Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ár:
125.500 Ft

Youtube videók

Ozmózis ivóvíztisztító nyomásrásegítővel 501P BESZERELÉSSEL

Ár:
125.500 Ft
Kapható választék:
BESZERELÉS:

Vételár: 110990.-Ft

A tartályos ozmózis víztisztítók klasszikusa nyomásrásegítő motorral. Ennek a nyomásrásegításnak köszönhetően az ozmózis membrán optimálisan víznyomással kapja a megtisztítandó vizet, amit ez által kedvezöbb vízfelhasználás mellett tisztíthat meg. 

Ez az ozmózis víztisztító minden háztartásban megállja a helyét, még abban az esetben is, ahol gyengébb a rendelkezésre álló vezetékes ivóvíz nyomása.
Ajánlott max. 6 fős háztartásokba vezetékes csapvíz esetén.

.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

Miért tőlünk vásárolj?

Budapesti és Pest megyei beszerelés és szűrőcsere Garanciával vállaljuk
Technikai támogatás Hívja a +36309017656 -os telefonszámot
Ozmózis ivóvíztisztító specialisták vagyunk 2007 óta

Leírás és Paraméterek

 

 

ozmózis víztisztító 105

A PurePro 105-ös ozmózis víztisztítónak a nyomásresegítő pumpával ellátott változata. Ennek köszönhetően 1-7 BAR közötti vezetékes víznyomás értéken is optimálisan működik. Ajánlatos olyan helyeken, ahol gyenge a rendelkezésre álló víznyomás. A berendezés emelt kapacitású (80GPD) ozmózis membránnal van ellátva az ideális működés érdekében.

A PurePro 105P ozmózis víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyúval felszerelve.

Teljesen ugyanazt tudja, mint a RO víztisztító nyomásfokozó nélküli változata (PurePro RO105), a különbség annyi, hogy ezt a változatot olyan helyekre javasoljuk alkalmazni, ahol a hálózati víznyomás túl alacsony (3 bar alatti, pl.: fúrt kút esetében). A megfelelő víznyomást itt egy nyomásfokozó szivattyú biztosítja. Működtetéséhez a nyomásfokozó szivattyú miatt elektromos áram szükséges. A nagyobb nyomás miatt kisebb a szennyvízként elfolyó, ún. "technikai víz" mennyisége, így működtetése gazdaságosabb lehet, mint a nyomásfokozó nélküli RO víztisztítóé.

Az ozmzózis víztisztító felépítése a jól bevált klasszikus felépítmény. Három előszűrő egység után az ozmózis membrán, valamint egy aktívszenes utószűrő végzi a víztisztítást. A puffer víztartály itt is a megszokott bruttó 12 literes. Ennél a víztisztító készüléknél nem lehet kérdés, hogy beválik-e, hiszen minden körülmények között stabilan működik a nyomásrásegítő motorjának köszönhetően.

A PurePro RO-105P háztartási ozmózis víztisztító standard jellemzői:

Az ozmózis víztisztító tisztítórész 5 lépcsője

1. lépcső/ 5 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs, átlátszó -UV-szűrős- szűrőházzal)
2. lépcső/ aktívszén (GAC) előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházzal)
3. lépcső/ 1 mikronos polipropilén előszűrő (10", dupla O-gyűrűs szűrőházzal)
4. lépcső/ RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap)
5. lépcső/ aktívszén utószűrő házban

A PurePro RO-105P 5 lépcsős tisztítórész tartókonzolja fémből(!) készül, a stabil rögzítés végett.
A tartály: 12 literes, anyaga fém, belül speciális teflon bevonattal (!) (NSF és CE minősítések).
Megengedett hálózati víznyomás: 1-7 bar.
Kapacitás: 120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).
A tisztavíz csaptelep: FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).
A PurePro RO-105P háztartási RO víztisztító tömege összesen: 14 kg.

