Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Többszörös haszon otthon!

Többszörös haszon otthon!

Egy befektetés annál jobb minél biztosabb!
Ennél már csak az a jobb, hogyha az a biztos haszon többszörösen is jelentkezik.
Ebben a bejegyzésünkben csak és kizárólag a kézzelfogható pozitívumokat mutatjuk be. Ezek a nyilvánvaló hasznok egyszerűen, számológéppel is kiszámolhatóak, tehát elég objektív az a haszon, amivel kecsegtetnek a háztartási ivóvíztisztító megoldások. 

Leszámítva az egészségesebb és biztonságosabb ivóvizet (és a kevésbé köztudott környezetvédelmet), a víztisztító berendezéseknek több, kézzelfogható haszna is van, ami mélyen érinti a család havi költségvetését. TÖBBSZÖRÖSEN!
Az alábbi felsorolásokban és összehasonlításban egy tartályos ozmózis víztisztító berendezést hasonlítunk össze egyéb alternatívákkal, ami nagyságrendekkel egészségesebb és biztonságosabb ivó (és főző) vizet biztosít otthonában macera mentesen.

 

Olcsóbb az ivóvíz.
Rossz és régi beidegződés arra gondolni, hogy ez az egész víztisztítósdi egy úri mulatság, ahol súlyos pénzeket kell fizetni egy-egy ilyen berendezés fenntartásáéért évente. Azt hihetnénk, hogy egy víztisztító berendezés működtetése nem olcsóbb, mint egy instant változatának a fenntartása (vízszűrő kancsó), vagy a leginstantabb ivóvíz ellátási módszer a PET palackos ásványvíz hazacipelése. Az igazság az, hogy egy csúcskategóriás vízszűrést biztosító ozmózis víztisztító berendezés üzemeltetése nagyságrendekkel olcsóbb, mint bármelyik egyéb alternatívája.Amíg csak literre számolunk, addig alacsony számokat láthatunk, amelyekből azért már így is látszik, hogy a gazdaságossági mutató a háztartási ivóvíztisztító termékek felé billen. Amikor viszont egy egész éves költségről van szó, akkor megdöbbentő számokat tapasztalhatunk. Maradjunk tehát a víztisztító berendezések esetében az évi 6000 liternél, amiben már benne van a főzővíz is. Ez palackos ásványvíznél már kapásból nincs benne, így ott csak 2880 literrel tudunk számolni (tehát máris közel kétszer több tiszta vízhez jutunk a vízszűrőkből). Vagyis nagy előnyt adtunk a palackos vizeknek.

Ezek után tisztán látszik, hogy a palackos ásványvizek hazacipelése nem csak macerás, időrabló és fárasztó (na meg környezetszennyező), hanem rettentően gazdaságtalan. PÉNZKIDOBÁS!!!
Ha még mindig fizet olyanért, ami otthon a csapból is folyik, akkor gyorsan válasszon víztisztító berendezés kínálatunkból, hogy ne dobjon több pénzt ki az ablakon!

Tartalomhoz tartozó címkék: megtérülés