Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Termékek Menü
06309017656

Ivóvíztisztító és vízszűrő berendezések [K1]


Víztisztító berendezést jól választani egyszerűbb mint gondolnád!

 

.          .


 

Hatékony ivóvíztisztító berendezések otthoni használata minden vizet fogyasztónak fokozottan ajánlott. Tehát nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem, hogy mikor lesz neked is otthon ivóvíztisztító berendezésed.
Mielőtt megrendelnéd TE is a víztisztítódat, az alábbi kérdésekre kell válaszolnod, hogy elkerüld az esetleges csalódást. Mivel sok szempontból eltérő igények és elvárások lépnek fel, ezért fontos, hogy őszintén válaszold meg magadnak ezeket a kérdéseket. A konkrét modell megtalálásában pedig ez után segítünk.

 

 1. Mit szeretnél megszűrni a vízből?
  Szinte ez a legfontosabb kérdés ha víztisztító választásról van szó. Itt jelölheted meg, hogy milyen minőségű ivóvizet szeretnél. Mondhatjuk úgy is, hogy mennyire akarod biztonságossá tenni az ivóvizedet. 
  Van aki MINDENT szeretne megszűrni a vezetékes csapvízből, valaki pedig csak a kellemetlen ízért és szagért felelős anyagokat. Válaszd bármelyiket is, abban biztos lehetsz, hogy jelentősen jobb minőségű (és finomabb), valamint egészségesebb ivóvizet fogsz kapni környezetkímélően, mint az amit most használsz.
  A SPARTACO CERAMIC akkor ideális választás, ha a vezetékes víz ízét jelentősen szeretnéd fokozni, megszűrve a mechanikai lebegőanyagokat (rozsda, iszap és minden más ami a leválhat a vízvezeték hálózatról.) 0,5 mikronos kerámia szűrőközeg utáni aktívszenes vegyi szűrés következik, ami hatalmas javulást képes garantálni.
  A SPARTACO ULTRA 6 fázisban szűri és lágyítja is a bemeneti vizet. Található még benne 0,01 mikronos öblíthető ultraszűrő is, ami drasztikusan növel a szűrt víz megbízhatóságát.
  A SPARTACO HIDRO pedig megszűr MINDENT, ami nem H2O. 0,0001 mikronos résméretű ozmózis membránja, valamint mechanikai és vegyi szűrőegységei hatékonyan dolgoznak és a legjobb szűrt/tisztított vizet produkálják, amit csak elérhetsz háztartásodban.
  Válaszd bármelyiket is, jelentős javulást okozol a bemeneti ivóvíz tisztasághoz képest. 
   
 2. Hol szeretnéd elhelyezni a víztisztító berendezést?
  A víztisztításban a mai napig (és még nagyon sokáig) a méret a lényeg. Értelemszerűen egy összetettebb "komolyabb" rendszert nem lehet minimális helyre hordozható kompakt méretben kivitelezni. 
  Döntsd el, hogy a meglévő mosogató csapodra felszerelve, vagy a mosogató alá szeretnéd elhelyezni a víztisztító berendezésedet.
  Amennyiben a csapra szerelhető modellt választod, akkor a SPARTACO CERAMIC jelenti a csúcsot. Rendkívül helytakarékosan elhelyezhető a mosogató mellett.
  Amennyiben az utóbbit választod (SPARTACO ULTRA, vagy SPARTACO HIDRO), akkor természetesen adunk hozzá egy speciális csapot is, amit a mosogató tálcád sarok részébe illeszthetsz. A berendezésből nem látszik semmi, csak egy esztétikus csap.
   
 3. Mennyi pénzt szánsz a fenntartási költségekre?
  Bizony erről is beszélnünk kell. Nem elég ugyanis megvásásrolni egy víztisztítót, azt folyamatosan üzemeltetned is kell. Ez annyit jelent, hogy adott időközönként (általában évente) vízszűrő betétek kell cserélned a készülékedbe.
  Ez a folyamatos költség garantáltan nagyságrendekkel alacsonyabb lesz mint bármelyik alternatíva (palackos víz, vízszűrő kancsó) éves költsége. Az átláthatóság és összehasonlítás kedvéért mi ezt a költséget Ft/liter árra vetítettük vissza.
  - SPARTACO CERAMIC csapra szerelhető víztisztító kerámia 0,5 mikronos és vegyi szűréssel 2.-Ft/liter
  - SPARTACO ULTRA beépíthető víztisztító rendszer gyantás vízlágyító egységgel és ultraszűréssel 4.-Ft/liter
  - SPARTACO HIDRO automata ozmózis víztisztító rendszer 6.-Ft/liter
  Ezekkel a folyamatos szűrőbetét költségekkel kell számolnod ahhoz, hogy nálad is megbízhatóan működjenek prémium víztisztító berendezéseink.
  Válaszd bármelyik berendezésünket, abban biztos lehetsz, hogy biztonságosabb és egészségesebb ivóvizet készítesz otthonodban, mint bármelyik alternatívájával (palackos víz minimum 40.-Ft/liter, vízszűrő kancsó 15.-Ft/liter) ami még sokkal finomabb is.
   

 

A 3 fő kategória, amiben TE sem fogsz csalódni.

 

Azért hoztuk létre évekkel ezelőtt ezt a 3 fő kategóriát, hogy az érdeklődők könnyebben tudjanak választani igényeiknek megfelelően. Lehet, hogy a fentiek hatásáramár kezd kialakulni benned 
Elérkeztünk oda, ahol az érdeklődők nagy része le is morzsolódik. Tehát ha idáig eljutottál, akkor te azon 10%-ba tartozol, aki komolyan gondolja azt, hogy tesz valamit a saját és családja egészségéért, valamint még a környezetet is jelentősen kímélni szeretné Ugyan rengeteg cég és webáruház kínál víztisztító berendezéseket, de tulajdonképpen 3 fő kategóriát lehet megkülönböztetni belőlük. Láthatsz akármilyen felépítésű, vagy kinézetű víztisztítót, azt biztos be lehet sorolni az általunk használt 3 fő kategóriába. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt megterkintheted videón is.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: adwords
Feliratkozás