Garanciák: 2 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)

 

A PurePro RO105P háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza:

1 db 5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel és nyomásfokozó szivattyúval, 1 db tartály, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és 1 db szűrőház kulcs, továbbá részletes, magyar nyelvű Gépkönyv. ( Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)

Beszerelés:

A víztisztító berendezésre saját beszerelés esetén is a fent közölt garanciák az érvényesek, a  Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.
Ha szakemberünk általi beszerelést kér, azt alul, a  kosárba helyezés előtt, az Elérhető opcióknál kiválaszthatja; ugyanott megtalálja a beszerelés költségeit is.

Karbantartás:

A PurePro RO-105P háztartási RO víztisztító berendezés különösebb karbantartást nem igényel, a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez az alábbi időközönként azonban a szűrőbetéteket cserélni szükséges:

  • az első 3 és 1 utolsó szűrőbetétjét: 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén). A 4 db-os szűrőszettet és árát itt megtekintheti: F-SZETT-4 >>
  • a RO membránját 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén). Az 50GPD-s RO membránt és árát itt megtekintheti: TLC-50 >>

A szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez alkalmazhatunk természetes fertőtlenítőszert is, pl: grapefruitmag kivonatot vagy Ezüstkolloidot. Mindkettő nevezetes a gomba- és baktériumölő képességéről. Fertőtlenítő Ezüstkolloid termékünket itt megtekintheti: KoMiTo Ezüstkolloid >>

Minősítések: CE, WHO, NSF, WQA, FDA ÁNTSZ
Gyártó: PurePro USA Corp.

Megvásárolható kiegészítők a PurePro RO-105P háztartási RO víztisztítóhoz:

  1. Biokerámia energetizáló egység. A terméket itt megtekintheti INFRA-RED >>
  2. Visszasózó egység. A terméket itt megtekintheti AIMRO >>
  3. Lúgosító egység. A terméket itt megtekintheti CL-PH >>
  4. Sterilizáló UV-lámpa készlet. A terméket itt megtekintheti UV >>

tartályos ozmózis víztisztító

Az ozmózis víztisztító berendezések a szinte tökéletes vízszűrés miatt megszűrik a vízkövet/vízkeménységet okozó anyagokat is. Ezért a víztisztításért felelős ozmózis membránt (0,0001 mikronos résméret) a szűrési folyamat közben öblíti a rendszer. Így megakadályozható a membrán gyors bedugulása és elérhető a 2-3 éves élet tartama is. A selejtvíz/tisztított víz arány általában 4/1 érték, ami nagyban függ a bemeneti víz minőségétől és nyomásától. Az esetleges víztartály telitetségétől és levegő nyomásától. Ettől eltérő arányszámok előfordúlhatnak, ami általában felhasználási hely függő.
A megadott értékek becsült és globális értékek, nem pillanatnyi állapotra vonatkoznak. Bővebb információ itt található >>

.

A PurePro RO-105P háztartási RO víztisztító méretei
Az 5 lépcsős tisztító rész
- magassága 48 cm
- szélessége 37 cm
- mélysége 20 cm
A 12 literes tartály
- magassága 43 cm
- átmérője 28 cm

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 27.
3 éve használjuk. Semmi probléma nem fordult elő. A vezetékes vizet már nem tudjuk meginni. Szűrőcsere alkalmával látom mi van a rendszerben. Hamarabb kellett volna megvenni.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 10.
Óvodánk számára nemrégiben vásároltuk ezt a készüléket. Sajnos településünkön igen rossz az ivóvíz minősége. Most nyílt lehetőségünk arra, hogy egy ilyen víztisztítógépet beszerezzünk aminek a segítségével gyermekeinknek finom, tiszta, egészséges vizet adhatunk. Az összeszerelése, a leírások alapján nagyon könnyen ment. Az első fogyasztás után a gyerekek maguktól mondták, hogy milyen tiszta és milyen jó ízű a víz. Jómagam nevében csak ajánlani tudom ezt a tisztítót kisebb intézményekbe is. Nem bántam meg, hogy ettől a cégtől vásároltam, mert nagyon kedvesek, gyorsak és segítőkészek voltak. Még egyszer köszönöm.