Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

megtévesztés

2017. 02. 22. 17:01:55

Kevés dologgal szemben támasztank akkora elvárásokat és igényeket, mint a víztisztító és vízszűrő berendezések esetében. Az átlag feletti elvárás jellemző az egész vizet tisztábbá tevő, vagy valamelyik paraméterére befolyást gyakorló (vízkezelő) berendezésekre is. Sajnos ez a már régmúltba vesző (sok helyen félrevezető és megtévesztő) üzletkötőknek és egyéb, nem megfelelő kereskedelmi etikát valló vállalkozásnak tudható be.

Sajnos ők voltak azok, akik már a leendő víztisztító vásárlóval elhitették, hogy a tisztított víz megoldást jelent valamilyen egészségügyi problémájukra. Ugyan van köze a víz tisztaságának az egészségre, de ez egy fejlett országban hasonlatos a hűtőszekrény, illetve a mosogatás meglétével. 

 

 

2017. 01. 24. 16:52:09

Talán a legjobb cím az lett volna, hogy felejtsd el azt a sok butaságot, amit a háztartási ivóvíztisztító berendezésekkel kapcsolatban hallottál, vagy olvastál.
Sajnos már több éve igaz az, hogy egy leendő víztisztító vásárlóval nem nulláról kell kezdenünk az educálást, hanem mínusz húsztól. Ez annak köszönhető, hogy a víztisztítás és vízszűrés eléggé egyszerű ahhoz, hogy szinte mindenki értsen hozzá (vagy legalábbis tájékozottnak tűnjön), viszont eléggé összetett ahhoz, hogy néhány rossz információval meg tudják kavarnia az érdeklődőket.

Erre alapozva sok hozzáértő foglalkozik a témával, illetve csak amatőr szinten kapargatja a felszínét, beérve pár lopott dezinformációval, amit egy másik hiteltelen publikációból csent el. Sajnálatos módon ezek a lelkes amatőrök többet ártanak a háztartási ivóvíztisztításnak mindent gondolhatnánk, de ennél nagyobb bajok is lehetnek.

2016. 10. 21. 12:42:34

Huh, ez egy kemény bejegyzés lesz és garantáltan sokakat provokálni fog. E mellet pedig rámutat víztisztítás (értékesítés) árnyoldalára, amivel még napjainkban is sokan visszaélnek. Tehetik ezt azért, mert az internettel egyűt rengeteg olyan „médium” szabadult az érdeklődőkre, amik nem mondanak igazat. Nem kell szépíteni a dolgokat, HAZUDNAK és megtévesztenek. Ezt csak addig teszik, amíg nem kapnak egy kiadós GVH bírságot, vagy a fogyasztóvédelem el nem kezd érdeklődni náluk. Szóval meg vannak számlálva a napjaik ezeknek a csalóknak, mert az idő nem nekik dolgozik.

2016. 09. 07. 16:24:48

Mint már korábban is megírtuk, víztisztító árusításával kétféle ember foglalkozik Magyarországon. Boldog és boldogtalan. Rengeteg próbálkozó invesztál egy webáruházba és tölti fel a víztisztító berendezéseket nyomott áron. Senkit sem kívánunk lebeszélni arról, hogy kedvező áron vásároljon meg bármit is, de elég gyakran az olcsó húsnak híg a leve. Ebben a cikkben bemutatom, hogy az ár mellett milyen egyéb „jelek” vannak, amik valamelyik kereskedő ellen, vagy mellett szólnak. 

2016. 08. 17. 13:34:55

Akármennyire is veszélytelen ez a maghatárorozás, mégis rengeteg félreértésre ad okot az, ha egy víztisztító berendezést átfolyós rendszerűnek titulálnak. Az „átfolyós rendszer” mint jelző használata nagyrészt indokolatlan azoknál a berendezéseknél, amelyek nem ozmózis víztisztítók, tehát ha egy egyszerű csapra szerelhető víztisztítónál ez a jelzőt látja, hogy „átfolyós rendszerű” akkor gyanakodhat arra, hogy a kereskedő hatásvadász meghatározása egy összetettebb víztisztító rendszerre utal, amitől az ő terméke fényévekre van.