Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Ivóvíztisztító és vízszűrő berendezések [K1]


Víztisztító berendezést jól választani egyszerűbb mint gondolnád!

 

.          .


 

Hatékony ivóvíztisztító berendezések otthoni használata minden vizet fogyasztónak fokozottan ajánlott. Tehát nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem, hogy mikor lesz neked is otthon ivóvíztisztító berendezésed.
Mielőtt megrendelnéd TE is a víztisztítódat, az alábbi kérdésekre kell válaszolnod, hogy elkerüld az esetleges csalódást. Mivel sok szempontból eltérő igények és elvárások lépnek fel, ezért fontos, hogy őszintén válaszold meg magadnak ezeket a kérdéseket. A konkrét modell megtalálásában pedig ez után segítünk.

 

 1. Mit szeretnél megszűrni a vízből?

  A SPARTACO CERAMIC akkor ideális választás, ha a vezetékes víz ízét jelentősen szeretnéd fokozni, megszűrve a mechanikai lebegőanyagokat (rozsda, iszap és minden más ami a leválhat a vízvezeték hálózatról.) 0,5 mikronos kerámia szűrőközeg utáni aktívszenes vegyi szűrés következik, ami hatalmas javulást képes garantálni.
  A SPARTACO ULTRA 6 fázisban szűri és lágyítja is a bemeneti vizet. Található még benne 0,01 mikronos öblíthető ultraszűrő is, ami drasztikusan növel a szűrt víz megbízhatóságát.
  A SPARTACO HIDRO pedig megszűr MINDENT, ami nem H2O. 0,0001 mikronos résméretű ozmózis membránja, valamint mechanikai és vegyi szűrőegységei hatékonyan dolgoznak és a legjobb szűrt/tisztított vizet produkálják, amit csak elérhetsz háztartásodban.
  Válaszd bármelyiket is, jelentős javulást okozol a bemeneti ivóvíz tisztasághoz képest. 
   
 2. Hol szeretnéd elhelyezni a víztisztító berendezést?

  Amennyiben a csapra szerelhető modellt választod, akkor a SPARTACO CERAMIC jelenti a csúcsot. Rendkívül helytakarékosan elhelyezhető a mosogató mellett.
  Amennyiben az utóbbit választod (SPARTACO ULTRA, vagy SPARTACO HIDRO), akkor természetesen adunk hozzá egy speciális csapot is, amit a mosogató tálcád sarok részébe illeszthetsz. A berendezésből nem látszik semmi, csak egy esztétikus csap.
   
 3. Mennyi pénzt szánsz a fenntartási költségekre?

  - SPARTACO CERAMIC csapra szerelhető víztisztító kerámia 0,5 mikronos és vegyi szűréssel 2.-Ft/liter
  - SPARTACO ULTRA beépíthető víztisztító rendszer gyantás vízlágyító egységgel és ultraszűréssel 4.-Ft/liter
  - SPARTACO HIDRO automata ozmózis víztisztító rendszer 6.-Ft/liter
  Ezekkel a folyamatos szűrőbetét költségekkel kell számolnod ahhoz, hogy nálad is megbízhatóan működjenek prémium víztisztító berendezéseink.
  Válaszd bármelyik berendezésünket, abban biztos lehetsz, hogy biztonságosabb és egészségesebb ivóvizet készítesz otthonodban, mint bármelyik alternatívájával (palackos víz minimum 40.-Ft/liter, vízszűrő kancsó 15.-Ft/liter) ami még sokkal finomabb is.
   

 

A 3 fő kategória, amiben TE sem fogsz csalódni.

 

Azért hoztuk létre évekkel ezelőtt ezt a 3 fő kategóriát, hogy az érdeklődők könnyebben tudjanak választani igényeiknek megfelelően. Lehet, hogy a fentiek hatására már kezd kialakulni benned arról valamilyen kép, hogy neked melyik víztisztító berendezés lenne megfelelő. De még itt nincs vége, mert mindent megteszünk azért, hogy biztosra mehess...
Elérkeztünk oda, ahol az érdeklődők nagy része le is morzsolódik. Tehát ha idáig eljutottál, akkor te azon 10%-ba tartozol, aki komolyan gondolja azt, hogy tesz valamit a saját és családja egészségéért, valamint még a környezetet is jelentősen kímélni szeretné Ugyan rengeteg cég és webáruház kínál víztisztító berendezéseket, de tulajdonképpen 3 fő kategóriát lehet megkülönböztetni belőlük. Láthatsz akármilyen felépítésű, vagy kinézetű víztisztítót, azt biztos be lehet sorolni az általunk használt 3 fő kategóriába. 

 

 1. Asztali, csapra szerelhető víztisztító berendezés.
  Ideális választás neked, ha a rendelkezésre álló hely nagyon kicsi és/vagy nem szeretnéd beépíteni. Mivel maximum 60 másodperc alatt használatba is lehet venni, ezért hasznos megoldás bárkinek, aki a legkevesebb macerával szeretné megoldani az otthoni ivóvíz tisztítását.
  A kategória leghatékonyabb modellje a SPARTACO CERAMIC

   
 2. Beépíthető víztisztító berendezés.
  FONTOS! Ezek még nem ozmózis víztisztító rendszerek, habár azok is beépíthető modellek. 
  Azoknak ajánlott, akik már beépíthető rendszert szeretnének több fázisú vízszűréssel (saját csapteleppel) és nagyon kicsi a rendelkezésre álló hely.
  A kategória leghatékonyabb modellje: SPARTACO ULTRA
   
 3. Ozmózis víztisztító rendszer.
  A háztartási ivóvíztisztító berendezések csúcsa.
  Azoknak ajánlott, akik beépíthető rendszert szeretnének több fázisú vízszűréssel (saját csapteleppel) és viszonylag nagy a rendelkezésre álló hely.
  A kategória leginnovatívabb modellje: SPARTACO HIDRO

 

Természetesen lehetnek elérő modellek a cégek kínálatában, de ez az a 3 fő kategória, amibe mindegyik víztisztító berendezést sorolni. Mint szinte minden termék esetében a víztisztító berendezéseknél is érdemes legalább a közép/felső kategóriát megcélozni, amikor vásárlási szándék lép fel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt megterkintheted videón is.

 

Milyen lehetőségeid vannak?

 

Most már mindent tudsz ahhoz, hogy csalódás mentesen választhass TE is magadnak otthoni ivóvíztisztító berendezést, amit a vezetékes csapvíz megtisztítására használhatsz.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: adwords