Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü

megtérülés

2017. 04. 06. 13:34:23

 

A pénz egy eléggé tudatos és logikus dolog és mindannyiunk életében fontos szerepet tölt be. Ha van azért, ha nincs akkor meg azért. Szerintünk fontos az, hogy ha vásárolsz egy terméket (esetünkben ez a víztisztító), akkor az ne csak egészségesebb és biztonságosabb ivóvizet eredményezzen, hanem pénzmegtakarítást is.  

Ez a cikkünk részletesen bemutatja és elemzi a rendelkezésre álló alternatívákat és költségeiket. Azt biztosan állíthatjuk, hogy meg fogsz lepődni, hogy mennyire költséghatékony, ha otthonodban készíted el a tisztított ivóvizet. 

2017. 03. 09. 17:06:31

Bárcsak annyi ezresem lenne, ahányszor ezt a kérdést hallottam már. Nagyon fura, de sajnos erre az egyszerű kérdésre nincsen jó válasz. Azaz valamilyen válasz van, mert valamit mondanunk kell leendő víztisztító vásárlónak, ami lehet, hogy az Ő esetében nem fedi a valóságot. Hasonlatos ez az autók üzemanyag fogyasztásához, ahol tavaly még a legnevesebb márkák is elvéreztek az igazmondásban.

 

 

2016. 10. 18. 11:25:14

Ennek a bejegyzésnek egy későbbi megrendelőnkkel folytatott beszélgetés szolgáltatott alapot. Az akkor még érdeklődő kinézett magának egy alap ozmózis víztisztító berendezést (PurePro 105) és még kérdéseket tett fel a berendezés működésével kapcsolatban. Érthető, hogy rengeteg plusz kérdés adódik víztisztító vásárlás előtt, mert nem akar csalódni a döntésében. Viszont fontos az is, hogy ne hozzon meg egyetlen érdeklődőse olyan döntést, ami biztosan a rosszul ját. Ilyen esetünkben az, hogy használtan vásárol víztisztító berendezést.

2016. 10. 11. 14:20:40

Ide passzolhatna, hogy „kit érdekel, hogy milyen víztisztítót szeretek”. Miért ne szeretném az ozmózis víztisztító berendezések csúcsát képvisel átfolyós, tartály nélküli rendszer? Tulajdonképpen részemről rajongok érte, de nem szeretem, mert gyakran félre értelmezik a fenntartási költségeit. 

2016. 08. 16. 17:50:19

Egy befektetés annál jobb minél biztosabb!
Ennél már csak az a jobb, hogyha az a biztos haszon többszörösen is jelentkezik.
Ebben a bejegyzésünkben csak és kizárólag a kézzelfogható pozitívumokat mutatjuk be. Ezek a nyilvánvaló hasznok egyszerűen, számológéppel is kiszámolhatóak, tehát elég objektív az a haszon, amivel kecsegtetnek a háztartási ivóvíztisztító megoldások. 

2016. 08. 15. 12:13:42

Ezt hallom néha, pláne akkor, ha valakinek ozmózis víztisztítója van és éppen a kétéves (nagyszerviz) előtt áll. Ilyenkor ugyanis a szűrőbetéteken kívül az ozmózis membránt is le kell cserélni, ami a víztisztító berendezés legdrágább szűrőegysége, hiszen tulajdonképpen ő végzi a víztisztítás dandárját, azaz az ozmózis vízszűrést. Megmutatom, hogy ez miért nincs úgy, ahogy néhányan tévesen gondolják.