Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ivóvíztisztító rendszer jól megtervezve.

Nagyon sok évvel ezelőtt, amikor még csak “gyári” és mindenki által kínált víztisztító berendezéseket forgalmaztunk mi is, vetődött fel bennünk a kérdés, hogy miért tőlünk rendelnének víztisztító rendszereket az emberek. Miben vagyunk mások, mint a konkurenciáink, akiknek száma napról, napra gyarapodik. A webáruház készítés egyszerűsége miatt, pedig már akkora a túlkínálat víztisztító berendezésből, hogy nagyon nehezen lehet kitalálni azt, hogy a megrendelő honnan fog vásárolni, hiszen még az árak is megegyeznek. Tulajdonképpen nincsen semmilyen eltérés. Ami esetleg van, az csak a weboldal kinézetében mutatkozik meg.
Figyelmesek lettünk arra, hogy egyre több vásárlónk, szeretné átalakítani a rendelt ivóvíztisztító berendezését, mert az adott változtatást jónak, vagy jobbnak ítélte a “gyári” állapotnál. Ez hasonló, amikor mi “tervezzük meg” az új autónkat a márkakereskedő weboldalán, vagy a mobiltelefonunk gyári beállításait felülbíráljuk, mert nekünk másik csengőhang, vagy háttérvilágítás kell, mint amit a valós tervezők kigondoltak.
Az igazságot megvallva, néha ezek a megrendelők által módosított paraméterek és alkatrészen nem illeszkedtek a végső nagy célhoz tökéletesen, hiszen így már nem működött optimálisan a víztisztító, vagy az ivóvíz minősége drasztikusan romlott. Olyan “összeállítás” is született, ami ugyan működött és a víztisztaság is jó volt (azaz nem változott), viszont nagyon pazarló kivitere sikerült. Tehát jóval olcsóbb lett volna nem változtatni a víztisztítón, mintsem ezeket a pazarló (és felesleges) változtatásokat végrehajtani.
Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog