Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

PurePro víztisztító berendezések

A PurePro nagy multra visszatekintő márkanév a víztisztításban. Készít ipari és háztartási víztisztítási termékeket, de hazánkban elsősorban a háztartási víztisztító eszközei elterjedtek. A márka termékkínálata a "belépő" szintű termékektől a pofesszionális luxus termékekig terjed, így szinte minden víztisztítással és vízkezeléssel kapcsolatos igényt lefed.
Bármelyik kategóriájából is választ, abban biztos lehet, hogy átlag feletti ár/érték arányt fog kapni. Ez az ami a PurePro márkanevet leginkább jellemzi és magyarázat a több évtizedes piaci fölényére a háztartási víztisztító berendezések piacán.

Amennyiben Önnek fontos a megvásárolt víztisztító berendezés folyamatosan szűrőbetét és alakatrész ellátása, akkor érdemes cégünket választania. A PurePro víztisztító berendezések márka kerskedéseként megnövelt garancia időt (5 év a megszokott 2 év helyett bizonyosmodellek esetében), valamint saját szervizt biztosítunk. Mi csak eredeti szűrő és kiegészítő betéteket, valamint alaktrészeket használunk! Természetesen csak nálunk találj a meg a PurePro legnagyobb hazai választékát, amit akár 24 órán belül kézhekapahat.

A PurePro tartályos ozmózis víztisztító kínálatát továbbfejlesztettük és SUPER tipusjelzéssel láttuk el. Ennek köszönhetőbben egyszerűbb csapszerelést és optimálisabban működő ozmózis membránt kap változatlan áron. Ügyfeleink dolgát a legjobb árakkal, telefonos info vonallal, szűrőbetét figyelmezetővel, azonnali szállítással és saját szervízzel knnyítjük meg.