Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Miért nem szeretem az átfolyós ozmózis víztisztítókat?

Miért nem szeretem az átfolyós ozmózis víztisztítókat?

Ide passzolhatna, hogy „kit érdekel, hogy milyen víztisztítót szeretek”. Miért ne szeretném az ozmózis víztisztító berendezések csúcsát képvisel átfolyós, tartály nélküli rendszer? Tulajdonképpen részemről rajongok érte, de nem szeretem, mert gyakran félre értelmezik a fenntartási költségeit. 


 

A mi kínálatunkban a PurePro 800DF képviseli az ozmózis, így az összes ivóvíztisztító berendezésünk csúcsát. Ez a berendezés nem egy silány hibrid, amit bypass szeleppel tettek víztartály nélkülivé. Ez a fenevad a valós időben szűri és készíti a legbiztonságosabb tisztított ivóvizet, az ozmózis vizet. Mivel nincsen víztartálya, ezért rengeteg „változó” kimarad abból az egyenletből, amivel a selejtvíz képződést szoktuk meghatározni. Ez az ozmózis víztisztító modell, a legkevesebb technikai vizet termelő modellünk..

Ami működését segíti, az a PurePro magasnyomású motorja, ami a legnagyobb, amit háztartási ivóvíztisztító berendezésekbe szerelni szokott. Ez biztosítja az optimális víznyomást a 2 DARAB párhozamosan kötött 200 GPD-s kapacitású (összesen 1600 liter/nap), ami a víztisztítás dandárját végzi. Csak ezekkel a paraméterekkel lehet valós időben, víztartály nélkül, felhasználóbarát ozmózis vizet készíteni. Extra motor és legalább 400GPD-s kapacitású ozmózis membrán.
Természetesen itt is védjük a membránt 3 lépcsős előszűréssel és még helyet kap a membránok után egy aktívszenes szűrőegység (ugyan ennek nem sok értelme van ). A vezérlést solenoid szeleppel oldották meg, ami tökéletes indítást és megállítást biztosít.
TEHÁT A PUREPRO 800DF VALÓBAN CSÚCS OZMÓZIS VÍZTISZTÍTÓ!!!

Általában ezt a modellt azok választják, akik valamiért tartanak a víztartályos ozmózis víztisztító berendezésektől, kicsi helyük van, vagy csak ezt akarják és kész. Nem is rossz vétel egy ilyen víztisztító berendezés, mert viszonylag kis helyigény mellett eléggé kompakt és stabil működésű.

 

Viszont ettől tartok.

Mivel nem egynyári cég vagyunk, ezért számunkra mindennél fontosabb a visszatérő vásárló. Ez általában abban merül ki, hogy nálunk rendeli meg a víztisztító berendezéshez a vízszűrő betéteket. Ám ekkor jön a nagy MELLBEVÁGÓ élmény (egy vásárlónk fogalmazott így). Még évente fizethetőnek tűnik az elő+utószűrő betét szett (MSZETT4 vízszűrő szett 8500.-Ft), de amikor elérünk a második évhez, amikor már az ozmózis membránokat is le kell cserélni, akkor már nem annyira természetes a vásárló arcán a mosoly, ha eddig volt is rajta. Ekkor ugyanis a 8500.-Ft-on felül 43000.-Ft-ot kell fizetni. Ez kereken 51500.-Ft szűrőbetét költséget jelent (membránokkal egyűt). HOPPÁ! Ezért a pénzért már lehet kapni egy alap ozmózis víztisztító berendezést, ami PurePro 105.

Ha ehhez az árhoz még azt is hozzátesszük, hogy a PurePro 105, valamit a PurePro 800DF ozmózis víztisztító eredmény vize között nincs különbség, akkor pislogva nézi a pénztárcáját a 800DF tulajdonosa.
 

 

Rendelés előtt ezzel mindenképpen számoljon!

A helyes víztisztító berendezés választáshoz hozzátartozik a fenntartási költségek kalkulálása is. Autó vásárlása előtt is szempont az, hogy mennyi üzemanyagot fogyaszt, valamint milyen karbantartási/szerviz költségekkel kell számolni. Nincs ez másként a víztisztító berendezések esetében sem. Ez is egy egyszerű komfort cikk, ami azért van, hogy megkönnyítse az életünket. Ha pedig direkt fölé kalkulálunk (mint a PurePro 800DF esetében) akkor be kell törődni, a kétévente jelentkező emelt költségekkel, ami a 2 darab 200GPD-s ozmózis membránnak köszönhető.

Minden berendezésünk átlátható és könnyen értelmezhető leírással rendelkezik. Csak mi közöljük minden berendezésünk leírása alatt az adott berendezés becsült szűrőbetét költségét havi bontásban. Így átfogó képet kaphat a leendő megrendelő az általa kiválasztott víztisztító fenntartási költségéről.

Tehát mint mindig. A helyes és körültekintő víztisztító választás elengedhetetlen ahhoz, hogy csalódásmentesen legyen. Válasszon ön is jól berendezéseink közül.

Tartalomhoz tartozó címkék: ozmózis víztisztító megtérülés