Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

Youtube videók

Asztali víztisztító

A legelterjedtebb csapra szerelhető víztisztító berendezésünk. Masszív szűrőház ás stabil fém váltókar a vízirány megváltoztatása céljából. Bármely standard csaptelepre könnyedén felszerelhető, akár külső, akár beleső menetes. Ezüstözött és KDF tartalmú szűrőbetét egyszerre szűri a mechanikus lebegőanyagokat és a klórt, valamint egyéb vegyi szennyeződéseket is.

.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (6)

Leírás és Paraméterek

Kombi Silver asztali víztisztító pultra, a mosogató mellé állítható, a csaptelepre szerelhető,  1 szűrőházas berendezés. A szűrést 1 db, 2 lépcsős, ún. kombi szűrőbetét végzi el.

Különlegessége, hogy a 2. szűrési lépcsőben az aktívszén szűrő ezüstözött és 5% KDF töltet is van benne. Mind azEzüst, mind a KDF meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását, ezáltal segíti a szűrőbetét hatékonyságát.

Előnye: kedvező vételi- és karbantartási (szűrőcsere) költség, és a szűrőbetét különleges kiegészítői (Ezüst és KDF).

Bárki által könnyen felszerelhető. Utazáskor, nyaraláskor is magával viheti.

A csomag tartalma: 1 db komplett víztisztító kombi szűrőbetéttel, 1 db szűrőház kulcs, köztes adapter.

A Kombi Silver asztali víztisztító főbb jellemzői:

 • Szűrőház: 10" műanyag, átlátszó (sötétített)

 • 10" kombi szűrőbetét

 • Maximális teljesítmény: 200 liter/óra

 • Méretei, magasság: 33 cm, átmérő: 12,5 cm

 • Súlya: 1,7 kg

 • Megengedett hálózati víznyomás: 2-6 bar

 • Útváltó csap: krómozott, fém

 • Tisztavíz kifolyócső: krómozott, fém

 • Maximális működési hőmérséklet: 45°C

A Kombi Silver asztali víztisztító felszerelése:  az asztali víztisztító nagyon egyszerűen felszerelhető, szakértelmet nem igényel. A berendezést a pultra, a mosogatótálca mellé helyezve javasolt csatlakoztatni a konyhai csaptelepre az alábbi módon: egyszerűen le kell csavarni a konyhai csaptelep végén lévő szűrőt (perlátort), és a helyére felcsavarni a víztisztító fehér vezetékén lévő ún. útváltó csapot. Amennyiben a konyhai csaptelep vége belsőmenetes, akkor alkalmazza a víztisztítóhoz járó menet átalakító adaptergyűrűt, ellenkező esetben anélkül csavarja fel az útváltó csapot a konyhai csaptelep végére.

Hogyan működik? A víztisztító átfolyó rendszerű, azaz a szűrőbetéten átszűrődő víz közvetlenül a kifolyócsőn keresztül folyik ki. A csapvíz szűrése és a tisztított víz kifolyása rögtön megindul a konyhai csaptelep megnyitásával. A konyhai csaptelepre csatlakoztatott útváltó csap függőleges vagy vízszintes helyzete határozza meg a csapvíz útját. Függőleges helyzetben a csapvíz szűretlenül kifolyik a konyhai csaptelepből, vízszintes helyzetben pedig a víztisztítóba folyik, majd szűrést követően kifolyik annak saját kifolyócsövén keresztül. Lásd a képen!

A kombi szűrőbetét lépcsői:

 1. 5 mikronos polipropilén, mechanikai szűrő
 2. Szemcsés szerkezetű ezüstözött aktívszén szűrő (GAC)+ KDF töltet

Mit szűr ki a vízből?


 

 • Kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. rozsda, homok, iszap...).

 • Az aktívszén kiszűri (megköti) az oldott szerves szennyező anyagok (pl: kőolajszármazékok -benzol-, szerves savak, növényvédőszereket -peszticidek- és egyéb vegyi anyagokat) 98%-át, oldott gázokat, műtrágyaszármazékokat és fenolokat ezáltal a kellemetlen szag- és íz anyagokat.

 • Eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt, klórszármazékokat, pl. a rákkeltő trihalometánokat és a trihaloetilént, melyek a hálózati víz klórozása miatt mindig jelen vannak.

 • Kiszűri az azbesztet és korlátozott mértékben a nehézfémeket (ólmot, vasat, mangánt, molibdént, kadmiumot, cinket) is.

 • A KDF töltet szerepet játszik a klór, a vas, a hidrogén-szulfid, az arzén, az ólom, a higany, a magnézium és a króm szűrésében. Az Ezüst és a KDF is meggátolja a baktériumok, gombák, vírusok elszaporodását.

Az asztali víztisztító karbantartása:

A víztisztító különösebb karbantartást nem igényel, azonban a szűrőbetét telítődését követően ki kell cserélni a szűrőbetétet újra.

A szűrőbetétet kapacitása: maximum 3.000 liter megszűrt víz.

Javasolt szűrőcsere: maximum 6 havonta vagy a szűrőbetét telítődését követően, amelyik előbb bekövetkezik. A szűrőbetét élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől), illetve a készüléken átfolyó víz mennyiségétől.

A kombi szűrőbetet és árát itt megtekintheti:  FCCA-STO-SILVER >>

Garancia a készülékre:  1 év

.

Vélemények

5.00
6 értékelés
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 15.
Rendesen működik!
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 15.
Rendesen működik!
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 15.
Rendesen működik!
| 5 / 5 csillag!
2019. 08. 15.
Rendesen működik!
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 06.
Nekem is ilyen van,nagyon elégedett vagyok vele!a lányomnak is, és a volt barátnőmnek is rendeltem,Ők is nagyon szeretik!!Most a másik lányomnak kellene,de nekik drága,ha lenne akcióba,kérem jelezzék,és Karácsonyra meg kapnák ajándékba!köszönöm.üdv.M argó.email:margo6029@freemail.hu
| 5 / 5 csillag!
2016. 06. 09.
Meg vagyok elégedve, még Budapesten is lágy, kellemes aromájú vizet sikerült szűrni a csapról.