Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Már megint ökörségekre fogsz költeni! FEKETE PÉNTEK

Már megint ökörségekre fogsz költeni! FEKETE PÉNTEK

Ezzel a címmel jelent meg egy cikk a hvg.hu-n, ami a FEKETE PÉNTEKi akciókat kezdte el bemutatni. Na nem úgy, hogy hol-mit lehet az akciók alatt brutálisan kedvező áron megvásárolni, hanem azt, hogy általában mennyit és mire költenek ilyenkor a vásárlók. Nem árulok el nagy titkot, ha nem pont a leghasznosabb termékeket vásárolják meg ilyenkor. Régebben sokszor megkaptuk, amikor promótáltuk valamelyik víztisztító berendezésünket, hogy „régen sem volt víztisztító, mégis milyen jól megvoltunk nélküle”. Amikor átfutom ezeket a giga akciókat akkor rémlik fel az előbbi kifogás. Régen sem volt, most mégis szinte minden ilyen boltban ajtóig áll a sor azokért a kütyükért, amiknek amúgy nincs is nagy haszna és bőven meglennénk nélkülük. VAGY NEM!  

 

 


 

Természetes, hogy ezekben az akciókban a mobilok, TV-k és okos eszközök tarolnak. Tulajdonképpen már évek óta ezek a termékek számítanak a legimpulzívabbaknak a fogyasztói társadalomban. Nem mennék most bele a vásárlási szokások és a fogyasztói magatartás elemzésébe, de hvg.hu cikke is jól rávilágít arra, hogy ezekben az akciókban, túlnyomó részt olyan termékeket vásárolnak az emberek, amikre SEMMI SZÜKSÉGÜK NINCS.
Egy kicsit, azért meg kell védenem ezt az akciót (nem mintha szüksége lenne rá). Ha szereted az ilyen kütyüket és a szórákosztató technikát, akkor számodra eljött a Kánaán. Bevallom én is kinéztem magamnak 2 terméket (tulajdonképpen az a kettő három), amit lehet amúgy is megvettem volna, na de ki ne akarna jól járni.

Tehát semmi ellenvetésem nincs a FEKETE PÉNTEKi akciókkal szemben, sőt, lelkes támogatója vagyok. Ha neked is ilyen dolgok kellenek, akkor remek. Keresd fel a kiszemelt webáruházat és nyomkodd bőszen a megrendelés gombot. Bár itt jegyzem meg, hogy bizonyára én is meglennék még egy stúdió fejhallgató és egy veszteségmentes lejátszó nélkül, pedig 20 évvel ezelőtt álmodni sem mertem volna, hogy nekem ilyen cuccaim lesznek. Tehát minden szinte miden kérdésben TE DÖNTESZ és szavazol a pénztárcáddal, hogy kell-e, avagy nem kell az adott termék.

 

 

Nálunk miért nincs FEKETE PÉNTEK?

Múlthéten megkaptam egy vásárlónktól, hogy majd a FEKETE PÉNTEK akcióban fogja megrendelni a víztisztítójához szükséges szűrőbetéteket, mert akkor bizonyára olcsóbb lesz. HÁT NEM! Ugyan vannak időszakos akcióink, de számunkra nem az a cél, hogy az év egy adott időszakában, pár napig járjanak nagyon jól az ügyfeleink.

Nem szeretném azt sem, hogy aki teli áron vásárolt, abban rossz szájíz legyen, hogy ő miért fizetett többet valamiért, ami most gigantikus árleszállításnak köszönhetően nevetségesen olcsó. Ez pedig valahol az akciók és akciózás velejárói, mégis a víztisztító vásárlókat sikerült megkímélni az ilyen jellegű pofára esésektől.

Személy szerint is hiszem azt, hogy nem mindegy, hogy hol vásárolja meg a víztisztító berendezést a leendő vásárló. Ugyanis a víztisztító megvétele csak az első lépés abban a remélhetőleg igen hosszú kapcsolatban, ami a vásárló és a kereskedő között alakul ki.

 

 

Már évek óta arra törekszünk, hogy az év minden napján a legjobb és legbiztonságosabb szolgáltatást kapják az ügyfeleink a legkedvezőbb áron.

 

 

Mivel a víztisztító berendezés vásárlók kezét SOHA nem engedhetjük el (mert garantálnunk kell a ellátottságot és a szervizt), ezért számunkra a rövid távú bevételnövekedés nem annyira vonzó értékesítési modell. Csak ezzel a mentalitással tudjuk már hosszú évek óta ügyfeleinknek garantálni azt a biztonságot, amit folyamatos jelenlétünktől kapnak. Akármilyen problémája van a nálunk vásárolt víztisztító berendezéssel, tőlünk érdemi segítséget kap.

Sajnos a víztisztítós piacon a beszállítók nem tudnak akkora kedvezményeket biztosítani, mint amekkorákat a szórákosztató elektronikában. A víztisztítók ugyanis nem értékesíthetők (még) akkora tömeges mennyiségben, mint a kütyük. Messze is vagyunk még ettől...

Ugyan nálunk is kaphatóak vízszűrő kancsók, amelyek instant megoldásnak számítanak a víztisztításban, de ezek nem meghatározó szereplői a víztisztításnak.

Egy víztisztító eladása macerásabb és az érdeklődők is sokkal bizalmatlanabbak mint a legújabb, negyedmillió forintot is meghaladó mobiltelefon esetében. Ezt már megszoktam és nem is rökönyödök meg azon, hogy vásárlóink általában autót előbb választanak mint víztisztító berendezést. Nem elég csak egy webáruházzal rendelkezni, hanem komoly tudást és tapasztalatot igényel az, hogy minden felmerülő kérdésre és aggályra érdemben tudjunk válaszolni.

E mellett nem elhanyagolható a termék utóélete sem. Ilyen a folyamatos szűrőbetét és alkatrész ellátottság, valamint a szerviz és egyéb szakmai segítség.

 

 

Víztisztítóknál nem mindegy, hogy hol veszi meg!

 

 

El sem hinné mennyire igaz ez. Napi szinten rengeteg problémát kezelek le, amit más víztisztítós cégek okoztak, illetve csak egyszerűen nem oldottak meg. Magára hagyták a vásárlót, pedig elvárható lett volna, hogy ők oldják meg a felmerülő problémát, vagy csak gondoskodjanak megfelelő szűrőbetét és alkatrész ellátásról.
Egy kütyű esetében szinte mindegy, hogy hol vásároljuk meg, de esetünkben jól látható, hogy rengeteg macerától és kellemetlenségtől, na meg pluszköltségtől megkímélheti magát a leendő víztisztító vásárló, ha kellően felkészült cégtől rendeli meg otthonra az ivóvíztisztítóját.

 

 

Ha valóban hasznosat szeretne karácsonyra.

Elárulom, hogy nálunk is lesz karácsonyi akció. Minden évben volt és eléggé szép eredményeket hozott, ezért idén sem mondunk le róla. Sok ember gondolja úgy, hogy nem valami impulzív szerkentyűt, hanem hasznos dolgot ajándékoz az ünnepek alkalmával szeretteinek, vagy akár saját magának. Nem egy 23.-dik akármit, hanem inkább egy olyan dolgot, aminek tényleg hasznát veszi az ajándékozott.

 

A víztisztító berendezések még mindig azok közé a berendezésekhez tartoznak, amelyekkel ugyan nem lehet elbüszkélkedni a szomszédnak (vagy igen), de jelentősen növelik a háztatás komfortszintjét.  

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog