Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Melléketások nélküli víztisztító

Az esetleges alkalmatlanság, vagy pazarló kivitel előbb, vagy utóbb kiütközik. Lehet, hogy a vásárlás után 1 héttel, de az is lehet, hogy csak évek múlva és akkor a vásárló nem a saját hozzá nemértéséből fog kiábrándulni, hanem magából a háztartási víztisztításból és a víztisztító berendezések nagy ellensége lesz.
Mivel nem akarunk minden megrendelésünk mellé “lebeszélő felhívást” közzétenni, ezért nem is próbáljuk lebeszélni a megrendelőinket az esetleges módosításokról. Mára már odáig fejlődtünk, hogy rengeteg írásos és videós tartalom segíti a leendő víztisztító tulajdonost a legjobb választásban, ami neki a legjobb!
Nem beszélünk le senkit, hiszen a közértben sem beszélik le a vásárlókat a csokiról azzal az indokkal, hogy hizlal, vagy, hogy nem egészséges. Nem beszélik le az új autó vásárlókat sem, hogy ugye tudja, hogy meg is halhat egy balesetben, illetve milyen plusz költségek (és vesződségek) vannak egy autó fenntartásakor. Sorolhatnánk még a kurrensebb termékeket ahol lehetőség van nagy csalódásra és mégsem hívják fel a figyelmünket rá.

A jól megtervezett és jól kivitelezett víztisztító rendszereknek nincsenek mellékhatásai és nem várt események sem fordulnak elő velük. Már a kínálat kialakításánál olyan mértékben redukáltuk le választékot, hogy azok a legjobb minőségű és paraméterű alapmodellt képviseljék egy nagy múltra visszatekintő víztisztító berendezés gyártó cég palettájában. Ezért választottuk alap modellnek a PurePro 105 ozmózis víztisztítót és prémium modellnek a PurePro M800DF átfolyós rendszerű (tehát tartály nélküli) ozmózis víztisztítóját. Ez a két modell nem véletlenül tartozik a legkeretesebb és legtöbbet eladott víztisztító berendezések közé a PurePro USA kínálatában.

Ezeket a modelleket nálunk is nagy számban vásárolták, viszont egy kis kiegészítéssel még inkább jobbá tudjuk őket tenni és sok, lehetséges hibajelenséget ki tudunk zárni már doboz csomagolt formában. Ez azt jelenti, hogy minden, ami el tud romlani és rosszul tud működni azzal könnyen előfordulnak ezek a várható negatívumok. Az általunk átépített víztisztító rendszerekkel, valamint egyéb kiegészítők segítségével (amit a víztisztító rendszerekhez adunk) ez kizárt, hiszen sok éves tapasztalatinknak köszönhetően olyan hibamegelőzési és optimalizálási csomagot állítottunk össze, ami garantáltan működik minden háztartásban.

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog