Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Mindenből sokfajta van.

Mindenből sokfajta van.

A minap egy vásárlónk keresett fel az irodában. A meglévő víztisztítóját szerette volna lecserélni egy fejlettebbre. Mivel sima, aktívszenes változattal rendelkezik, ezért e-főlé kellett ajánlanom, az pedig csakis az ozmózis víztisztító lehet. Persze most is elcsattant pát olyan kérdés ami a megtévesztő vezetékes víz PR-nak, illetve a óóókoskodó internetes tartalmaknak köszönhető. Viszont egy érdekes megállapítást tett a vásárló! Azért nem tud választani, mert olyan sokfajta víztisztító van.

 


Abban igaza volt, hogy többfajta víztisztító van (nálunk is többfajtát lehet kapni), viszont az, hogy ezért nehezedik meg a választás, abban nem. Gondolom, ha csak egy fajta lenne, akkor az lenne a baj. Mindig van valami baj! A választás valahol mindig rizikó, amitől sokan félnek. Naná! Ki akar rosszul választani, vagy csalódni a termékben, azaz a saját döntésükben.
Ha jól belegondolok, eléggé szép összegre rúg az az összeg, amit én is el  esztem olyan termékekre/dolgokra, amikben csalódtam. Neked is vannak ilyenek?! Nyugodj meg, mindenkinek van, még annak is aki a legtöbb információt gyűjtötte be vásárlás előtt a kinézet termékről, vagy akár szolgáltatásról.

 

Műanyagkanálból is sokfajta van!


Érdekes, azt még nem hallottam, hogy valaki azért nem tud autót választani, mert olyan sokfajta van. Pedig az az igazság, hogy mindenből rengetegfajta van. Kezdve a kenyértől, a mobiltelefonon át, a TV-ig. És soha nem hallottuk azt, hogy azért nem vesz valaki TV-t (vagy valami mást), mert nem tud választani a nagy kínálatból.

A példánknál maradva, a műanyag kanál már eléggé behatárolt, de még mindig nem elég konkrét. Mekkora, milyen színű, stb… Ugyan árában eltörpül egy víztisztító berendezés mellett, de akár több százezret is egyszerűbben kiadnak egy TV-re, mint egy víztisztítóra, pedig víztisztítók esetében nincs is akkora különbség, mint TV és TV között.

 

 

Ezt tedd, ha nem akarsz csalódni.

Az igazság az, hogy ha háztartási ivóvíztisztítás, akkor eléggé szűk az a kínálat, ami valóban említésre méltó. Részemről kizárólag ozmózis víztisztító berendezést ajánlok, ha a legjobbat szeretné a leendő vásárló. Na persze ezen belül már csak a megrendelő igényei skálázzák a neki tökéletes választást.

Persze sok zavaró orgánum van ami megnehezíti a neked tökéletes víztisztító választást, de most elárulom, hogy melyek közül érdemes neked is választani, ha jót akarsz a pénztárcádnak is.

Válaszd a klasszikusat. Ez az ozmózis víztisztítók esetében a 100-as modellek. Ilyen a PurePro 105 (mint alapmodell), illetve annak a nyomásrásegítős változata (4 BAR víznyomás alatt) a PurePro 105P. Ha idáig eljutottunk, akkor már nagyot nem fogunk csalódni a víztartályos változatokban. Erre a stabil vázra már tudunk építkezni és jöhet a LEGO. Itt lehetőség van kiegészítőkkel feltuningolni a berendezést (mint pl. az autóknál az extrák). Ásványi anyag visszasózó, lúgosító, UV lámpa és minden olyan hasznos (vagy haszontalan) dolog, amire a vásárlóknak szüksége van és víztisztító gyártók gondoskodnak róla, hiszen van rá igény.

Ha pedig nem akarsz víztartályos ozmózis víztisztítót, akkor a PurePro 800DF átfolyós rendszerű ozmózis víztisztító az egyetlen és megbízható választás a kínálatunkból.

NEKED MELYIK LENNE A LEGMEGFELELŐBB?

Tartalomhoz tartozó címkék: ozmózis víztisztító