Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ár:
46.500 Ft

Központi Klórszűrő

Ár:
46.500 Ft
Központi klórszűrő segítségével az egész ház vizének klórmentesítése megoldható, így klórmentes vízben mosakodhat, mosogathat és moshat fogat. A szűrőház karbantartása igen egyszerű, bárki elvégezheti otthonában..
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

központi klórszűrőt közvetlenül a bejövő vízhálózatra kell csatlakoztatni, így a ház teljes vízhálózatának klórmentesítése megoldható. A szűrőház nagy méretéből adódóan nagy mennyiségű aktív szenet tartalmaz, így nagy mennyiségű víz klórtalanítását tudja elvégezni.

Az aktív szén kiszűri a vízből az elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. homok, iszap), organikus anyagokat (pl: baktérium, vírus), valamint a kellemetlen szag- és íz anyagokat. Az aktív szénszűrő alkalmas a trihalometánok és a trihaloetilén eltávolítására, valamint a klór megkötésére is.

.

Méretek 540 x 150mm (magasság x átmérő)
Csatlakozási méret 1"
Karbantartás a szűrőházban lévő aktív szén maximum kb. 40-50 m3 víz klórmentesítésére alkalmas.

Paraméterek

Méretek 540 x 150mm (magasság x átmérő)
Csatlakozási méret 1"
Karbantartás a szűrőházban lévő aktív szén maximum kb. 40-50 m3 víz klórmentesítésére alkalmas.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Díjmentes beszrelés és folyamatos garancia.

Dobja fel háztartását egy ivóvíztisztító rendszer beszerzésével! Olyan rendszereket ajánlunk Önnek, amelyek optimalizáltak és hibajavítottak. Díjmentesen telepítjük és az éves karbantartás és szűrőbetét cserét átalánydíjban végezzük. így nem kell aggódnia semmilyen plusz költség miatt. Ráadásul mindig tiszta és biztonságos ivóvízhez juthat, mindenféle gond nélkül. víztisztító berendezés beszerelés