrő.Az ozmózis víztisztító berendezések a szinte tökéletes vízszűrés miatt megszűrik a vízkövet/vízkeménységet okozó anyagokat is. Ezért a víztisztításért felelős ozmózis membránt (0,0001 mikronos résméret) a szűrési folyamat közben öblíti a rendszer. Így megakadályozható a membrán gyors bedugulása és elérhető a 2-3 éves élet tartama is. A selejtvíz/tisztított víz arány általában 4/1 érték, ami nagyban függ a bemeneti víz minőségétől és nyomásától. Az esetleges víztartály telitetségétől és levegő nyomásától. Ettől eltérő arányszámok előfordúlhatnak, ami általában felhasználási hely függő.
A megadott értékek becsült és globális értékek, nem pillanatnyi állapotra vonatkoznak. Bővebb információ itt található >>
A bemutatott képek/videók illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Csupán szemléltetés céljára szolgálnak.

A felhasznált vizuális anyag illusztráció!

Aggódik az ivóvíz minősége miatt, de tanácstalan melyik berendezést válassza?

Megértjük, hogy Ön a legjobbat szeretné biztosítani családja számára, és ebbe beletartozik a tiszta ivóvízhez való hozzáférés is. Ezért olyan rendszereket kínálunk, amely nemcsak megtisztítja a vizet, hanem eltávolítja a káros szennyeződéseket is. Soha többé nem kell aggódnia a baktériumok, vírusok vagy más szennyeződések miatt.
Rendszereinkoptimalizáltak, így nyugodt lehet, hogy ez valóban okos befektetés lesz.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma egy ingyenes konzultációért! Segítünk megtalálni az Ön igényeihez otthonához legmegfelelőbb rendszert.

 
.

NNK vízbiztonsági engedély 69314-5/2021/KTEF

Paraméterek

NNK vízbiztonsági engedély 69314-5/2021/KTEF

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Díjmentes beszrelés és folyamatos garancia.

Dobja fel háztartását egy ivóvíztisztító rendszer beszerzésével! Olyan rendszereket ajánlunk Önnek, amelyek optimalizáltak és hibajavítottak. Díjmentesen telepítjük és az éves karbantartás és szűrőbetét cserét átalánydíjban végezzük. így nem kell aggódnia semmilyen plusz költség miatt. Ráadásul mindig tiszta és biztonságos ivóvízhez juthat, mindenféle gond nélkül. víztisztító berendezés beszerelés