Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

KLÓRMENTESÍTŐ 1.0 ivóvíztisztító

Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2018. december 21.
Nagykapacítású ivóvízszűrő kisberendezés, ami a vezetékes csapvizet teszi klór és lebegőanyag mentessé. Ajánlott minden vezetékes vízhálózaton.

Leírás és Paraméterek

Bármely, vezetékes ivóvizet használó háztartásba fokozottan ajánlott. Eltávolítja a klórt és az egyéb mechanikai szennyező anyagokat, miközben a szűrt víz ásványi anyag tartalmát megtartja.

 

A követkető anyagokat távolítja el a csapvízből:

Eltávolit minden íz és szaghatást okozó anyagot a vezetékes csapvízből. A klórt és a szerves vegyületeket 98%-ban és kiszűri a rákkeltő trihalomentánokat (THM) és trihaloetilént is.
Továbbá:

  • ólom, réz 90%
  • klór, kloroform, lindan, DDT, atrazin 99%
  • az elszineződést okozó anyagok (homok, rozsda, iszap)
  • oldott szerves szennyeződéseket (kőolajszármazék, benzol, növényvédő szerek)
  • oldott gázokat
  • műtrágyaszármazékokat
  • fenolokat - ezáltal a kellemetlen íz és szag anyagokat
  • azbeszt és korlátozott mértékben a nehézfémeket

 

Tudományos kísérletek alátámasztották, hogy ezek a THM vegyületek, határérték feletti megjelenése az ivóvízben okozhat szív- és érrendszeri betegségeket, felelős lehet daganatos betegségek (főleg emésztőrendszeri daganatok, hólyagrák) kialakulásaiért is. Tudományos kísérletek folyamán bizonyítást nyert, hogy ezek laboratóriumi állatoknál rákkeltő hatásúak.

Trihalogénmetánok melléktermékként elsősorban a víz klórral történő fertőtlenítése során keletkeznek. Ezeket a vegyületeket összefoglalóan klórozási (fertőtlenítési) mellékterméknek is nevezik, a kezelt vízben levő szerves anyag és a klór közötti reakció eredményeként jönnek létre. Epidemiológiai tanulmányok alapján kapcsolat teremthető a vízkezelés során keletkező trihalogénmetánok és egyes káros egészségi hatások között. A trihalogénmetánok azonban csak egy csoport a több száz lehetséges fertőtlenítési melléktermék közül, de azt még nem tisztázták egyértelműen, hogy ezek közül melyek a legvalószínűbb okozói a fenti hatásoknak. (forrás: WIKIPEDIA).

 

A fentiek tudatában ésszerű és a fertőtlenítőszet kivonni az ivóvízből és nem meginni.

 

Ezzel együtt, feleslegessé teszi a további palackos vizás vásárlást, ami a legolcsóbb kategóriában is 40.-Ft / liter.

 

A videón látható, hogy csupán 1 perc felszerelni bármely standard (22/24) csaptelepre ezt a hasznos eszközt. A Mosogatócsap lehet akár belső, kár külső menetes, mert a mellékelt fém adaptergyűrű segítségével mind a két tipusú csapra felszerelhető.

Ebből is láthatod, hogy te is képes leszel otthonodban felszerelni a standard konyhai mosogatócsapodra a klórmentesítőt. A szűrőcsere is ilyen egyszerű. Csak szétcsavarod és a régi elhasználódott szűrőegységet kiveszed és az újat pedig peteszed. Ha pedig megakadnál a folyamatban, akkor hívd ügyfélszolgálatunkat és készségesen segítünk.

 

 

 

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink biztonságban érezhessék magukat. Ezért nálunk természetes, hogy hosszútávon biztosítani tudjuk a megfelelő minőségű szűrőbetéteket, valamint gyári alakatrészeket is. 

 

PRÉMIUM ÜGYFÉLTÁMOGATÓ RENDSZER

A munkánk nem ér véget a víztisztító berendezés kiszállításakor. 
Ezt támassza alá, hogy folyamatos ügyfél szolgálatot tartunk fenn, amit minden ügyfelünknek jelentős könnyedséget és biztonságot jelent. Legyen az akár beszerelési/karbantartási művelet, felkészült telefonos ügyfél szolgálatunk hathatós segítséget nyújt.
Keressen minket irodánkban (1183. Budapest, Gyömrői út 89.), vagy a 06/30-901-7656-os telefonszámon.

 

SAJÁT SZERVIZ ÉS TECHNIKUS GÁRDA / GARANCIA

A víztisztító berendezések esetleges fellépő hibáját saját szervizünkben oldjuk meg. A megnövelt és folyamatosan megujúló garanciaidőnk alatt ügyfeleinknek 0.-Forintjába kerül a bevizsgálás és hibaelhárítási munkadíj, valamint a csere alkatrész is. Ingyenesen végezzük (futárszolgálattal) a hibás termék oda-vissza szállítását is. 

 

 

SZŰRŐBETÉT FIGYELMEZTETŐ RENDSZER

Nem kell észben tartanod, hogy mikor kell a víztisztító berendezésedben szűrőbetétet cserélned. Erre egy komplett rendszer üzemeltetünk, ami a becsült (és bevált) időpontban figyelmeztetést küld emailben és SMS-ben is.

Amennyiben betartod az általunk megadott szűrőbetét cserélési periódusokat (évente) és tőlünk rendeled meg az eredeti szűrőbetéteket, akkor folyamatosan meghoszabodik a víztisztító berendezésed garanciaideje.

 

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

Ha már víztisztítót rendelsz otthonra, akkor fontos, hogy hosszútávon és biztonságosan tudd üzemeltetni. Mi csak olyan berendezéseket kínálunk már 10. éve, amelyek beváltak és bizonyítottak. 
A kiváló minőség és vízszűrés mellé a garantált és folyamatos alkatrész és szűrőbetét ellátottságot is biztosítjuk, pénz visszafizetési garancia mellett, amennyiben ezt mégsem tudnák teljesíteni.
Ez a professzionális háttér nagy nyugalmat biztosít ügyfeleink számára.

 

 

 

A KLÓRMENTESÍTŐ 1.0 főbb jellemzői
Szűrőház 10" műanyag, átlátszó (sötétített)
Szűrőbetét 10" aktívszén KOMBI STO
Maximális teljesítmény 200 liter/óra
Magasság 33 cm
Átmérő 12.5 cm
Súlya 1,9 kg
Megengedett hálózati víznyomás 2-6 bar
Útváltó csap krómozott, fém
Tisztavíz csaptelep krómozott, fém
Maximális működési hőmérséklet 45°C

CSOMAGAJÁNLAT

A klórmentítés kiválló hatásai akkor érik el a legjobb hatásukat, ha belsőleg és külsőleg is használod. Ezért hasznos az ivóvíz klórmentesítése mellé a tisztálkodóvizet is klórmentessé tenni. MOST csomagajánlatunkban nagy árengedménnyel juthasz a KLÓRMENTESÍTŐ 1.0, valamint a KLÓRMENTESÍTŐ 2.0 termékekehez. Ebben a csomagban ugyanis a klórmentes ivóvíz mellé, klórmentes tisztálkozó vizet is biztosíthatsz otthonodban nagyon kedvező áron.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő