Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Öt érv a víztisztító használata mellett

A víztisztító használata egyre jobban terjes Magyarországon is, azonban még mindig közel sincs jelen annyi háztartásban, amennyiben kellene. Ideális esetben ugyanis minden háztartásban helyet kellene, hogy kapjon, az egészség és a spórolás jegyében. Sokan sajnos nem látják át, hogy mekkora előnyt jelent a víztisztító használata, bizalmatlanok a termékkel kapcsolatban. Pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy tényleg tiszta és egészséges folyadékhoz juthassunk minden nap, ráadásul hamar visszajön az ára, és sokat lehet vele hosszútávon spórolni.

 

Emellett persze még jó pár érvet fel lehet sorolni a víztisztító mellett:

  • Mindig van otthon tiszta víz. Veled is előfordult már, hogy elfelejtettél ásványvizet venni, és elfogyott, igaz? Elég bosszantó helyzet: vagy visszamész a boltba (ha nem zárt még be), vagy ihatod a nem túl finom, vegyszerekkel teli csapvizet. Víztisztítóval ez soha nem fordulhat elő: élvezheted a csapvíz végtelenségét, ugyanakkor a vegyszereket, ami benne van, nem kell meginnod.
  • Kényelmes a használata. Csak fogod magad, oda sétálsz a csaphoz, kinyitod, teliengeded a poharad, és kész is. Éppen csak sokkal tisztább, finomabb, ihatóbb vizet kapsz, amitől garantáltan nem leszel rosszul. És sosem fogy el!
  • Természetbarát. A víztisztító használatával nem szennyezet pluszban a környezetet, hiszen a csapra szerelve semmilyen egyéb eszköz nem kell hozzá, legfeljebb egy pohár. Ez már nem mondható el például az ásványvízről, amihez rettenetesen sok PET palackot gyártanak – ez pedig minden, csak nem természetes. Igaz, újrahasznosítják őket (legalábbis egy részüket), de már a gyártás is nagyon környezetszennyező.
  • Nincs mellékíze. Mind a csapvíznél, mind az ásványvíznél előfordulhat, hogy kellemetlen mellékíze van. A csapvíznél ezt a tisztító vegyszerek adják, az ásványvíznél pedig attól függ, mi van benne pontosan. A tisztított víznél ilyen nincs.
  • Tudod, mit iszol. Nem kell többé feltenned magadnak a „vajon mi van benne” kérdést. A víztisztító ugyanis mindent kiszed a csapvízből, ami nem oda való, így garantáltan tiszta vizet ihatsz.
Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog